Německo, Ludwigshafen
...Firma Mi Jolie se od roku 2018 zabývá výrobou a prodejem dámského a pánského oblečení, dětského a svatebního večerního módy pod vlastní značkou "Mi Jolie". Vyrábíme také sukně, kalhoty a blůzy ve velikostech od 36 do 58. Naše oblečení je vyrobeno z kvalitních látek, které jsou vyráběny v Evropě. Firma disponuje kompletním výrobním cyklem, od návrhu modelů až po jejich prodej. To nám umožňuje být...
Německo, Pforzheim
Jsme mladá a inovativní společnost. V listopadu 2018 jsme se založili, abychom se zapojili na trhu chytré domácnosti. Naše specializace spočívá v integraci produktů Loxone Smart Home, abychom vaše bydlení optimálně a individuálně propojili. Naše služby zahrnují plánování, instalaci a programování požadovaných produktů, vše z jedné ruky. Založení naší společnosti proběhlo po samostatné integraci...
Německo, Frankfurt
...technicky zdatní a na nejnovějších trendech. Mezi jazyky, jako jsou němčina, angličtina, řečtina a další, si můžete vybrat mezi obecnou a odbornou terminologií. Od roku 2017 nabízíme také již testovaný mediální učební balíček pro jazyky, který zahrnuje trénink všech relevantních dovedností v prezenčním jazykovém vyučování a od roku 2018 také v našich živých možnostech z 360stupňových videí a...
Portfolio (5)
Německo, Hamburg
.../mletá zboží a tyto opět uvolňujeme na trh. Dodáváme nejen mezinárodním výrobcům, ale také malým a velkým obchodníkům, a pokrýváme tak jak menší, tak větší objemy poptávky. Od roku 2018 jsme otevřeli naši pobočku v Hamburku.
Německo, Weilheim
...SHIFT moving images je studio pro 2D / 3D grafiku, vizualizaci a animaci, postprodukci pro video, film a televizi. Bylo založeno již v roce 1994 Jörgem Staegerem a Stefanem Wimmerem. Od května 2018 vede společnost Stefan Wimmer. Spolehlivě a kvalitně vás podporujeme v různých aplikačních oblastech: produktový film, video - montážní návod, technická / vědecká vizualizace, školící film, veletržní film, geografická animace, filmová reklama, TV grafika, reklamní film, trailer, 3D architektonická vizualizace, digitální retuš a remastering starých filmů a němých filmů.
Jsme právníci a daňoví poradci, od roku 1988 zakotveni v Regensburgu a od roku 2018 také přítomní v Mnichově. U nás najdete jak daňové a právní poradenství na vynikající odborné úrovni, tak osobní a individuální péči. Nejsme bezosobní velká kancelář ani jednotliví právníci bez odborného zaměření. Vytváříme pro vás pragmatická řešení s ohledem na ekonomické perspektivy. Mnoho našich klientů jsou středně velké firmy, vedle svobodných povolání a soukromých osob. Rozhodujícím měřítkem úspěchu naší práce je, že se posunete vpřed.
Společnost Sourceit byla založena v roce 2005 v Mnichově a od roku 2008 do roku 2012 byla pravděpodobně největší agenturou pro import z Číny v Německu. Od roku 2018 je agentura pro import z Číny Frisch vlastníkem společnosti Sourceit a tím rozšiřuje možnosti v Asii, zejména na indické lokalitě. V současnosti je Sourceit provozována pobočkou v Hamburku, kde také udržuje překladiště.
...Pro posledně jmenované jsem vyvinula největší vášeň a od té doby jsem vytvořila, vyzkoušela a zdokonalila nespočet receptů. Už dlouho byl mým snem sdílet svou vášeň a nadšení pro individuálně ručně vyráběná mýdla s ostatními. Proto jsme v roce 2018 založili výrobnu mýdel Natalie jako výrobní a distribuční společnost pro kvalitní mýdla. Kromě našeho neustále rostoucího vlastního sortimentu nabízíme firmám také možnost vyvinout si vlastní exkluzivní recepty a designy.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play