...
Princip préleveur de viande je stejný jako u vývrtky. Umožňuje vyříznout (destruktivní metoda, také nazývaná excizní technika) kulaté kusy tkáně o velikosti 5 cm² z povrchu těla.
Po vyříznutí je vzorek seškrábán z těla skalpelem a pinzetou.
Ø: 25 mm...
...Mražené vepřové nohy, vepřové žebra, vepřové uši, vepřový ocas, vepřové nohy, vepřové maso - Jsme vepřový porážkový závod ve Francii. Prodáváme kvalitní vepřové půlky a vepřovékusy za velmi mírné ceny, což naši klienti oceňují. Náš závod má schválení pro export do Číny, Ruska, Singapuru a mnoha dalších zemí po celém světě. Nabízíme mražené vepřové maso, jak je uvedeno níže, nebo podle požadavků...
...Nabízíme veškeré mražené vepřové maso, prasnice a selata, vepřovékusy, zpracované vepřové masné výrobky a vepřové vnitřnosti z Evropy a Jižní Ameriky a zajišťujeme dovoz a vývoz.
Mražený vepřový krk
Mražený vepřový hřbet
Mražený vepřový plec
Mražená vepřová noha
Mražený vepřový břicho
Mražená vepřová hlava
Mražené přední vepřové nohy / kolena
Mražené zadní vepřové nohy
Vepřová slanina
Původ: Evropa
Specifikace: Mražené
Typ zpracování:
Proces zmrazení: Individuálně rychle zmrazeno
Balení: Různé
Certifikace: HACCP | Halal
Doprava: Od jedné palety po plnou kontejnerovou zásilku.