Německo, Düsseldorf
V roce 2018 založili Artur a Martin společnost Cleantech, která se zaměřila na vývoj inovativního stroje pro udržitelnost. Proces výzkumu a vývoje byl nejen časově náročný a personálně nákladný, ale také vyžadoval velké množství jednotlivých dílů, které nebylo možné prodávat ani přizpůsobit potřebám malých podniků. Po dlouhém hledání našli řešení: novou technologii 3D tisku nazvanou páskový tisk...
... přímo z Alteny. Kalibrace jsou také možné v oblastech s vysokým dávkovým výkonem. Kromě toho existuje speciální, úředně schválená servisní oblast pro opravy kontaminovaných zařízení. Od roku 1995 jsme zavedli systém řízení kvality podle DIN EN ISO 9001. V červenci 2018 proběhla recertifikace podle DIN EN ISO 9001:2015. Dále máme od roku 2004 ATEX certifikaci a zavedli jsme systém zajištění kvality podle požadavků NATO. GRAETZ Strahlungsmeßtechnik GmbH je rodinná firma střední velikosti. Prodej produktů probíhá po celém světě.
Portfolio (29)
Německo, Iserlohn
GM je od roku 1907 mezinárodně uznávaným výrobcem a dodavatelem kovových doplňků pro rakve a rukojeti rakví. Kromě toho společnost vyrábí také urny a transportní rakve. Pohřebníci mohou tyto produkty zakoupit prostřednictvím specializovaných obchodů s pohřebním příslušenstvím a potřebami. Poprvé na pohřební výstavě BEFA 2018 představila firma novou řadu uren: Urncape. Urncape jsou biourny, také známé jako textilní urny nebo látkové urny.
Portfolio (5)
... skladové haly o rozloze 1.000 m². Tento krok nás činí pro naše zákazníky ještě výkonnějšími a můžeme také velké množství kontejnerů rychle vyzvednout a uskladnit. 2013 dokončení venkovní skladové plochy o rozloze 1.400 m² 2016 dokončení druhé skladové haly. Krytá skladová plocha nyní činí 2.300 m². Založení společnosti Zierhut Industriebehälter GmbH. 2017 přejmenování jednotlivého podniku na Zierhut Industriebehälter GmbH. 2018 koupě a dokončení další venkovní skladové plochy „Východ“ o rozloze 3.200 m². Celková skladová kapacita tedy činí 7.500 m² (z toho 2.300 m² kryté).
... Evropě. Duší stroje, řízení, je vlastní vývoj společnosti Rambaldi. CHRISTMANN Kunststofftechnik GmbH CHRISTMANN Kunststofftechnik GmbH (CKT) se sídlem v Kierspe v Sauerlandu, Německo, je od roku 2001 exkluzivní servisní a distribuční společností babyplast pro Německo, Rakousko a německy mluvící Švýcarsko. Od roku 2014 jsme navíc dceřinou společností skupiny Rambaldi. Dnes (k datu léto 2018) je...
... obsluhuje náš tým prodeje hovořící šesti jazyky. Kvalitu našich fólií zajišťujeme díky vysoké úrovni výroby s částečně vlastně vyvinutými stroji v naší moderní výrobní hale v Německu. Zasvěcený tým se stará o to, aby všechny zákaznické objednávky, jak malé, tak velké, byly pečlivě a včas vyřízeny: Abychom to zajistili a pokryli silnou poptávku, vyráběli jsme v letech 2017 a 2018 nepřetržitě v třísměnném systému 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
...žíhání pro snížení napětí, měkké žíhání, rekristalizační žíhání Povrchové zpracování Zinkování, galvanizace, niklování, práškové lakování, KTL-lakování, lakování Řízení kvality a zajištění kvality Naše společnost je od roku 2006 certifikována, od roku 2018 podle DIN EN ISO 9001:2015. Nejmodernější 3D měřicí zařízení a zkušební metody zajišťují, že každý díl přesně odpovídá vašim požadavkům...
Německo, Düsseldorf
S účinností od 1. října 2018 založila společnost Mitsubishi Corporation pět nových dceřiných společností pod názvem IVICT, aby provozovala obchod s chemickými produkty na celosvětové úrovni. Pro Evropu převzala nová společnost plný provoz k 1. lednu 2019 a nese název IVICT Europe GmbH. Kancelář se nachází v Düsseldorfu a funguje beze změn. Založením společnosti IVICT Europe GmbH chceme být v tomto klíčovém regionu více přítomní a podpořit další růst pro naše zákazníky a akcionáře. IVICT Europe GmbH je 100% dceřinou společností společnosti Mitsubishi Corporation.
Společnost, kterou v roce 2010 založil Dirk Lohmann, byla v roce 2018 převzata Frankem Rein. Naším cílem je být vaším spolehlivým partnerem pro CNC výrobu složitých součástí na soustruzích a frézkách – a to s nejvyššími nároky na nás samotné. Kromě dodržování termínů a spolehlivosti se vyznačujeme flexibilitou a řešeními na míru. V naší výrobní hale o rozloze 400 m² pracujeme mimo jiné s...
