Itálie, Pontecagnano
... společnost schopna získávat velké množství zboží za skutečně velmi konkurenceschopné ceny, což jí umožňuje být na trhu silně přítomna. Společnost Pancaldi Group získala sklad Ex ITTIERRE v Isernii, společnosti s celosvětovým významem a bývalé licenční společnosti značek jako Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht a mnoha dalších. Kromě toho je společnost Pancaldi Group vlastníkem historické značky se stejným názvem PANCALDI 1888.
Itálie, Fara Filiorum Petri
Jsme rodinná firma, destilátoři od roku 1888. Silní díky naší minulosti a hrdí na naši přítomnost, předáváme naši vášeň při výrobě nejlepších likérů z Abruzza. Je to vše, co umíme. Ale v každé láhvi je doušek naší historie. Naše budoucnost je již napsaná: předávat kvalitu našich produktů. Věrnost původu a respekt k jedinečné chuti našich výtvorů, typických dcer země Abruzzo. Naše hodnoty jsou...
Itálie, Toscanella Di Dozza
...) -organické hroznové deriváty. Hlavními produkty pro vinařský průmysl jsou červený/bílý hroznový koncentrát, který se používá k úpravě barvy vína, a RMC (rektifikovaný koncentrát moštu), který se používá k obohacení moštů a nových vín během fermentace, ale také k oslazení a zpracování jak tichých, tak šumivých kvalitních vín. Obsluhujeme potravinářský, nápojový a dokonce i vinařský průmysl. Tradice a inovativní technologie zpracování potravin jsou dokonale kombinovány, aby zaručily nejlepší produkty. Brusa 1888, služby inspirované korporátními hodnotami s rodinným přístupem.
Itálie, Pinerolo
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play