DECO RELIEF je specialistou na vybavení a ingredience pro cukrářství a čokoládu.
DECO RELIEF je značka profesionální kvality. Naše silikonové formy mají mnoho výhod (flexibilita, snadné vyklápění…). Spojením forem s barvivy a aromaty naší značky můžete vytvořit atraktivní cukrářské výrobky s širokým spektrem barev a chutí.
DECO RELIEF je také specialistou na kulinářskou dekoraci, který vám zaruč...
...IBC s elektrickým topením a izolací pro teplotně řízené potraviny, jako jsou čokoláda, jedlé tuky a glukóza. Možnost připojení různých hadicových spojek na dně. 2.000 Watt E-topení. Teploty až 130 °C. Schuko nebo CEE konektor.
Objem: 1.000 litrů
Materiál: Nerezováocel DIN 1.4301...
... po celý den.
Termostat: 0 °C až 85 °C
Výkon: 220 V / 50 Hz
Spínač: zapnuto/vypnuto
Materiál šlehače: Nerezováocel
Materiál plochého šlehače: Plast
Objem: 9,5 litru
Výška sklenice nebo šálku: max. 10 cm
Rozměry: L280 x P410 x H580 mm
Hmotnost: 7,5 kg...
...Malá potahovací stroj (panning stroj) může vyrábět dražé rovnoměrným potahováním a mícháním produktu v otáčející se bubnu.
Má dvě optimální rychlosti a je vhodný pro různé ingredience. Desktopová verze potahovacího stroje je vhodná pro domácí použití, kavárny, laboratoře a pro malou výrobu.
Rozměry 430x280x370 mm;
Hmotnost 10 kg;
Kapacita naložení 2 litry;
Elektrické napájení 220 V / 50 Hz;
Příkon ≤ 0,1 kW/h;
Materiál skříně Nerezováocel AISI 304;
Materiál mísy Nerezováocel AISI 304;
Rychlost otáčení 30; 45 ot/min;
Počet rychlostí 2;
Nastavení rychlosti Ano...