... spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky.
Aplikované postupy
V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání.
Výhody uzenin
Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso.
Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ
Tuky: 38.5 g
Nasycené tuky: 15.3 g
Sacharidy: 2.1 g
Cukry: 1.3 g
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3 g...
... suroviny: pouze ty nejvýjimečnější kusy jsou klasifikovány jako Alta Gastronomía. Trpělivost a bohatý odpočinkový čas v suterénech, které jsou otevřené vánku ze Sierra, vyvrcholí v nejlepší Šunce krmené žaludy, kterou si vaše chuťové pohárky kdy mohou pamatovat.
...Mražené vepřové maso 4 kusy (čtvrtě) bez kostí a kůže
Velikost: TUK 65%
Dvě přední čtvrtě a dvě zadní čtvrtě
Balení: IWP, 20 kg/krabice
Název produktu: Mražené vepřové maso 4 kusy (čtvrtě) bez kostí a kůže
Velikost: TUK 65%
Balení: IWP, 20 kg/krabice
Čistá hmotnost: Přírodní vlhkost, 3100% čisté hmotnosti
MOQ: 10 tun
Množství: 27 tun na kontejner 40’rh
Skladování: -18°C
Platební podmínky: 30% záloha po potvrzení objednávky, 70% uhrazeno proti kopii přepravních dokumentů před příjezdem
Dodací lhůta: 3 týdny po potvrzení objednávky...
Distribuujeme kvalitní hovězí, vepřové a jehněčí maso ve všech formátech: půlky, porcování, vakuově balené bezkostní kusy, plátky a speciální řezy atd. Naše distribuční oblast je regionální, s vlastní logistikou. Od roku 1980 se této činnosti věnujeme s vynikajícími výsledky jak v kvalitě produktů, tak v jednání s našimi zákazníky.
Jateční provoz pro hovězí a vepřové maso. Porážka hovězího dobytka, skotu a prasat. Velkoobchod s masem. Maloobchodní prodej v naší řeznictví. S více než 30 lety zkušeností v oblasti masa pokračujeme každý den s nadšením pro nové projekty, vášnivě se učíme a rádi objevujeme nové kusy... S masem zacházíme s velkou péčí.
... hovězí) a kusy masa s nebo bez kostí, čerstvé nebo mražené, včetně vnitřností a mechanicky odděleného masa od našich pravidelných dodavatelů nebo balené a mražené v našich vlastních závodech s našimi vlastními značkami.
„Enoa Foods“: Masné výrobky, mražené a balené v našem závodě se sídlem v Logroño.
„Chicken Bai“: Mražené kuřecí nožičky zpracované v našem závodě v Logroño.
„El Cuadril...