Itálie, MILANO
... pro všechny milovníky čokolády. Dobré a přírodní výrobek, bez palmového oleje, bez lepku, bez barviv, aromat a umělých aditiv. Ingredience: Nocciolata bez mléka obsahuje pouze bio ingredience: třtinový cukr, pasta z lískových oříšků (18 %), slunečnicový olej, kakao (11 %), kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), vanilkový extrakt. BALENÍ PO 24 1 KS = EURO 18,00 1 PALETTA 48 KANYSTRŮ MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 15 PALET EXPIRACE 18/09/2027...
Portfolio (229)
Itálie, Barletta
...100% hořká čokoláda Orsini vyrobená z kakaové hmoty z Dominikánské republiky vyjadřuje nejlepší chuť čisté čokolády.
Portfolio (10)
Itálie, Bronte
...400 gramů bílého čokolády zpracovaného s čistou pistáciovou pastou, elegantní a evocativní krabička, každoročně jiná a atraktivní překvapení. Velikonoční nabídka od Baccha pro velké i malé. Ingredience: cukr, kakaové máslo, sušené mléko, pistáciová pasta 10% (pražené a rafinované pistácie, chlorofyl E141, kurkumin E100), sušený syrovátkový protein, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt.
Portfolio (56)
Itálie, Castel D'azzano
...Dobrota a radost čokolády Bauli Nejprve tě ohromí sladká čokoláda Bauli. Poté jedna z mnoha překvapení, která vždy přinášejí úsměvy na tváře tvých dětí. Ještě něžnější Velikonoce V každém vajíčku najdeš měkkou plyšovou hračku, kterou si můžeš obejmout, z nové kolekce věnované mláďatům z džungle: spousta neodolatelných štěňátek, která se okamžitě stanou nejlepšími přáteli nejmenších, a kterým neodolají ani dospělí! Čokoláda vyšší kvality s mlékem (kakao: min. 31%) Cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, aroma. Může obsahovat ořechy. Bez lepku.
Portfolio (1)
Itálie, Olbia
...Jsme mladá a dynamická italsko-salvádorská společnost. Nabízíme široký výběr kakaových bobů/nibů, surového kakaa, kakaové hmoty (kakaový likér) a řemeslně vyráběné čokolády, jak v bio, tak v konvenční kvalitě. Naše zemědělské zkušenosti nám umožňují vybírat pouze ty nejlepší šarže kakaa přímo na plantáži, abychom importovali pouze šarže, které splnily naše kvalitativní testy. V Itálii...
Itálie, Piacenza
... založena v roce 1985 díky intuici Alda Scaglie, mladého cukráře z Piemontu, který se přestěhoval do Piacenze. Do výrobků, které se denně pečou a připravují podle tradic vysoké cukrařiny, je vložena velká vášeň a fantazie a neustálá pozornost k ingrediencím. Skutečně jsou vybírány nejlepší kakaové boby z Venezuely, Bolívie a ostrova Sao Tomé, aby byly zpracovány a kombinovány s mandlemi nebo lískovými oříšky, čímž vzniká čokoláda, která se stala sladkým zvykem pro všechny Piacentiny.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play