Německo, München
... nakladatelství pod názvem "Verlag Wolfgang Kunth" a v roce 2012 bylo přejmenováno na KUNTH Verlag. Publikace našeho nakladatelství získaly v průběhu let řadu ocenění, včetně IMTA Gold Award (Nejlepší světový atlas), ITB BuchAwards a Gregor Calendar Awards (zlato a stříbro 2015, stříbro a bronz 2016, stříbro, bronz a oblíbený titul 2017 a 2018, stříbro a bronz 2019) a zlato na Japan Calendar Award 2018. Na ITB Awards 2016 byl Wolfgang Kunth oceněn LifeTimeAward.
Německo, Mühldorf
... haly a renovace stávající haly 2012: Majoritní podíl v konstrukčním kanceláři AlpinaTec v Rakousku. Přestěhování učňovské dílny do nových prostor. 2013: 25. výročí firmy 2018: Převzetí obchodní činnosti společností MBM Industrie GmbH...
...Firma Bagger-Transportunternehmen byla založena v roce 2018. Jako mladá společnost je "Alex" v okolí Neuburgu, Rainu, Donauwörthu a Ingolstadtu - zejména mezi soukromými osobami - známý a ceněný pro své dovednosti a flexibilitu. Všechny zakázky od výkopu stavebních jam až po demolici starých budov, přepravy štěrku a kameniva až po štěpkování dřeva z lesa, jsou prováděny bezproblémově a pečlivě.
Německo, Moers
... Historie společnosti Van Leeuwen GmbH: V červnu 2017 byla firma Löwe & Jägers GmbH přejmenována na Van Leeuwen GmbH. Od 1. srpna 2017 otevřela firma Van Leeuwen prodejní kancelář v Moers, ze které budete nyní obsluhováni. Od 1. května 2018 byly převzaty aktivity společnosti Ferrostaal Piping Supply GmbH v Essenu. V příloze obdržíte několik aktuálních firemních brožur s naším současným produktovým...
... kinematiky. Naopak v fyzice se mechanika dělí na kinematiku a dynamiku, které zahrnují statiku a kinetiku. V tomto smyslu byl termín zaveden v roce 1879 Williamem Thomsonem, 1. baronem Kelvinem a Peterem Guthrie Taitem ve jejich práci Treatise on Natural Philosophy.","Die Entwicklung des modularen Profilsystem KINETIK MSystem® begann vor gut 10 Jahren. Im Oktober 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"Vývoj modulárního profilového systému KINETIK MSystem® začal před více než 10 lety. V říjnu 2018 oslavil KINETIK MSystem® své 10. výročí."}...
Německo, Karlstadt
... zakázky, byla v roce 2018 založena AZ Automatizace jako doplněk k AZ Plánovací kanceláři. V prvním roce byly našim zákazníkům k dispozici různé systémy manipulace a automatizace od projektování až po „hotový stroj“. Od roku 2019 mohla firma AZ Automatizace díky velké poptávce přesunout svůj důraz na technologii skla a skleněných vláken. Inovace je zásadní součástí naší firemní struktury, zde neustále nastavujeme nové standardy doma i v zahraničí.
Německo, Neuss
... Společnost IMP GmbH působí na trhu jako farmaceutický velkoobchodník od října 1998. Společnost je podle §52a odst. 1 AMG schválena od 3. března 2005. Krajský úřad Düsseldorf obnovil tuto licenci 20. dubna 2018 a potvrdil shodu s EU-GDP článkem 84 směrnice 2001/83/EG. Tímto poskytujeme naše služby na aktuálně nejvyšší úrovni. Společnost aktuálně pokrývá následující obchodní oblasti: logistika služeb, dodávky pro velkoobchodníky, dodávky pro lékárny, dodávky pro koncové zákazníky.
Portfolio (7)
Německo, Frankfurt
...wafery a LED. S více než 60letými zkušenostmi, odborností a rostoucím portfoliem produktů kombinuje LumaSense různé technologie do nových řešení, i pro ty nejkomplexnější prostředí. LumaSense byla v září 2018 převzata společností Advanced Energy.
... přebírá firmu ve třetí generaci 2005 Rozšíření výrobní plochy na 1710 m² 2010 První certifikace DIN EN ISO 9001:2008 2018 Přechod na DIN EN ISO 9001:2015 2019 Rozšíření výrobní plochy na 2430 m² Jak lze nadchnout zákazníky zpracováním kovů a plechů? Úspěšný recept Damke jako kovovýrobního podniku – včera, dnes a v budoucnu: Nadchneme nejvyšší kvalitou, inovativními řešeními a individuálním servisem. Jsme spokojeni teprve tehdy, když jsou naši zákazníci (vy) také spokojeni. Tento požadavek zavazuje všechny naše zaměstnance. Naše výkony přesvědčují.
... kancelářemi a 1000 m² výrobní plochy v průmyslovém parku Hochsauerland ve Schmallenberg-Bad Fredeburg. Ta byla uvedena do provozu v lednu 2016. V roce 2017 došlo k přístavbě a výrobní plocha byla rozšířena o dalších 500 m², které jsou k dispozici pro výrobu od začátku roku 2018.
Německo, Urbach
Naše společnost byla založena v roce 1985 Wolfgangem Kristem jako živnost. Na začátku jsme se zaměřovali na osazování plošných spojů, opravy elektronických zařízení a montáž elektrických modulů. Vzhledem k růstu společnosti a rozšíření personálu došlo v roce 1998 k přestěhování do nových prostor v Schorndorf-Oberberken a v roce 2018 do Urbachu, kde se nachází naše současné sídlo. Naše výrobní...
... po celém Německu. Zajistěte si včas nejlepší zábavu s chytrými nápady pro vaši akci. „Snílkový chodec“ - umělec roku 2018/2019 (vybraný KFM Deutsche Mittelstand AG) - je profesionál, který udělá z vaší oslavy úspěch.
... GARREIS, etikety a termotransferové barevné pásky. Od roku 2018 jsme uvedeni v seznamu UL a dodáváme speciální etikety s certifikací UL. Dále jsou po celém světě vybírány a intenzivně testovány kvality. Všechny kvality překračují naše vysoké kvalitativní nároky. Cílem je dodávat našim zákazníkům dokonale sladěné produkty.
V roce 1957, tedy před přibližně 6 desetiletími, založil Franz Josef Hantermann společnost Hantermann, která je dodnes rodinným podnikem vedeným majiteli. V současnosti představili jednatelé Michael Hantermann a Wolfgang Nitsche v roce 2018 novou stroj na ubrousky a plně automatizovanou balicí linku. Centrála a výroba společnosti se nachází na dvou místech v Emmerichu am Rhein. Dnes najdete...
Německo, Böttingen
... a odhrotování","Umsatz 2018":"21,5 mil. € (plánováno)","Gründung":"1989 panem Otmar Seelmann, panem Winfried Häring a panem Johannes Lehr","Mitarbeiter":"95 (z toho 10 učňů)","Unsere gesteckten Unternehmensziele":"Považujeme se za iniciátory a usilujeme o celosvětové technologické vedení v oblasti našich klíčových kompetencí broušení a leštění. Na základě širokého mixu odvětví a komplexního...
Německo, Wadern
... venkovní bazén to zásadně změnil. Po určité přípravě a pořízení základního množství pronajímaných desek se v roce 2012 pronájem stal nezávislou společností. Pronájem od té doby každoročně vzrostl o tisíce čtverečních metrů. Díky kontinuálnímu rozšiřování a vysoké kvalitě našich pronajímaných systémů jsme mohli úspěšně podpořit mimo jiné akce jako BMW Open v Kolíně a festival Deichbrand na severním pobřeží. V roce 2018 se společnost transformovala na GmbH a od roku 2019 jsme naše portfolio rozšířili o tři další produkty.
Německo, Essen
... bezpečnost. Výstavci z oblasti kybernetické bezpečnosti a ochrany podniků představí svá řešení ve vlastní výstavní hale. Kromě toho odborníci na prestižních konferencích sdílejí své znalosti o této stále naléhavější výzvě. Security Essen se v roce 2018 koná na modernizovaném výstavišti. Během nadcházející akce se poprvé uplatní nové číslování hal. A také tematicky se Security Essen nově...
... kvalitu! Úkoly, které lze v dnešní době decentralizovaně vykonávat na základě nákladově optimalizovaného rozdělení práce, jsou našimi silnými stránkami. Naše pracovní haly mají plochu přibližně 900 m². Potřebnou flexibilitu a kapacitu můžeme zajistit prostřednictvím našeho vlastního vozového parku v menším měřítku. Zákaznické zpracování dodaného zboží probíhá na světlých, přátelských a čistých pracovních místech. Od roku 2018 jsme se také specializovali na oblast čištění suchým ledem.
... centrum HENKA a s návštěvou premiéra Stanislawa Tillicha jsme byli oceněni čestnou plaketu „Velké ceny středního podnikání“. Dne 03.09.2015 předal Dr. -Ing. Bernd Hentschel vedení společnosti Dipl.-Ing. Andreasu Viehwegerovi v rámci slavnostní akce 25 let HENKA. Na začátku roku 2018 zveřejnila HENKA Werkzeuge + Werkzeugmaschinen GmbH vlastní internetový obchod pro přesné nástroje a potřeby dílny."]}...
Německo, Karlsruhe
... s našimi zákazníky. Samozřejmě jsme našim zákazníkům k dispozici jako kompetentní kontaktní osoba i po realizaci projektů s našimi službami, jako je podpora, údržba nebo servis aplikací a systémů. V roce 2018 jsme koupili společnost Wilsch IT-Services GmbH v Grünwaldu, která od roku 1996 nabízí IT služby, údržbu hardwaru, monitoring a spravované služby.
Německo, Gottmadingen
... prostředí podle DIN EN ISO 9001:2008 / 14001. Rok 2015/16: Výstavba druhého administrativního bloku a montážní haly. Rok 2018: Certifikace kvality podle revidované normy DIN EN ISO 9001:2015 (s velmi dobrým hodnocením). Rok 2020: Nová výstavba další montážní haly včetně kancelářské části.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play