... Tradition se přizpůsobila trhu a začala nabízet i jiné druhy jeseterů z různých zdrojů, ale také další speciality z rybích vajíček, jako jsou lososová a pstruhová vejce, a další delikatesy jako krab král, foie gras, uzený losos a jeseter, šafrán, lanýže atd.
Společnost Legon se specializuje na maloobchod v oblasti řeznictví a výrobu sušených klobás. Produkty: bolognese, salám, paštika, čistě vepřová klobása (s nebo bez lískových oříšků), ardenní klobása, víkendový salám a Goliath, sušená klobása Lutin nebo Picador, uzený sušený krk, farmářská klobása.
Blaise salaison se specializuje na vysoce kvalitní regionální produkty vyráběné tradičním způsobem bez přidání chemických látek. Uzeniny, jako jsou klobásy, šunky a cobourgy, jsou tradičně uzeny na bukovém pilině, tato výroba dodržuje přísné recepty a řemeslné postupy. Exkluzivity, jako je klobása s pivem Orval, klobása s medem nebo šunka s šalotkou, si v průběhu let získaly renomé lucemburské...
...Jsme rodinný řemeslný výrobce masných výrobků, specializující se na řemeslné a tradiční vařené šunky, kvalitní uzené a solené výrobky, přičemž vrcholem je uzený hovězí filet, vařené klobásy řeznické kvality, výrobky na zakázku a produkty na míru pro zákazníka a exkluzivně pro zákazníka.
Dne 31. července 2013 jsme obdrželi certifikát UNIZO o autenticity řemesel "Handmade In Belgium".
Ve společnosti Saveurs Gourmandes je uzený losos vyráběn ručně v jejich dílnách, je přímo dovážen z Norska a všechny výrobní kroky, jako je filetování, solení, sušení, uzení a krájení, jsou zpracovány výhradně v našich výrobních dílnách. Krájení se provádí pouze ručně, aby se dosáhlo vynikající kvality! Jejich výrobní dílny jsou certifikovány AFSCA, aby vám zajistily čerstvost a sledovatelnost potravinového řetězce.