... (Rozumné zemědělství) a Haute Valeur Environnementale (Úroveň 3), dostalo pečlivou péči od vinice až po vinařství. Cílem při vinifikaci a zrání je dosáhnout gurmánského a lehkého charakteru.
VINIFIKACE
Třídění bobulí
Tradiční vinifikace
Zrání po několik měsíců v dubových sudech
ODRŮDY HROZNŮ
Merlot
Cabernet Sauvignon
POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ
Intenzivní a jasná třešňověčervená barva.
Jemně nuancovaná a příjemná vůně s červeným a černým ovocem.
Ovocná, hladká a kulatá chuť podpořená rozpuštěnými tříslovinami s mírným nádechem lékořice.
... produktu.
Intenzita červené rtuti je velmi vysoká 20,2 g/cm3.
Tato kapalina Hg2Sb207 je materiál vojenských laboratoří:
Oxid antimonu rtuti
Další názvy: Červená kapalná rtuť
Vzorec: Sb2O7Hg2
Vzhled: Červená kovová kapalina...
...Parure 100% bavlna percale jednobarevná kvalitní 200 vláken zahrnující povlak na peřinu + povlak na polštář.
Extrémní jemnost díky velmi hustému tkaní. Nepřekonatelná cena, sortiment ve výprodeji, protože se jedná o konec série.
Praktický vzhled, povlak na peřinu je dvoubarevný a oboustranný (červená a béžová).
Povlaky na peřiny pro dvoulůžko 240x220 (postel 140x190) a 240x260 (postel 160x200...
...Unikátní odrůda v Alsasku pro výrobu růžových nebo červených vín. Velmi příjemná, je věrným společníkem k masu, zvěřině, grilovaným pokrmům a sýrům.
Barva třešňověčervená s rubínovými odlesky. Křupavá struktura s jemnými tříslovinami.
Odrůdy: 100% Pinot Noir
Srážky: 550 mm/rok
Věk: 20 let
Zrání: 12 měsíců v sudu
Alkohol: 13,5%
Cukr: <2 g/L
Celková kyselost: 3,8 g/L
Teplota podávání: 16°C v zimě, 12°C v létě
Potenciál zrání: 8 let...