...), studené drtiče a dávkovací šneky.
Sušený konečný produkt je oddělen od vzdušného proudu pomocí hadicových filtrů nebo cyklonů. Aby se zlepšil výtěžek produktu nebo minimalizovaly emise prachu, jsou také možné dvoustupňové řešení (např. cyklony s mokrými odlučovači).
Oblasti použití:
• Přírodní a modifikovaný škrob (pšenice, kukuřice, brambory, tapioka)
• Mouka
• Pigmenty
• Uhlí
• Popel z elektráren
• Jemné chemikálie (např. síransodný)...
... keramické nádobě spolu s dřevěným uhlím. Během těchto 24 hodin se síransodný přeměňuje na sirovodík a síransodný, což dává Kala Namak její tmavou barvu. Po zahřátí byla sůl ochlazena, uskladněna a zrající.
Chuť a použití
Kala Namak dodává jídlu sírovou chuť podobnou chuti vařených vajec. V indické kuchyni je to velmi žádoucí a Kala Namak se používá jako koření do ovocných salátů, chutney nebo v oblíbených Raitách. Sůl je zvlášť doporučována k zelenině a exotickému ovoci, ale také k f…...
Výroba vysoce čistých solí. Chlorid vápenatý a chlorid hořečnatý jsou zde klíčové. Dále pro vás rozpouštíme, krystalizujeme, sušíme, mletíme a balíme.
Celé produktové portfolio je k dispozici. Klíčovou roli hrají chlorid vápenatý a chlorid hořečnatý. Novinkou v nabídce jsou směsi mořské soli. Dále se rozpouští, krystalizuje, suší, mletí, pulverizuje a také se balí a přebaluje na zakázku zákazníka...