...Provola affumicata SAN VINCENZO o hmotnosti 1 kg je sýr s taženým těstem, vyrobený z vysoce kvalitního kravského mléka a uzený na vzácném dřevě. Výsledkem je intenzivní, jemná a jedinečná chuť, která se hodí k mnoha kulinářským přípravám. Ideální pro autentický a kvalitní gastronomický zážitek.
...Ručně vyrobený fagottino z taženého těsta s krémovou náplní z ručně trhané mozzarelly a smetany, přirozeně uzený. Uzená burrata je dokonalou evolucí burraty z Apulie.
Sladkost stracciatelly se mísí s jemnou a příjemnou vůní a aroma přirozeného uzení, které probíhá v peci s dřevěnými štěpkami, čímž vytváří směs s nepřekonatelnou chutí a nezaměnitelným vkusem.
Tato specialita je ideální pro plnění pizz nebo gurmánských salátů, ale může být také kombinována s čerstvými rybami nebo uzenými pokrmy, nebo s džemy a marmeládami, i s intenzivní chutí.
...Caciocavallo je sýr z nepasterizovaného bufalího mléka z Cilenta, s kulatou taženou hmotou o průměru 9-12 cm a výšce 12-20 cm. Tento tvar je výsledkem ručního zpracování syřidla. Kůra je velmi tenká, hladká a bílé barvy. Hmota je polotvrdá, elastická a slonovinové barvy.
Typy a Formáty
Bílý a Uzený.
Hmotnost: přibližně 1 kg baleno v ochranné atmosféře
Kód: CACIOFERR
DÉLKA TRVANLIVOSTI: 60 DNÍ...