... šťavnaté víno, které reprezentuje prestiž našich vín z Bordeaux. VINIFIKACE Tradiční v nerezových tancích. ODRŮDY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACE Tmavě granátová barva s leskem. Ovocná vůně s tóny černého rybízu, ostružin a višní. Kulatá, vyvážená a dlouhá chuť s vyzrálými a teplými tříslovinami. POUŽITÍ S JÍDLEM A VÍNEM Doporučuje se podávat s hovězím faux-filet, vepřovým pečeně s švestkami nebo s vyzrálým sýrem. 18°C. OCENĚNÍ 2012: Bronzová medaile IWC 2013...
Portfolio (96)
Francie, Saint Cannat
... 36 měsíců před lahvováním.\n\nDÉGUSTATION\nHluboká granátová barva. Komplexní vůně s tóny lékořice a kandovaných třešní. Přetrvávající v ústech, přítomné třísloviny, silné. Velmi příjemné k pití již nyní, ale může zrát ještě jeden nebo dva roky.\nSkvěle se hodí k evropské kuchyni: červené maso, zvěřina, dušená jídla (daubes), pečené fíky s medem a červeným vínem, silné sýry (jako Livarot, Pont-l’Évêque...)."}...
Portfolio (46)
Francie, Saint-Vérand
... Blancs je ideálním doplňkem k aperitivům nebo jednoduše grilované rybě. jednoduše grilované rybě nebo pečené telecí s olivami. Aromata a chutě: Tento Crémant de Bourgogne má světle zlatou barvu s jemnými bublinkami. s tóny citrusových plodů. Citron a limeta dominují a přinášejí krásnou svěžest na patře. svěžest na patře. Mineralita poskytovaná odrůdami hroznů pěstovanými v jílovito-vápencové půdě, dává tomuto vínu solidní komplexnost, která osloví ty, kteří rádi objevují nové věci.
Portfolio (18)
...Oceněno na degustaci přidělení Sigilů Bratrstva SaintEtienne Bílé víno s bohatou, opulentní a plnou chutí, s vynikající sametovostí. Miluje dobré jídlo, šťavnaté pečeně, foie gras a představuje vysoce kvalitní aperitiv. Odrůdy: 100% Pinot gris Srážky: 550 mm/rok Věk: 25 let Zrání: 8 až 9 měsíců ve stoletých sudech Alkohol: 13,00% Cukr: 13,4 g/L Celková kyselost: 2,97 Teplota podávání: 10°C Potenciál zrání: 8 let...
Portfolio (36)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play