Vítejte na European Food Import Market. Specializujeme se na import a distribuci prvotřídních obilovin, mouk, olejů, cukrů a semen, převážně z Ukrajiny. Naše nabídka zahrnuje pšenici, žito, kukuřici, pohanku, slunečnicový olej, řepkový olej, loupaná slunečnicová semena, hnědý len, žlutý len, dýňová semena a další. Všechny naše produkty splňují nejpřísnější bezpečnostní normy a předpisy. Co nás od...
Portfolio (44)
Francie, Brignais
... %, slunečnicová semena*, rýžové kuličky*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy jiných ořechů a mléka. Nutriční hodnoty na 100 g Energie: 1717 kJ / 411 kcal Tuky: 17 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g) Sacharidy: 35 g (z toho cukry: 2 g) Vláknina: 13 g Bílkoviny: 23 g Sůl: 0,05 g BIO: Ano 100 % rostlinné: Ano Formát: 325 g, 800 g, 5 kg...
Portfolio (26)
Francie, Olivet
... svou bohatostí na vlákninu. Pšenice poskytuje mnoho vitamínů a minerálů. Žito je považováno za prospěšné pro oběhový systém a pro sedavé osoby. Ječmen a oves jsou zdrojem vitality a energie. Obsahují mnoho živin: hořčík, železo a vitamíny. Ingredience:: Celé ovesné vločky*, pšeničné vločky*, ječné vločky*, žitné vločky*, rozinky*, kešu ořechy*, kasha*. Celkem 5 obilovin: 85%. *Z ekologického zemědělství...
Portfolio (114)
Ukrajina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Obsahuje žitné vločky, ovesné vločky, ječné vločky, pšeničné vločky, lněná semena 3%, kukuřičné vločky, pohankové vločky. Obsahuje lepek, může obsahovat stopy hořčice. Velikost: 50*170*205 mm HMOTNOST: 500 g...
Portfolio (14)
Belgie, Roeselare
Molens Joye je moderní mlýn pro řemeslné pekaře a bistra (držitel BRC certifikátu kvality). U nás najdete vše potřebné pro pekařství. Prodej pšeničné mouky, pšeničné krupice, žitné mouky, žitné krupice, špaldové mouky a špaldové krupice. Specialita: vícezrnná, celozrnná, špaldová, slunečnicová semena, lněná semena, sezamová semena, dýňová semena, proso, sója, oves, kukuřice. Pšeničná mouka a pšeničná krupice se stále mletí tradičním způsobem. Díky tomu se nejlépe zachovává chuť a aroma. Celozrnné mouky (pšenice, žito, špalda) se u některých směsí stále mletí na autentických mlýnských kamenech.