Francie, Castres
... deska, PE deska nebo nerezová mřížka","Les produits sont fabriqués sur la ligne de production des convoyeurs, ensuite ils sont acheminés vers le surgélateur pour être congelé puis ensuite conditionnés;":"Produkty jsou vyráběny na výrobní lince dopravníků, poté jsou přepravovány do zmrazovače, aby byly zmrazeny a následně zabaleny;","Produits transportés :":"Přepravované produkty :","Flans & quiches...
Portfolio (39)
Francie, Ploërmel Cedex
...Ekvivalent 33 bílků na kg. Sníh pro cukrářství se používá při přípravě pusinek, makronek, pěn, cukrovinek... Produkt vyrobený z vajec snesených ve Francii. Láhev o hmotnosti 1 kg nebo 5 kg.
Portfolio (52)
Francie, Malataverne
...DE FABRICATION ARTISANALE FRANÇAISE A GARANTOVANÉ BEZ PALMOVÉHO OLEJE, TYTO SUŠENKY ŠPANĚLSKÉHO PŮVODU VÁM NABÍZÍ CESTU DO MEDITERRÁNU. Mantecados nebo mantecaos jsou máslové sušenky, ochucené skořicí nebo citronovou kůrou. Tyto speciality jsou typické pro andaluské cukrářství a obvykle se konzumují v období vánočních svátků, zejména na Vánoce. Trochu historie )) Existuje několik verzí o původu...
Portfolio (188)
Francie, Montlaur En Diois
... a přinášejí řadu dietních výhod. Jeho mouka, používaná v pekařství a cukrářství, nabízí zlatavé produkty s ořechovou chutí. Jeho obsah vlákniny z něj činí obilovinu s dobrou stravitelností. HMOTNOST: 1 kg BALENÍ: 1 kg, 5 kg...
Portfolio (15)
Francie, Talant
...) pro speciální události a 9 stojanů z nugátu a cukrových dekorací pro dokončení výrobků. Každý kousek je doprovázen šablonou v měřítku 1/3 (nugát, pastillage...). V této knize receptů také najdete základní techniky (makronky, cukr nalitý, tažený cukr...) a klasické recepty (puff těsto, crumble choux, nugát...). Nezbytná publikace pro cateringové služby a cukráře. Reference: BEL21 Na skladě: 4 produkty Jazyk: Francouzština a angličtina...
Portfolio (192)
Francie, BLOIS
...Řešení obalů přizpůsobená pro samoobslužné regály v obchodech. Umožňují segmentaci nabídky a valorizaci produktů na regále. •okno pro vysokou viditelnost produktů •šetrné k životnímu prostředí •kompaktní skladování •stohovatelnost •odolné proti vlhkosti •anti-tuková úprava Pro produkty v různých samoobslužných regálech •Pekařství •Cukrářství •Sýry •Catering...
Portfolio (6)
Francie, Nice
...Naše cenné malé ovocné perly byly vyrobeny podle tradiční metody cukrářství ovocné pasty. Každé balení obsahuje 25 perel, z nichž každá obsahuje 10 mg CBD, což činí celkem 250 mg CBD. Tyto lahodné bonbóny mají intenzivní chuť jablka a jsou obaleny v krystalovém cukru a mírně kyselém povrchu pro ještě větší potěšení! Jejich malé balení je diskrétní a snadno se přenáší kamkoli. Navíc, v...
Portfolio (9)
Francie, Yssingeaux
Člen skupiny Nactarome a značka skupiny Nactis Flavours, Sevarome se specializuje na návrh a výrobu potravinářských aromat, přípravků z ořechů, aromatických ingrediencí, ale také na texturanty, stabilizátory a potravinářské barviva pro gastronomii a potravinářský průmysl v oblasti sladkostí. Sevarome pracuje jak pro oblasti Pekařství-Patisserie, tak pro Cukrářství, Čokoládu, Zmrzlinu a...
