Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g...
Španělsko, Guijuelo
... suroviny: pouze ty nejvýjimečnější kusy jsou klasifikovány jako Alta Gastronomía. Trpělivost a bohatý odpočinkový čas v suterénech, které jsou otevřené vánku ze Sierra, vyvrcholí v nejlepší Šunce krmené žaludy, kterou si vaše chuťové pohárky kdy mohou pamatovat.
Portfolio (10)
...Máte zájem o vepřové zadní nohy? Specializujeme se na obchodování s vepřovými nohami a dalšími kvalitními vepřovými kusy.
Portfolio (10)
Španělsko, Valencia
...Nabízíme celé kusy nebo krájené v baleních po 100g. Min. objednávka: 5 kusů; 2 kg každý.
Portfolio (8)
Španělsko, Binefar
...Mražené vepřové maso 4 kusy (čtvrtě) bez kostí a kůže Velikost: TUK 65% Dvě přední čtvrtě a dvě zadní čtvrtě Balení: IWP, 20 kg/krabice Název produktu: Mražené vepřové maso 4 kusy (čtvrtě) bez kostí a kůže Velikost: TUK 65% Balení: IWP, 20 kg/krabice Čistá hmotnost: Přírodní vlhkost, 3100% čisté hmotnosti MOQ: 10 tun Množství: 27 tun na kontejner 40’rh Skladování: -18°C Platební podmínky: 30% záloha po potvrzení objednávky, 70% uhrazeno proti kopii přepravních dokumentů před příjezdem Dodací lhůta: 3 týdny po potvrzení objednávky...
Portfolio (2)
Španělsko, El Viso Del Alcor
Distribuujeme kvalitní hovězí, vepřové a jehněčí maso ve všech formátech: půlky, porcování, vakuově balené bezkostní kusy, plátky a speciální řezy atd. Naše distribuční oblast je regionální, s vlastní logistikou. Od roku 1980 se této činnosti věnujeme s vynikajícími výsledky jak v kvalitě produktů, tak v jednání s našimi zákazníky.
Španělsko, Lugo
Jateční provoz pro hovězí a vepřové maso. Porážka hovězího dobytka, skotu a prasat. Velkoobchod s masem. Maloobchodní prodej v naší řeznictví. S více než 30 lety zkušeností v oblasti masa pokračujeme každý den s nadšením pro nové projekty, vášnivě se učíme a rádi objevujeme nové kusy... S masem zacházíme s velkou péčí.
Španělsko, Logroño
... hovězí) a kusy masa s nebo bez kostí, čerstvé nebo mražené, včetně vnitřností a mechanicky odděleného masa od našich pravidelných dodavatelů nebo balené a mražené v našich vlastních závodech s našimi vlastními značkami. „Enoa Foods“: Masné výrobky, mražené a balené v našem závodě se sídlem v Logroño. „Chicken Bai“: Mražené kuřecí nožičky zpracované v našem závodě v Logroño. „El Cuadril...
Populární země pro tento vyhledávací výraz