Šunky a iberské uzeniny.
Naše iberské produkty jsou odrazem prostředí, ve kterém vznikají: dehesa, dar přírody, kde naše exempláře rostou a vyvíjejí se, aby nabídly nejlepší iberské produkty.
V Castro y González máme jako prioritu péči a udržitelný rozvoj tohoto zdroje života a jsme si vědomi, že každý z potoků, dubů, korkových dubů, rovin a pramenů našich dehes je základní součástí našich ibersk...
...Svíčková je část s velmi malým množstvím tuku, která se nachází pod hřbetem. Je to lahodný kus masa, který je v kuchyni velmi ceněný a má mnoho různých příprav. Naše mražená svíčková pochází z certifikovaných a navíc blízkých jatek, což zajišťuje kvalitu a zvyšuje naši efektivitu při práci na zakázku. Používáme přírodní ingredience bez alergenů, jako jsou sója, mléko nebo lepek.
...které mají svůj největší trh v Indonésii, exportující měsíčně tuny masa, protože jsou jedinými s licencí na export do této země. Z těchto společností máme sklady masa, jako je svíčková, mleté maso a hamburger, za více než konkurenceschopné ceny.Náš vejce Himacol, chované a z klece, je dnes přítomno v supermarketech jako BM (GRUPO UBESCO), SIMPLY, Corte Inglés (gourmet), Euromadi (prostřednictvím výroby vejce chovaného "HIMACOL" bohatého na omega 3 a 6, s jeho značkou ALTEZA), restauracích a grilech v Baskicku, Galicii a v Madridu, Grupo Lezama, Urrechu.
... uzeniny. Také vyrábíme a prodáváme maso iberského Pata Negra: presa ibérica, pluma, žebra, svíčková... Je důležité zdůraznit, že pracujeme výhradně s Pata Negra. To nejlepší z produktů pocházejících z čistokrevných iberských prasat. Kromě toho jsme pár veterinářů, kteří se angažují v oblasti pohody zvířat a respektují místní řemeslné dovednosti našeho regionu. Naše práce vždy zaručuje sledovatelnost našich produktů, které jsou certifikovány příslušnými kontrolními orgány. Již více než 5 let prodáváme naše produkty přímo ve Francii.