...Kompaktní bedra, celá nebo krájená bez vnějších žil a krve. Bílé maso, bez nadměrné barevné variace v balení. Charakteristická vůně a chuť. Pevná a šťavnatá textura a konzistence.
Kombinuje vlastnosti albakorského tuňáka a jeho oleje bohatého na omega-3 s vlastnostmi olivového oleje, který obsahuje olivové polyfenoly a prochází procesem pasterizace a koncentrace, aby se zajistila stabilita produktu, jeho charakteristiky a mikrobiologie.
...-Cirkulární ekonomika a využití PODPRODUKTŮ
Biokarbon Carboliva se vyrábí z olivových pecek nebo olivové drti a syntetický plyn generovaný v procesu pyrolýzy se používá k výrobě tepelné energie, pro potřeby samotné pyrolýzy, a pro proces extrakce olivového zbytkového oleje a sušení vlhké biomasy, aby se vyprodukoval olivový zbytkový olej. To přispívá k cirkulární ekonomice. To nejen snižuje závislost na neobnovitelných zdrojích, ale také poskytuje užitečný způsob, jak zpracovávat organické vedlejší produkty.
Společnost, která již 20 let pěstuje olivy na vlastních olivových hájích a vyrábí Extra Virgin olivový olej. Dokonalost v kvalitě a záruka čistoty nás nutí pečlivě vybírat každou olivu, provádět lisování za studena, sklízet každou úrodu brzy ráno, ještě před východem slunce, abychom zachovali organoleptické vlastnosti, a přepravovat olivy na lis do dvou hodin, aby neztratily své přirozené charakte...
...Naše původní výroba olivového oleje sahá až do XVIII. století.
Mezi stoletími je péče o organickéolivové háje a výběr správných odrůd olivovníků a pozemků neustálou prací na vývoji nejlepšího extra panenského olivového oleje.