Portfolio (55)
Francie, Carentan
...Vyrábíme a prodáváme karamel v různých formách a receptech a nabízíme profesionálům Produkty Potravinářského Průmyslu (PAI): - Tekutý karamel na polevy, náplně nebo plnění - Kousky karamelu do sušenek, chlebů, buchet, zmrzlin, pralinek…: Klasický recept, smetana z Normandie, slané máslo, AOP. - Kousky karamelu odolné vůči teplu pro pečení - Karamelový prášek Jsme otevřeni potřebám našich klientů a můžeme vás podpořit ve vašich úvahách a potřebách rozvoje.
Portfolio (4)
...Laboratoře Mathé, které se sloučily se společností LOR'N PACK, formulují a vyrábějí řadu přírodních aromat a barviv určených pro potravinářský průmysl: zmrzliny, cukrářství, cukrovinky, nápoje (pivo, sirupy, alkohol, šťávy), e-liquidy (e-cigarety). Naše květinové, kořeněné a ovocné aromata, stejně jako naše barviva, jsou vhodná pro hydrofilní a lipofilní aplikace, průmyslové nebo distribuční...
Portfolio (25)
Francie, Compiègne (60200)
...Objevte Centrum školení CBC & Business, nezbytnou referenci pro ty, kteří usilují o zdokonalení svých dovedností v kreativním světě CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) a také v oblasti zakládání podniků. Naše společnost se zavazuje poskytovat kvalitní profesionální školení s diplomem. Mezi našimi hlavními produkty určenými pro profesionály jsou naše sady speciálně navržené pro dětské...
Portfolio (15)
Francie, Beaune
... oblasti pekařství/cukrářství na export a jejím cílem je nabízet vysoce kvalitní ingredience přizpůsobené potřebám nejnáročnějších profesionálů. Nabízíme sortiment, který zahrnuje téměř 500 položek a neustále se obohacuje o nové produkty: aroma, barviva, alkoholy, čokolády, sušené ovoce, v sirupu, kandované, ambientní a mražené pyré, připravené k plnění, laboratorní produkty, cukrářské směsi...
Francie, Torcy
... %. Tato transformace zajímá především cukrářství a pekařství. Sušené plody se konzumují na túrách, jako svačina, snack, aperitiv nebo dezert. Ideální také pro sportovce. Jsou také používány v pekařství a nahrazují sušené hrozny.
Portfolio (7)
Francie, Fondettes
... sladkostí. Od svého vzniku vzniklo několik značek: ScrapCooking®, Mirontaine®, L’épicerie du Chef. Vybudovali jsme firmu s lidským rozměrem a rádi nabízíme především produkty vyrobené ve Francii. Všechny naše produkty jsou navrženy a z velké části vyráběny v našich dílnách ve Fondettes. Společnost neustále inovuje díky své jedinečné myšlence spojit jak potravinové dekorace, tak nástroje pro cukrářství. Takže od dubna 2024 jsme se stali prvním výrobcem ...
Portfolio (16)
Francie, Fayl-Billot
... dekoracemi, květinářství, zahradnictví, cukrářství, pekařství, železářství, vinotéky, dárkové koše… Naše dílna a showroom vás vítají 6 dní v týdnu ve Fayl-Billot… neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo e-mailem pro jakékoli dotazy nebo objednávky.
Portfolio (10)
Francie, Villers Cotterets
... realizujeme každý měsíc. Naše dezerty a pečivo jsou baleny v hromadném nebo individuálním balení. Naše zakázková výroba nám umožňuje vyvinout specifické recepty, které vyhovují vašim potřebám, a vytvořit vaše specifické a odlišné obaly nebo štítky. Naše produkty, které jsou konsensuální a snadno konzumovatelné, jsou určeny pro všechny typy stravování: komerční stravování, spíše rychlé a moderní, catering pro leteckou a železniční dopravu, automatizované distribuce a oddělení pekařství a cukrářství.
