Produkty pro nádobí (5)

Odtokový stojan na nádobí - Bukový odtokový stojan na nádobí

Odtokový stojan na nádobí - Bukový odtokový stojan na nádobí

Odtokový stojan - Bukový Odtokový stojan kat. č.: X5-00-001 Rozměry: 420×380mm Dřevo: buk úprava: tvrdý vosk boční úprava: rovná Hmotnost: 2,20 kg
Rybí moučka 71%

Rybí moučka 71%

Mletá ryba 71% se získává z čerstvých ryb nebo rybích zbytků – vedlejších produktů z přípravy pro lidskou spotřebu. Surovina se vaří při teplotě přibližně 80-90 °C, lisuje se do placky a poté se suší a hrubě mele. Mletá ryba nabízená společností Foodcom je vyráběna z ryb, jako je sleď a šprot, chovaných v Baltském moři. Konečný produkt má podobu sypké, hnědé mouky. Nabízíme také mletou rybu 60% a 65%.
Reflexní Talíř RNG Černý - Pro Dospělé

Reflexní Talíř RNG Černý - Pro Dospělé

Reflexní pás pro aktivní lidi, kteří se po setmění pohybují venku. Velmi snadné nasazení, dobré padnutí. Pás zlepšuje viditelnost a snižuje pravděpodobnost zapojení do nehody. Ideální pro běžce a cyklisty, nastavitelný pomocí suchého zipu. Doba plnění objednávky: 7-10 pracovních dnů Výrobce: Refloaktiv Skladem: Dostupné
Pečicí formy - Formy na terinu a paštiku

Pečicí formy - Formy na terinu a paštiku

Terrina a paštika jsou lahodné kulinářské výtvory, které si lidé užívají po staletí. Tyto slané delikatesy se často vyrábějí pomocí specializovaných forem, známých jako formy na terrinu a paštiku. Tyto formy nejenže dodávají pokrmům jejich charakteristický tvar, ale také hrají klíčovou roli v procesu vaření a prezentace. Ať už jste zkušený šéfkuchař nebo vášnivý domácí kuchař, je nezbytné porozumět různým typům forem na terrinu a paštiku, vybrat tu správnou a zvládnout techniky jejich používání. Všechny naše formy jsou vyrobeny z nerezové oceli a mají délku 30 cm. Nabízíme 44 různých pečicích forem, abyste si byli jisti, že najdete to, co hledáte! Materiál: Nerezová ocel Délka: 30 cm
Mandlová mouka

Mandlová mouka

Mandlová mouka se vyrábí z mletých mandlí. Je to bezlepková mouka s nízkým glykemickým indexem. Jak mandle, tak mouka z nich jsou pokladem živin. Obsahují bílkoviny a esenciální mastné kyseliny (EMK), minerály jako hořčík, fosfor, vápník a draslík, a vitamíny, přičemž zvláštní důraz je kladen na vitamín E, který je mnohými považován za vitamín mládí. Mezi všemi ořechy mají mandle nejvyšší obsah tohoto vitamínu. Mandlová mouka je součástí populární ketogenní diety. Má nízký obsah sacharidů a je vynikajícím zdrojem EMK a bílkovin. Také se používá k přípravě bezlepkových pokrmů a dezertů.