Španělsko, Dicastillo, Navarra
...Kompaktní bedra, celá nebo krájená bez vnějších žil a krve. Bílé maso, bez nadměrné barevné variace v balení. Charakteristická vůně a chuť. Pevná a šťavnatá textura a konzistence. Kombinuje vlastnosti albakorského tuňáka a jeho oleje bohatého na omega-3 s vlastnostmi olivového oleje, který obsahuje olivové polyfenoly a prochází procesem pasterizace a koncentrace, aby se zajistila stabilita produktu, jeho charakteristiky a mikrobiologie.
Portfolio (132)
Španělsko, Puente Obispo
...-Cirkulární ekonomika a využití PODPRODUKTŮ Biokarbon Carboliva se vyrábí z olivových pecek nebo olivové drti a syntetický plyn generovaný v procesu pyrolýzy se používá k výrobě tepelné energie, pro potřeby samotné pyrolýzy, a pro proces extrakce olivového zbytkového oleje a sušení vlhké biomasy, aby se vyprodukoval olivový zbytkový olej. To přispívá k cirkulární ekonomice. To nejen snižuje závislost na neobnovitelných zdrojích, ale také poskytuje užitečný způsob, jak zpracovávat organické vedlejší produkty.
Portfolio (15)
Španělsko, Zaragoza
Společnost, která již 20 let pěstuje olivy na vlastních olivových hájích a vyrábí Extra Virgin olivový olej. Dokonalost v kvalitě a záruka čistoty nás nutí pečlivě vybírat každou olivu, provádět lisování za studena, sklízet každou úrodu brzy ráno, ještě před východem slunce, abychom zachovali organoleptické vlastnosti, a přepravovat olivy na lis do dvou hodin, aby neztratily své přirozené charakte...
...Naše původní výroba olivového oleje sahá až do XVIII. století. Mezi stoletími je péče o organické olivové háje a výběr správných odrůd olivovníků a pozemků neustálou prací na vývoji nejlepšího extra panenského olivového oleje.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz