...Podle tradičního receptu připravuje Maison Rivière štědrý a lahodný cassoulet, který odráží charakter regionu a jeho obyvatel. K měkkým fazolím, které se vaří v čerstvém zeleninovém vývaru, se přidávají konfované kachní stehna a klobása z Toulouse vyrobená v našich dílnách z vepřového masa původem z Francie. Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do hliněného hrnce, ideálně do cassole. Předehřejte svou tradiční troubu na 200 °C a nechte zapékat na mírném ohni po dobu...
...Surová sušená kachníklobása, vakuové balení
Ingredience:
Kachní maso, konzervant: dusičnanová sůl, koření: bílý pepř, cukr a muškátový oříšek.
Původ: Bulharsko.
Produkt určený k přímé konzumaci.
Teplota skladování: 0 °C až 4 °C.
Cena: 10,65 €...
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD
Naše největší prodej. Klobása z drůbeže, bez vepřového, 60 % krůta, 40 % kachna, návykový produkt s kachním tukem a aromaty připomínajícími chutě foie gras spojené s chutí sušeného kachního prsa (to je náš Coca-Cola sušených klobás). Klobása o hmotnosti 480 g a délce 50 cm. Velmi atraktivní cena. To je náš nezbytný produkt.
Neváhejte nás požádat o náš produktový katalog a ceny.
...Francouzské čočky, kachní konfit, stehno původem z Francie, vepřová klobása původem z Francie, vepřové konfit původem z Francie, kůže, vařená šťáva, česnek, rajče, sůl, pepř, koření.
RADY ŠÉFKUCHAŘE:
Rozhodl jsem se připravit čočky jako Cassoulet.
Jednoduše je ohřeji v hliněné misce v troubě, kam přidám ½ sklenice vody.
Podávám je s Minervois a lehce česnekovým zeleným salátem.
Podle legendy, pokud se čočky jedí 1. ledna, přinesou nám peníze po celý rok.
Pokud se jedí na začátku každého měsíce, přinesou nám železo.
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.