Produkty pro kurkumin (6)

Curculac Kurkumin - Doplňek stravy

Curculac Kurkumin - Doplňek stravy

Charakteristika: Kurkum, známý od starověku na Západě, je již léta používán Indy jako koření. Průměrně konzumují 2 až 5 g denně. Dává potravinám žlutou barvu. Užíván na konci jídla podporuje trávení. Účinnou látkou obsaženou v kurkumu je kurkumin: 4 g kurkumy longa poskytují +/- 200 mg čistého kurkuminu. Jeho biologická dostupnost v organismu je zvýšena přítomností piperinu (černého pepře). Lactobacillus sporogenes je živý mikroorganismus. Nejběžnějšími bakteriemi v naší střevní mikroflóře jsou Lactobacillus a Bifidobacterium. Složení: 236 mg suchého extraktu z oddenku kurkumy (Curcuma longa L.) obsahující 200,6 mg kurkuminoidů, 1 miliarda buněk Lactobacillus sporogenes, 2,1 mg extraktu z černého pepře (Piper nigrum L.) obsahující 2 mg piperinu.
Glukóza

Glukóza

Glucosnova se používá naředěná ve vodě jak při aplikaci na listy, tak při zavlažování. Glucosnova lze použít v jakékoli plodině, zejména v zahradnických plodinách. SKU:n/a Velikost:1 LITR, 5 LITRŮ
Kurkuma prášek HT 2%

Kurkuma prášek HT 2%

Žlutooranžový prášek, který přináší jasnou barvu kurkumy s minimálně 1,7 % kurkuminu a dobrými bakteriologickými kritérii. Známý svou zemitou chutí, je ideální pro kari, omáčky a zdravé pokrmy.
Erytritol

Erytritol

Eritritol, v potravinářském průmyslu označovaný jako E968, se používá nejen jako sladidlo, ale také jako plnidlo, zahušťovadlo, zlepšovač chuti a někdy k snížení bodu mrazu produktu. Také se používá v farmaceutickém průmyslu jako součást léků, zejména v potahovaných tabletách nebo jako nosič účinných látek. Dále se používá jako ingredience v zubních pastách a ústních vodách.
Vápníkový bolus

Vápníkový bolus

Náš vápníkový bolus Calcitop je rychle působící vápníkový doplněk navržený k řešení nedostatku vápníku (hypokalcémie) kolem doby porodu. Tento nedostatek způsobí nižší příjem krmiva a produkci mléka a může potenciálně vést k (subklinické) mléčné horečce. Zejména od druhého porodu a dále jsou krávy na tento problém citlivé. Vše o mléčné horečce si můžete přečíst na našem blogu.