Francie, Talant
DECO RELIEF je specialistou na vybavení a ingredience pro cukrářství a čokoládu. DECO RELIEF je značka profesionální kvality. Naše silikonové formy mají mnoho výhod (flexibilita, snadné vyklápění…). Spojením forem s barvivy a aromaty naší značky můžete vytvořit atraktivní cukrářské výrobky s širokým spektrem barev a chutí. DECO RELIEF je také specialistou na kulinářskou dekoraci, který vám zaruč...
Portfolio (192)
...IBC s elektrickým topením a izolací pro teplotně řízené potraviny, jako jsou čokoláda, jedlé tuky a glukóza. Možnost připojení různých hadicových spojek na dně. 2.000 Watt E-topení. Teploty až 130 °C. Schuko nebo CEE konektor. Objem: 1.000 litrů Materiál: Nerezová ocel DIN 1.4301...
Portfolio (3)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
... po celý den. Termostat: 0 °C až 85 °C Výkon: 220 V / 50 Hz Spínač: zapnuto/vypnuto Materiál šlehače: Nerezová ocel Materiál plochého šlehače: Plast Objem: 9,5 litru Výška sklenice nebo šálku: max. 10 cm Rozměry: L280 x P410 x H580 mm Hmotnost: 7,5 kg...
Portfolio (188)
Slovinsko, Ljubljana
...Malá potahovací stroj (panning stroj) může vyrábět dražé rovnoměrným potahováním a mícháním produktu v otáčející se bubnu. Má dvě optimální rychlosti a je vhodný pro různé ingredience. Desktopová verze potahovacího stroje je vhodná pro domácí použití, kavárny, laboratoře a pro malou výrobu. Rozměry 430x280x370 mm; Hmotnost 10 kg; Kapacita naložení 2 litry; Elektrické napájení 220 V / 50 Hz; Příkon ≤ 0,1 kW/h; Materiál skříně Nerezová ocel AISI 304; Materiál mísy Nerezová ocel AISI 304; Rychlost otáčení 30; 45 ot/min; Počet rychlostí 2; Nastavení rychlosti Ano...
Portfolio (7)