Francie, Paris
... francouzského know-how: reliéfní tisk. Personalizované stuhy, od 5 mm do 60 mm šířky, mohou být vyrobeny z bavlny, polyesterového saténu, acetátového saténu, mušelínu, organzy nebo hrubého vlákna. Reliéfní tisky, přesné na 10. mm, jsou k dispozici v široké škále barev, lesklých nebo matných, irizujících nebo třpytivých, od zlata po stříbro, bez kreativních omezení. SIN-REJAC také vyvíjí textilní produkty pro zdobení vašich lahví a obalů: tkané štítky, ozdobný tyl, organzové taštičky, personalizované textilní sáčky.
Francie, Lyon
... obyčejný cukrář, Guillaume je kompletní umělec. Jeho vášeň pro cukrářství se projevuje v jeho výtvorech. Umí posunout svou kreativitu na neuvěřitelné hranice a dobře kombinuje suroviny, aby vytvořil jedinečný produkt, kde se chutě, textury a vůně dokonale vyváží v kytici mnoha pocitů, které se rozprostírají v ústech. Navštivte nyní svého cukráře v Lyonu, Guillauma Flochona, a vychutnejte si lahodné cukrovinky. Všechny použité suroviny jsou kvalitní, pečlivě vybírané samotným Guillaumem a pokud je to možné, pocházejí z místních zdrojů, jako například čerstvě sklizené jahody od sousedního producenta.
Francie, GRIGNY
Od téměř půl století BRAVO uplatňuje svou filozofii při výrobě svých strojů, přičemž obnovuje základní princip, který inspiroval jeho vznik, a to kombinaci v jednom stroji obsahujícím 2 oddělené nádoby pro 2 klasické výrobní procesy: pasterizaci a zmrazování. V roce 1981 BRAVO prodává svůj první TRITTICO, dnes vedoucí stroj v tepelném zpracování pasterizace a výrobě smetany pro řemeslné cukrářství. Najděte všechny produkty na webu.
Francie, Benfeld
Specializující se na potravinové dekorace, PCB CREATION nabízí profesionálům v cukrářství a pohostinství velmi širokou paletu dekorací: hotové dekorace z čokolády nebo marshmallow, dekorace pro vlastní výrobu, dekorace pro čokoládové bonbóny nebo dezerty, to vše jsou produkty určené k usnadnění dekorování. PCB neustále hledá nové postupy, aby uspokojila potřeby zákazníků nebo vytvořila událost. V laboratoři zkušení cukráři experimentují s tím, co budou jejich příští výtvory. PCB navrhuje a vytváří vysoce kvalitní dekorace určené pro všechny milovníky gastronomie: cukráře, čokoládníky a restauratéry.
Francie, L'union
...Společnost CARIF S.A je výrobcem korektorů pro mlynářství, ingrediencí a zlepšovačů pro pekařství, cukrářství, pečivo a sušenky, enzymů pro pečení, směsí a premixů pro speciální chleby, přípravků pro cukrářství a catering, aromat a specifických barviv. CARIF S.A. formuluje, vyrábí a prodává inovativní ingredience v oblasti mouky pod zárukou kvality ISO 9001/2008. Vyvíjíme naše produkty jako...
Portfolio (12)
Francie, Hangenbieten
... široké škály výrobních strojů pro potravinářský a farmaceutický průmysl, které vyrábějí produkty jako: - žvýkačka, - toffee a karamel, - vařený cukr, - sušenky, krekry a těsto na chléb, - lékořice, - krmivo pro zvířata, - atd. Příklady strojů, které vyrábíme: - Extrudery a koextrudery, - Intrudery, - Laminace / Stohování, - Výrobní linky „řezané a balené“, - Nepřetržité míchání, - Pilulkový stroj / výroba kuliček, - Chladicí tunely pro potraviny a balicí stroje.
