Francie, Clichy
...Kakaové máslo je přírodní tuk extrahovaný z kakaových bobů (Theobroma cacao), stejného ovoce, které se používá k výrobě čokolády. Je známé svou jemnou texturou, nízkým bodem tání a lehkou kakaovou vůní. Kakaové máslo se široce používá v potravinářském, kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.
Portfolio (17)
Francie, Rouen
...K2 Garden nabízí nejvyšší kvalitu přírodních kakaových bobů dodávaných z Tanzanie. Kakaové boby vděčí za svou popularitu a poptávku svému 100% přírodnímu složení, bohatému na antioxidanty, vitamíny a tonizující vlastnosti. Bohatá aroma s přírodními tóny čokolády, vyvážená jemnou přírodní ovocnou kyselostí. Bohatá čokoláda, jemná a čistá chuť. Naše vysoce kvalitní kakao se používá při výrobě cukrářských výrobků a polotovarů cukrářských výrobků nejvyšší kvality.
Portfolio (14)
Francie, Brignais
... vločky*, žitné vločky*, kousky hořké čokolády *8% (hmotnost kakaa*, cukr z cukrové třtiny*, kakaové máslo*, vanilka v prášku*), kokosový cukr*, slunečnicová semínka*, kokosový olej*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechů, mléka. Nutriční hodnoty na 100 g Energie: 1784 kJ / 428 kcal Tuky: 21 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 7,5 g) Sacharidy: 28 g (z toho cukry: 12 g) Vláknina: 14 g Bílkoviny: 25 g Sůl: 0,05 g Hmotnost: 325 g Bio: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (26)
Francie, Le Sen
...L’absolue nabízí nejvyšší koncentraci přírodní suroviny. Typická vůně černé čokolády, tento extrakt přináší své charakteristické velmi silné účinky. Perfektně se hodí pro jemnou parfumerii, funguje se všemi akordy a dodává tomuto hravému gurmánskému nádechu. Bude také velmi zajímavá při rekonstrukci základů kastoreum. Aromata L’absolue z kakaa je "gurmánský" produkt, který podporuje a zaobluje tóny kakaa, vanilky, kávy nebo pralinky.
Portfolio (93)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Ingredience: mléčná čokoláda na potahování (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, emulgátor sójový lecitin, vanilka), lískové ořechy, mandle, kandovaná pomerančová kůra (pomeranč, cukr, glukózový sirup), cukr. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, obilovin, mléka a sezamu. Čistá hmotnost: cca 190 g. Hmotnost se může lišit v závislosti na velikosti použitých lískových ořechů a mandlí. Podmínky skladování: chránit před světlem, uchovávat na suchém místě při pokojové teplotě (18° až 20°C). Čistá hmotnost (g): 190...
Portfolio (85)
Francie, Objat
... 2348Kj, 564Kcal, tuky 38g, z toho nasycené mastné kyseliny 19g, sacharidy 51g, z toho cukry 49g, bílkoviny 4,4g, sůl 0,05g. Doba trvanlivosti: 24 měsíců Pomazánka z hořké čokolády Ingredience: 65,79% praliné z mandlí a lískových oříšků (cukr, lískový oříšek, mandle, máslo), hořká čokoláda 66% (kakao, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), arašídový olej, vanilková lusk. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2133Kj, 511Kcal, tuky 30g, z toho nasycené mastné kyseliny 13g, sacharidy 56g, z toho cukry 54g, bílkoviny 4,2g, sůl 0,02g.
Portfolio (109)
Francie, Furiani
...Složení čokoláda 36% (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilková aroma) Reference: CORSE3DL...
Portfolio (97)
Francie, Paris
...Naše kvalitní kakaové boby, pocházející z Afriky, svědčí o našem závazku k kvalitě a udržitelnosti, obohacují vaše produkty esencí čokolády. Původ: Pobřeží slonoviny Typ pěstování: Biologické, Konvenční Styl: Surovina, fermentovaná, sušená/tříděná Třída barvy: Hnědá VŮNĚ: Ovocná, oříšková Cizí látky: Max. 1 % Defekty: Max. 3 % Vlhkost: -7,5 % max Průměrná velikost: 22 min a ne více než 12 % mimo rozsah Kalibr: Min. 35/100 g obal: Jutový pytel Zkušební objednávka: 14 metrických tun (jedno kontejner 20 stop)...
Odpovídající produkty
Kakaové boby
Kakaové boby
Další produkty
Cukr
Cukr
Portfolio (15)
Francie, Talant
... výrobky (včetně LAKTÓZY), SOJA a výrobky ze sóji. Možné stopy: lepek, vejce, arašídy a ořechy, sezam, oxid siřičitý a siřičitany. Doporučení k použití: Hněťte těsto, aby se stalo tvárným, poté formujte a ihned vyjměte. Plastická čokoláda ztvrdne po 24 hodinách. Pozor, čokoládové těsto nesnáší teplo, které je roztaví a dodá mu lesk. Balení: Sklenice 500g modelovací čokolády Ivoire. Reference: D30.2 Rozměry: 500 g HmotnostCena: 0.5...
Portfolio (192)
Francie, Épaignes
...k obilninám (kakaové niby) PP 213...
Portfolio (184)
Francie, Malataverne
...Tmavá čokoláda je čokoláda, která obsahuje mezi 43 % a 100 % kakaa a kakaového másla, zbytek tvoří převážně cukr. Čokoláda pomáhá bojovat proti vráskám. Antioxidanty, které obsahuje, jako je katechin, pomáhají udržovat tělo dynamické. Bílá nebo mléčná čokoláda nepatří mezi tyto potraviny mládí, protože jejich obsah kakaa, a tedy i antioxidantů, je mnohem nižší než u tmavé čokolády.
