Španělsko, Alcora
Ve společnosti TRUFASA se specializujeme na výrobu a obchodování s černou houbou. Naše plantáže se nacházejí vnitrozemí Castellónu, což je ideální prostředí pro získávání hub optimální kvality. Exportujeme po celém světě čerstvou černou houbu (Tuber melanosporum), také známou jako houbu z Périgordu, letní houbu (Tuber aestivum) a podzimní houbu (Tuber uncinatum). Kromě toho nabízíme vybranou řadu ...
Portfolio (18)
Španělsko, Dicastillo, Navarra
...Olivový ocet je vyroben z jablečného octa a rostlinných ingrediencí, jako je lanýž, balených pomocí fyzických procesů. Je to exkluzivní produkt, velmi aromatický s nepřekonatelnou chutí černého lanýže, který ho činí dokonalým a oslovuje i nejnáročnější palety. S dokonalou konzistencí a velmi příjemnou vůní a chutí černého lanýže je velmi lákavý pro dochucení jakéhokoli typu pokrmu, zejména salátů, syrové a vařené zeleniny, vajec, marinovaných mas, lehké zvěřiny, carpaccia, mas, špaget, paštik, sýrů, dezertů,...
Portfolio (132)
Rakousko, Vienna
...Houbový prášek je dodáván v zkumavce. Téměř jako parfém a tak se používá, prášek provoní každou omáčku. Používá se jako koření, v bílých nebo hnědých omáčkách. Pro chutnou omeletu jednoduše použijte trochu houbového prášku jako koření před vařením.
Portfolio (8)
...Toskánská tradice na stole. Pici ochucené houbami šampiňóny a černým lanýžem. Ingredience: semolina z tvrdé pšenice, houby šampiňóny (Agaricus Bisporus), letní lanýž (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma. Ideální v kombinaci s čerstvým lanýžem, s máslem na bázi černého lanýže King of Truffles a/nebo s perličkami z černého lanýže.
Portfolio (10)
Nizozemsko, Breda
...Toto je nejčastěji používaná lanýž v italských kulinářských tradicích. Má jemnou chuť a vůni a je letní povahy.
Portfolio (8)
PODERI MORETTI, historická firma z Itálie, přirozená transformace rodinného podniku, je výsledkem spojení rodin Moretti a Occhetti, které byly přítomny v Roero od 17. století. Pěstování země, a zejména vysoce kvalitní výroba vína, byla vždy rodinnou tradicí, hrdě předávanou z otce na syna po staletí až do dnešních dnů. Naši předkové, kteří překonávali nepřízeň osudu, války, krize a hladomory s odv...
Portfolio (10)
Francie, Cournon D'auvergne
... Slunečnicový olej: GAEC Dou Chonlai Doporučení k použití Ideální na namazání na plátky grilovaného venkovního chleba. Můžete také obohatit své chlebíčky o další ingredience, jako jsou ořechy nebo lanýž. Umístěte sklenici na hodinu do lednice před ochutnávkou. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů. Energie: 479 kJ (115 kcal) Tuky: 8,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,1 g Sacharidy: 5,4 g Z toho cukry: 0,6 g Bílkoviny: 4,6 g Sůl: 1,1 g...
Portfolio (37)