Francie, Bastia
Velkoobchodní potraviny pro potravinářské profesionály, profesionály v oblasti pekařství a cukrářství, profesionální komunity. Nabízíme široký sortiment kvalitních produktů: Korsické produkty, maso a drůbež, mléčné výrobky, mražené potraviny, led, uzeniny, sýry, jogurty všech světových chutí, konzervy, škroby, zeleninu, ryby, dezerty, polévky, rajčatové omáčky, másla, ovocné pyré, hotová jídla a mnoho dalšího.
Francie, Fontaine-Simon
... recyklace zaručuje maximální organoleptickou kvalitu ovoce a zachování jeho výživových prvků. Možné přizpůsobení v různých granulometriích, celé, na kousky, na štěpky nebo v prášku, sušené ovoce je k dispozici v bio a konvenční kvalitě a spojuje flexibilitu a snadnost použití pro různé potravinářské aplikace: cukrářství, uzenářství a solení, čokoládovnictví, hotová jídla, doplňky stravy, mléčné a sýrové přípravky, dietní produkty, omáčky a koření, čaje a infuze.
LABORATOŘ BROMATOLOGIE ZÁPAD (LBO) poskytuje služby mikrobiologických, chemických a hydrologických analýz. Prováděné analýzy se týkají produktů určených pro lidskou spotřebu nebo krmivo pro zvířata, vody a vzorků životního prostředí v oblasti agro-potravinářství: Jatka, porážky, drůbežářský sektor, uzenářství, solení, masné výrobky, krmivo pro zvířata, mořské produkty, cukrářství, pekařství...
Francie, Tremblay En France
...Alimat Tremblay se specializuje na konstrukci a výrobu zařízení pro řemeslnou a poloprůmyslovou výrobu v oblastech cukrářství, výroby sušenek, catering a slaných produktů. Naše produkty: plničky, rotační stroje na sušenky, dávkovací injektory, dávkovače, transferové pumpy, formovače koláčů, stroje na polevu, vařiče v bain-marie, čističe plechů, děličky těsta, stroje na zlatění, stroje na tartaletky, one shot, temperovací / obalovací stroje, čokoládové fontány.
... profesionální mrazničky, chladicí vitríny, chladicí místnosti a chladicí skříně. Nezapomínáme ani na přípravné zařízení pro profesionální kuchyně, jako jsou kráječe na zeleninu, zařízení na přípravu těsta, maso, cukrářství a pekařství. Naše produkty jsou ideální pro restaurace, snack bary, fast food, pekárny, cukrárny, kavárny, bary, hotely a jídelny.
Francie, Amiens Cedex 3
Francouzský tvůrce, výrobce a distributor dekorací pro cukrářství, pekařství a catering, lídr v oblasti potravinářské dekorace. Florensuc vyvíjí standardní a přizpůsobené produkty v různých produktových kategoriích, jako je čokoláda, enzymy a cukr. Florensuc zkoumá pro své francouzské i zahraniční klienty všechny možnosti v oblasti potravinářských barviv a aromat v souladu s platnými...
Francie, Romans Sur Isère
... mém sportovním klubu začala dostávat poptávky po mých produktech. Vždy jsem měla touhu založit vlastní podnik, a tak jsem se do toho pustila a dnes nabízím řadu řemeslných energetických cukrářských výrobků, které se dodávají ve formě tyčinek a energy balls. Mé produkty jsou určeny jak pro jednotlivce, tak pro profesionály: sportovní trenéry, majitele tělocvičen a sportovních klubů, majitele obchodů...
Francie, Levallois Perret Cedex
... extrakty a aromatické látky. Naše produkty nacházejí své uplatnění v potravinářství, zejména v oblasti pekařství, cukrářství, dětské výživy, nápojů, dietních a výživových produktů. Díky silným pozicím na francouzském trhu se dnes rozvíjíme na mezinárodní úrovni a realizujeme tak více než 45 % našeho obratu na export do více než 30 zemí Evropy, Asie nebo Severní Ameriky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play