Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Itálie
Doručení
Doručení: Celosvětový
Založeno
Založeno: 1948
Zaměstnanci
Zaměstnanci: 50-99
Typ dodavatele
Info
Výroba
O nás

10 Produkty a služby

Search
Stracciatella di Burrata - Sýrová příprava na bázi trhané pasta filata a smetany
Stracciatella je mléčný výrobek typický pro produkci v Apulii, složený z měkkých ručně trhaných vláken tvarohu a smetany; tato specialita může být kon...
MOZZARELLA FIORDILATTE - ČERSTVÝ TAŽENÝ SÝR
Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je ...
Caciocavallo - Zrálý Sýr
Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toh...
BURRATA - ČERSTVÝ TAŽENÝ SÝR
Burrata, klenot typické sýrařské tradice Apulie, se skládá z ručně vyrobeného obalu z mozzarelly, který je uvnitř plněn měkkým srdcem z ručně trhané m...
MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU
Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je ...
BURRATA S ČERNÝM HŘIŠTĚM - ČERSTVÝ TAŽENÝ SÝR S ITALSKÝM HŘIŠTĚM
Bohatá a elegantní varianta klasické burraty, která uvolňuje silnou chuť lanýže, jež obohacuje chutnou a krémovou náplň burraty a dodává jí výraznou a...
Provolone - Polosladký zralý sýr
Provolone stagionato je zrající sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně zpracovávaný a ručně tvarovaný, který zraje přibli...
UZENÁ BURRATA - PŘÍRODNĚ UZENÝ ČERSTVÝ SÝR
Ručně vyrobený fagottino z taženého těsta s krémovou náplní z ručně trhané mozzarelly a smetany, přirozeně uzený. Uzená burrata je dokonalou evolucí b...
CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA
Cacioricotta je zrající sýr s polotvrdou konzistencí, ve tvaru válce, typický pro sýrařskou tradici Apulie. V apulijské kuchyni se tento produkt obvyk...
Caciotta s mléčnými kulturami - Sýr Stracchino s mléčnými kulturami
Caciotta fior di bontà je čerstvý sýr s přidanými mléčnými kulturami, který prochází krátkým obdobím sušení. I když se jedná o sýr s polotvrdou kůrkou...

Klíčová slova1 klíčové slovo

Platební metody

PayPal
Převod SWIFT
Platební karta

Platební podmínky

SLOC - Stand-by akreditiv

Dostupný typ doručení (Incoterms)

Zodpovědnost:
Kupující
Sdíleno
Dodavatel

Lokace a kontakt

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play