...Jsou vyrobeny z hořké čokolády, bohaté na antioxidanty a alkaloidy, jako je teobromin, které stimulují prokrvení.
Mandle jsou na druhé straně bohaté na zdravé tuky, bílkoviny a vitamin E, který má v našem těle antioxidační funkci.
MOQ:90gr...
...Čím čerstvější, tím lepší! Jsme šílení po čerstvých mandlích! Jejich sladké, křupavé a plné jádra jim dodávají vynikající chuť a činí je tak všestrannými!
Naše syrové mandle jsou lahodné a nabízejí návykovou chuť a křupavou texturu.
S komplexními proteinovými strukturami, vitamínem E a vápníkem jsou mandle perfektní praktickou a zdravou svačinkou pro každodenní potěšení, pro zlepšení zdraví srdce, snížení hladiny cholesterolu a zlepšení síly svalů a kostí.
Mandle - varianty: Nahrubo nasekané...
...Mandle se pěstují již více než 4 000 let. Před několika stoletími byly jádra považována za důležitou základní potravinu díky svým esenciálním živinám, které pokrývaly potřeby bílkovin lidí v subtropických oblastech. Mandle jsou rozděleny do tří skupin, které se vyznačují různými způsoby, jakými mohou být použity. Názvy těchto odrůd odkazují na chuť a také na konzistenci mandlových jader: hořké mandle, sladkémandle a měkkoskořápkové mandle.
...Typy:
např. Nonpareil, California Type, Valencia nebo Largueta
Kvality:
celé jádra (přirozená nebo blanšírovaná)
Zpracovatelské stupně:
sladké nebo kořeněné
plátkované, strouhané, nasekané (také pražené)
mouka
pasta (světlá, tmavá)...
...takže ořechy v koláčích a pečivu mohou být nahrazeny mandlovou moukou. Díky sladké chuti je mandlová mouka také ideální pro přípravu dezertů, svačin a sladkých pokrmů. Rozpuštěná v mléce je mandlová mouka náhradou mléka pro veganskou stravu.
U bio produktů: DE-ÖKO-006
Původ: Země mimo EU
Balení: 12,5 kg pytle...
...Neutrální základ pro měkkou zmrzlinu tvoří v 2-komponentním systému (sestávajícím ze základu pro měkkou zmrzlinu a chuťových aditiv) základ pro výrobu směsi měkké zmrzliny.
Ingredience
Cukr, sušené odstředěné mléko, sušené sladké syrovátkové prášky, zahušťovadla (guarová guma, sodná sůl alginátu, karagenan). Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sója, ořechy (lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy), sezam, lupina.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 1621 kJ / 382 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 85 g
z toho cukry 85 g
Bílkoviny 9,3 g
Sůl 0,40 g
Obsah: 900 g...