...Dextroza, také známá jako D-glukóza, je jednoduchá forma cukru, která se získává za průmyslových podmínek kyselinovou nebo enzymatickou hydrolýzou škrobu. Dextroza je bezbarvý, bílý, krystalický prášek.
... nejvyšší kvalitu a výrobní procesy prostřednictvím našeho systému auditu dodavatelů, což zajišťuje, že můžete s důvěrou provést svůj nákup.
Jiné jméno: Kreatin monohydrát mikronizovaný 200 mesh; CM
Spec./ Čistota: 99,9% (jiné specifikace mohou být přizpůsobeny)
CAS číslo: 6020-87-7
Vzhled: Bílý krystalický prášek
Hlavní funkce: zlepšení sportovního výkonu; podpora růstu a síly svalů.
Testovací metoda...
... aplikací. Jeho hlavní aplikace a výhody jsou:
- Železnatý síran monohydrát se používá jako prekursor pro jiné železné sloučeniny.
- Používá se jako redukční činidlo, což je užitečné pro redukci chromátu v cementu na méně toxické sloučeniny.
- Používá se v textilním průmyslu jako fixační činidlo pro barviva.
- Používá se k černění kůže.
- Používá se jako složka inkoustu.
CAS číslo: 13463-43-9
HS kód: 2833.2910.00...
...Soda popel lehký, uhličitan sodný (také známý jako prací soda, soda a sodové krystaly, a krystalický uhličitan v monohydrátové formě, jako je Na2CO3) je vodou rozpustná sodná sůl kyseliny uhličité. Obvykle se vyskytuje jako krystalický dekahydrát, který se snadno absorbuje a tvoří bílý prášek, monohydrát. Čistý uhličitan sodný je hygroskopický (absorbuje vlhkost ze vzduchu) bílý, bez zápachu...
...
Mogulský škrob (formovací práškový škrob)
Rýžový škrob
Sorbit krystalický a prášek
Sorbitová roztok 70% C a NC
Škroby, nativní, z hrášku, brambor, kukuřice, rýže, tapioky a pšenice – také předgelovatelný a studeně rozpustný.
Škroby, modifikované pro všechny důležité aplikace na bázi brambor, kukuřice, voskové kukuřice
Škroby, horko- a/nebo studeně rozpustné
Tapiokový škrob
Suché glukózy, DE hodnoty 20 – 47
Vital pšeničný lepek (gluten)
Voskový kukuřičný škrob
Pšeničný škrobový prášek, pšeničný gelový škrob...
...Krystalický D-glukóza (hroznový cukr) monohydrát nebo anhydrát
- na bázi kukuřice
- pytlový materiál (PE nebo papírové pytle), BigBags nebo volně v silozavěs
- různé DE hodnoty a granulometrie
- také kvality pro rozpouštění
- certifikované zboží, Halal a Kosher, Non GMO...
... z citronových plodů, ale v současnosti se vyrábí průmyslově fermentací melasy nebo kukuřice. Kyselina citronová je dostupná jako anhydrid nebo monohydrát. Sůl a estery jsou známé jako citráty.
Kvality: Anhydrid, monohydrát, monohydrát pharma, monohydrát food, 50% roztok, anhydrid 30 - 80 mesh,
CAS číslo: 77-92-9; 5949-29-1
EG číslo: 201-069-1
E-číslo: E 330
INCI: Kyselina citronová
Trvanlivost: 36 měsíců
Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu.