Euregio Business Center (EUB) je obchodní centrum vytvořené v centru Liège ve 2 zrestaurovaných hotelích z roku 1888, vybavených nejnovějšími komunikačními technologiemi. EUB nabízí vybavené a modulární kanceláře podle vašich potřeb. Vybavené kuchyně, zasedací místnosti s multimédii a konferenčními službami. Bezpečnost 24 hodin denně. Možnosti konferencí, školení, akcí, seminářů, relaxace...
Belgie, Floreffe
Od roku 1888 zve Materne k vašemu stolu blahodárné plody, které nám příroda svěřuje v průběhu ročních období. Bohatá na stoletou historii, naše značka nabízí džemy pro všechny chutě, všechny věkové kategorie a všechny chvíle dne. Velký hlad nebo malá radost? Vždy existuje produkt Materne, který vám vyhovuje. Džem Materne je okamžik potěšení a odpočinku, který si můžete vychutnat s rodinou nebo s blízkými. Všechny naše džemy jsou zaručeně bez barviv, konzervantů, přidaných aromat a živočišných tuků. Ponořte se zde do tisíce a jedné receptury z řady Materne.
Belgie, Charleroi
Rodinná firma Claeys se specializuje na kožené zboží a jezdectví od roku 1888. Nabízíme širokou škálu kvalitních produktů: sedla a doplňky, vybavení pro jezdce (bundy, soutěžní košile, spurs, biče, boty atd.), vybavení pro koně (deky, uzdečky, udidla atd.), a také materiál pro práci a údržbu kůže.
BAILLEUL NV - Přírodní kámen od roku 1888 Od roku 1888 sídlíme ve Veurnu, kde 5 generací vyrostlo mezi přírodními kameny, a můžeme říci, že naše rodina má doma kámen a mramor. Tato bohatá tradice spojená s mladistvým nadšením našeho mladého jednatele a týmem zkušených řemeslníků zaručuje vynikající služby a kvalitu zpracování. Naší specializací je zakázková výroba jak pro dodavatele, tak pro...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play