Francie, Castelnaudary
...Podle tradičního receptu připravuje Maison Rivière štědrý a lahodný cassoulet, který odráží charakter regionu a jeho obyvatel. K měkkým fazolím, které se vaří v čerstvém zeleninovém vývaru, se přidávají konfované kachní stehna a klobása z Toulouse vyrobená v našich dílnách z vepřového masa původem z Francie. Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do hliněného hrnce, ideálně do cassole. Předehřejte svou tradiční troubu na 200 °C a nechte zapékat na mírném ohni po dobu...
Portfolio (56)
Bulharsko, Rakovski
...Surová sušená kachní klobása, vakuové balení Ingredience: Kachní maso, konzervant: dusičnanová sůl, koření: bílý pepř, cukr a muškátový oříšek. Původ: Bulharsko. Produkt určený k přímé konzumaci. Teplota skladování: 0 °C až 4 °C. Cena: 10,65 €...
Portfolio (10)
Francie, Auros
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD Naše největší prodej. Klobása z drůbeže, bez vepřového, 60 % krůta, 40 % kachna, návykový produkt s kachním tukem a aromaty připomínajícími chutě foie gras spojené s chutí sušeného kachního prsa (to je náš Coca-Cola sušených klobás). Klobása o hmotnosti 480 g a délce 50 cm. Velmi atraktivní cena. To je náš nezbytný produkt. Neváhejte nás požádat o náš produktový katalog a ceny.
Portfolio (31)
Francie, Castelnaudary
...Francouzské čočky, kachní konfit, stehno původem z Francie, vepřová klobása původem z Francie, vepřové konfit původem z Francie, kůže, vařená šťáva, česnek, rajče, sůl, pepř, koření. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Rozhodl jsem se připravit čočky jako Cassoulet. Jednoduše je ohřeji v hliněné misce v troubě, kam přidám ½ sklenice vody. Podávám je s Minervois a lehce česnekovým zeleným salátem. Podle legendy, pokud se čočky jedí 1. ledna, přinesou nám peníze po celý rok. Pokud se jedí na začátku každého měsíce, přinesou nám železo.
Portfolio (37)
Francie, Foix
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.
Populární země pro tento vyhledávací výraz