...SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje.
PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky.
PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
...Více než 40 let společnost Monica & Grossi vyrábí prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo a prosciutti cotti.
Kromě toho obchoduje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta a culatello con cotenna.
Jsou vybírána masa z domácí produkce nejvyšší kvality, zpracovávaná s velkou zkušeností mistry prosciuttai a zrající v dobře větraných prostorách s ideálním klimatem...