Itálie, Misano Adriatico
...Provola affumicata SAN VINCENZO o hmotnosti 1 kg je sýr s taženým těstem, vyrobený z vysoce kvalitního kravského mléka a uzený na vzácném dřevě. Výsledkem je intenzivní, jemná a jedinečná chuť, která se hodí k mnoha kulinářským přípravám. Ideální pro autentický a kvalitní gastronomický zážitek.
Portfolio (200)
Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, mateřská kvasnice (přírodní kvasnice z "O" typu měkké pšeničné mouky v prášku, kvasnice, sladové obilné mouky), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, brambory, uzený sýr scamorza, cibule, grana.
Portfolio (129)
Itálie, Noci
...Ručně vyrobený fagottino z taženého těsta s krémovou náplní z ručně trhané mozzarelly a smetany, přirozeně uzený. Uzená burrata je dokonalou evolucí burraty z Apulie. Sladkost stracciatelly se mísí s jemnou a příjemnou vůní a aroma přirozeného uzení, které probíhá v peci s dřevěnými štěpkami, čímž vytváří směs s nepřekonatelnou chutí a nezaměnitelným vkusem. Tato specialita je ideální pro plnění pizz nebo gurmánských salátů, ale může být také kombinována s čerstvými rybami nebo uzenými pokrmy, nebo s džemy a marmeládami, i s intenzivní chutí.
Portfolio (10)
...Caciocavallo je sýr z nepasterizovaného bufalího mléka z Cilenta, s kulatou taženou hmotou o průměru 9-12 cm a výšce 12-20 cm. Tento tvar je výsledkem ručního zpracování syřidla. Kůra je velmi tenká, hladká a bílé barvy. Hmota je polotvrdá, elastická a slonovinové barvy. Typy a Formáty Bílý a Uzený. Hmotnost: přibližně 1 kg baleno v ochranné atmosféře Kód: CACIOFERR DÉLKA TRVANLIVOSTI: 60 DNÍ...
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz