Polsko, Warszawa, Poland
... a nehygroskopický v běžných organických rozpouštědlech. Dobře snáší zpracování, protože se po vaření nerozkládá. V přítomnosti cukru mění barvu na hnědou vlivem vysokých teplot. Obvykle je dostupný jako monohydrát, bílý krystalický prášek, bez zápachu a rozpustný ve vodě.
Portfolio (278)
Rakousko, Obernberg Am Inn
...Všestranný pomocník do kuchyně - naše kořenící mlýnky, které lze přizpůsobit podle přání zákazníka, jsou k dispozici se všemi kořenícími směsmi pro každodenní vaření. Každá kuchyně potřebuje všestranného pomocníka! Ať už je to pálivě ostré, květinově svěží nebo středomořské. Díky naší široké nabídce koření do mlýnků získají téměř všechna jídla svou výraznou chuť. Těstoviny, ryby, maso a saláty se tak v mžiku promění na chutná jídla.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Malé béžovo-hnědé kousky cibule / granulát (1-3 mm) bez přidání tuku opražené Univerzální koření Hotové jemně nakrájené cibule s nádhernou pečenou vůní! Toto koření je opravdu univerzálně použitelné a dodává silným pokrmům potřebnou chuť. I u jemných jídel, jako jsou ryby, mořské plody, saláty a omáčky, cibule podává to nejlepší a to bez nepříjemných slz při krájení. Bio cibule opražená je opražena bez tuku, a proto zůstává lehká a snadno se zpracovává v pokrmech. Aby se aroma co nejlépe využilo, měly by se opražené cibule přidávat až na konci vaření nebo posypat hotovým pokrmem.
Portfolio (9)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: dřevitě-zemitá vůně, teplá-kořeněná, mírně pepřová chuť s hořkým dozvukem Použití: Kurkuma dodává mnoha kari pokrmům typickou zlatavě žlutou barvu, ale také se používá k dochucení rýžových pokrmů, risotta, rybí polévky, chutney a severoafrických jehněčích jídel. Tip: Prášek by se na začátku vaření nikdy neměl opékat nebo příliš dlouho vařit, jinak jídlo bude příliš hořké. Složení: Kurkuma Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 50 g v plechové dóze...
Portfolio (24)