Barbarie Palox je francouzská společnost specializující se na návrh a výrobu paloxů, dřevěných beden určených pro skladování zemědělských plodin.
Tyto produkty vyhovují potřebám zemědělců, ale také družstev, skladovatelů a potenciálních průmyslových zpracovatelů.
S paloxy o kapacitě od 200 kilogramů do 2 tun se dokážeme přizpůsobit jak nejkřehčím produktům, jako jsou švestky a hrušky, tak i nejo...
... inox":"jeden rovný dopravník s motorovými válci z nerezové oceli","six convoyeurs droits à bande agroalimentaire":"šest rovný dopravníků s potravinářským pásem","trois convoyeurs droit à tapis modulaire":"tři rovné dopravníky s modulárním pásem","Macarons et pâtes à choux : Coupelle Alu, Plaque thermoformage, Plaque PE ou Grille Inox":"Makronky a odpalované těsto : hliníková miska, termoformovací...
Výrobce pečiva pečeného a zmrazeného pro velké a střední prodejny, pro stravování mimo domov, pro pivnice, sendvičárny,... Výrobce zmrazeného pečiva. Výrobce průmyslového pečiva. Výrobce sušenek, muffinů, brownie, chouquette, čokoládových chouquette, makronek, malých koláčků, dortů, čtyřčtvrtek, čokoládových moučníků, madeleinů v zmrazeném balení. Výrobce syrového pečiva nebo pečiva pečeného.
Od července 2017 CLAC, místní řemeslná a kreativní konzervárna, vytváří a vaří bio konzervy z místních surovin pocházejících z přibližně patnácti farem a partnerských podniků v Auvergne.
V souladu s našimi třemi pilíři, BIO, MÍSTNÍ a ŘEMESLNÝ, pracujeme s čerstvými surovinami, sklizenými v plné zralosti, abychom vám nabídli chutné a 100% originální recepty.
CLAC se 100% zavazuje k přechodu a boj...
Od roku 2013 je EBBO FOOD CONSULTANT specialistou na dresseuse pocheuse pro cukrárny a pekařství. Jsou to jediné dresseuse na trhu vybavené 3D, membránou pro těsta s mnoha přísadami, guillotinou pro co-extrudované sušenky a mnoha dalšími technologiemi. Dodavatel strojů pro vaše slané a sladké aplikace již téměř 10 let. Náš tým konzultantů je také k dispozici pro vývoj a zlepšení vašich receptů. Ru...
...) pro speciální události a 9 stojanů z nugátu a cukrových dekorací pro dokončení výrobků.
Každý kousek je doprovázen šablonou v měřítku 1/3 (nugát, pastillage...).
V této knize receptů také najdete základní techniky (makronky, cukr nalitý, tažený cukr...) a klasické recepty (puff těsto, crumble choux, nugát...).
Nezbytná publikace pro cateringové služby a cukráře.
Reference: BEL21
Na skladě: 4 produkty
Jazyk: Francouzština a angličtina...
...Ať už je příležitost jakákoli, ať už rodinná nebo profesionální, přátelské posezení, narozeniny, profesionální bufet nebo svatební recepce,... 3 Petits Choux vyvinulo pro vás cateringovou službu "na míru", která splňuje všechny vaše požadavky, aby každý z těchto životních okamžiků byl výjimečný. Sylvain Le Maux, cukrář 3 Petits Choux, uznávaný pro své umění v oblasti výjimečných dortů, svou...