Portfolio (188)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
Francie, Olivet
...Reference 9990000017430 Kukuřičné vločky* (oves*, pšenice*), čokoládové lupínky* 14,5% (třtinový cukr*, kakaová hmota*, kakaové máslo*, slunečnicový lecitin), lískové ořechy* 11%, kakaové křupinky* 3% (rýže*, třtinový cukr*, kakaový prášek* 6,8%, pšenice*, oves*, ječmen*, kousky hořké čokolády* 2,1% [kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové extrakty...
Portfolio (114)
Francie, Roye
...Nechte se unést spojením čokolády a blahodárných účinků CBD. Aromata kakaových bobů smíchaná se sladkostí účinků CBD vám poskytnou nezapomenutelný okamžik relaxace. Kakao je pečlivě vybíráno, aby bylo zajištěno kvalitní aroma a exploze chutí při každém ochutnání. Cocoon vyrábí své čokoládové tabulky v řemeslné čokoládovně nacházející se v oblasti Pays de la Loire. Každý čtvereček čokolády obsahuje 10 mg CBD. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin, vanilka, izolát CBD. Může obsahovat stopy lepku a ořechů. Hmotnost: 90 gramů...
Portfolio (88)
Francie, Arles
...Maison Lesage Assortiment jemných čokolád. Průměrná hmotnost čokoládového bonbónu 13G Typ čokolády Čisté kakaové máslo Skladování Na suchém místě mezi 14 a 17 °C Degustace K degustaci při 20 °C do 8 týdnů po zakoupení.
Portfolio (142)
...Ingredience: Pšeničná mouka, máslo, cukr, vejce z volného chovu, bílé čokolády 23% [Cukr, kakaové máslo, laktóza (mléko), sušené mléko, odtučněné mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin (E322), vanilková příchuť.] (4,8%), sušené meruňky (4,8%): meruňky, mandle (4,8%), prášek do pečiva, sůl. Pšeničná mouka, máslo, cukr, vejce z volného chovu, bílé čokolády 23% [Cukr, kakaové máslo, laktóza (mléko), sušené mléko, odtučněné mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin (E322), vanilková příchuť.] (4,8%), sušené meruňky (4,8%): meruňky: mandle (4,8%), prášek do pečiva, sůl. Formáty: 180 & 100g...
Portfolio (12)
Francie, Nice
... psychotropní účinek! Jak konzumovat čokoládu Bloom&Cie? Otevřete tabulku čokolády s CBD Bloom&Cie Snězte 1 nebo 2 čtverečky (nebo více?) Nezapomeňte po konzumaci uložit čokoládu zpět do obalu Skladujte svou čokoládu s CBD Bloom&Cie maximálně 2 měsíce po otevření Ingredience: Hořká čokoláda (kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*), mandle, lískové ořechy, pekanové ořechy, pistácie, brusinky, sušené fíky, MCT kokosový olej, CBD (extrakt z konopí cannabidiol), terpeny a spousta lásky! Chuť: Intenzivní čokoláda 71% kakaa CBD: 10 mg na čtvereček...
Portfolio (9)
Francie, Les Trois Ilets
Les Chocolats de Balata je řemeslná čokoládovna, která se specializuje na výrobu čokolády vysoké kvality. Tabulky hořké a mléčné čokolády infuzované rumem Saint James jsou jedním z hlavních produktů této čokoládovny. Kakaové boby používané pro paletky čokolády pocházejí od nejlepších producentů kakaa a jsou pečlivě vybírány pro svou vysokou kvalitu. Kromě tabulek čokolády nabízíme širokou škálu...
Portfolio (10)
Francie, Montrouge
...čokolády, bissap (květ hibisku), kurkumy, manga, banánu, neem, lékařské mýdlo lafinat proti akné bohaté na 4 oleje (karité, neem, baobab a balanites), mýdlo z karité. Velkoobchod s rostlinnými kosmetickými oleji: kokosový olej, baobabový olej, bissapový olej, neemový olej, moringový olej, tchadský olej z chébé. V oblasti vlasových produktů nabízíme: oleje z chébé, másla z chébé a prášky z chébé. V...
Portfolio (24)
... - Rafinerie: Kvalita a autenticita charakterizují naše čokolády. Dlouhé na jazyku, vyrobené z nejlepších odrůd kakaa a surovin pečlivě vybraných. Čokoláda je 100 % čisté kakaové máslo. - Kreativita a originalita: více než 50 nových kreací je nabízena našim klientům s řadami ganáš a pralinek. - Estetika: Kromě jejich chuťové a vůňové kvality mají naše čokolády zvláštnost, že jsou všechny jemně zdobeny kakaovým máslem. Také vyrábíme truffles, čokoládové plátky a nabízíme degustační boxy.
Francie, Bracieux
... pokrývače, která přetváří kakaové boby ze Sao Tomé na čokoládu na potahování. V říjnu 2008 získal Max Vauché první národní cenu „Stars et Métiers“ v kategorii "Globální strategie inovací" za vytvoření své čokoládovny: tento projekt také odměňuje jeho solidární přístup ve prospěch producentů kakaa z ostrova Sao Tomé a Príncipe.
Francie, Wolfisheim
... je rodinným řemeslníkem od roku 1884 v Donzère. Vietcacao, průkopník v uvedení a propagaci čokolády s čistým původem z Vietnamu, dnes nabízí mléčnou čokoládu s 40 % kakaa a hořkou čokoládu se 70 % kakaa ve formě bloků o hmotnosti 1 kg a tabulek o hmotnosti 100 g k ochutnání. Pro více informací: contact@vietcacao.com Web: www.vietcacao.com...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play