Francie, Paris
...Orecchiette buononaturale jsou vyráběny polořemeslným způsobem tažením v bronzu, s jednoduchostí a vášní, v úrodné provincii Irpinia na jihu Itálie. Těsto, složené z tvrdé pšeničné semoliny a vody, je navrženo tak, aby co nejlépe odolávalo vaření. Naše sušené těstoviny procházejí v průměru 30 hodinami sušení při maximální teplotě 50 stupňů Celsia a poté jsou ponechány odpočívat přibližně...
Portfolio (200)
Francie, Grigny
...Orecchiette jsou těstoviny ve tvaru ucha, zrnitým povrchem, jednotlivě zmražené a které se nelepí. Těstoviny Al Dente během okamžiku Zahřátí za 30 sekund ve vroucí vodě Ovládání nákladů 0% ztráty díky IQF zmrazení Úspora času a energie BALENÍ: 4 x 2,5 kg...
Portfolio (93)
Francie, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM je lídrem v mezinárodním obchodě a distribuci, který obsluhuje nákupní centra GD a prodejní místa všech značek. S 17 lety zkušeností nabízíme širokou škálu kompletních služeb: - Mezinárodní sourcing kvality s nejlepšími cenami ve Francii. - Osobní podpora od vícejazyčných expertů na mezinárodní obchod. - Import výrobků velké spotřeby (PGC) a rychloobrátkového zboží (FMCG). - Zajištění d...
Portfolio (402)
Itálie, Ceglie Messapica
Itálie, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Noto formát těstovin z Apulie, orecchiette představují gastronomický symbol regionu Apulie. Velmi rozšířené i v zahraničí, orecchiette jsou kulaté a prohloubené, s tenčím středem než okraj a s drsným povrchem. Orecchiette by měly být podávány s brokolicovými vrcholky, ale jsou také zvlášť doporučovány v kombinaci s omáčkou, brokolicí, chřestem a dalšími.
Portfolio (4)
Německo, Mühlheim
...Nabízíme vám následující neplněné těstoviny: - Strozzapreti šířka ~50 mm - Garganelli šířka ~40 mm - Orecchiette průměr ~23 mm - Fusilli šířka ~52 mm...
Portfolio (8)
Itálie, Castelfidardo
...Olivový olej extra panenský s lehce ovocnou chutí a vůní zralých oliv, která připomíná žluté jablko nebo mandlové plody. Má jemnou a delikátní chuť, která je méně vytrvalá než u ostatních olejů. Ideální pro jakékoli jídlo; obzvlášť se hodí k pokrmům střední struktury, jako jsou: orecchiette s brokolicí, boby a čekanka, bílé maso, dušená ryba, saláty, atd…...
Portfolio (4)
Itálie, San Lorenzo Di Parabiago
...poloautomatické a automatické balicí stroje, nidiče, farfallové stroje, stroje na orecchiette a trofie atd. ... Jsme také schopni otevřít kompletní obchody a laboratoře na čerstvou těstovinu; stejně jako se můžeme dostavit na místo pro instalaci a školení s recepty pro méně zkušené (s velkým výběrem náplní, od klasických masových, přes ricottu, bylinky, lososa atd.), vycházející z více než dvacetileté zkušenosti jako výrobci těstovin a ravioli.
Belgie, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat je řemeslná dílna na čerstvé těstoviny z tvrdé pšenice: 27 různých modelů (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni dlouhé 28 až 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli, tagliardi, tubetti...
Prodáváme kvalitní typické produkty z Apulie. Našim zákazníkům nabízíme širokou škálu produktů pod jednou obchodní značkou: Taralli, sušenky a sladké i slané snacky, Orecchiette, Cavatalli a další tradiční formáty těstovin z tvrdé pšenice, Extra panenský olivový olej vyráběný v místních mlýnech metodou studeného lisování, jako za starých časů. Vyrábíme podle zdravých receptů, bez použití konzervantů, s důrazem na kvalitu, balení a označování našich produktů. Našimi zákazníky v Itálii jsou obchody, malé supermarkety a vinotéky. Exportujeme po celé Evropě.
... v typickém „acquasala“, což je chléb opékaný a namočený ve vodě, poté ozdobený syrovou cibulí, rajčaty, posypaný oreganem a dobrým extra panenským olivovým olejem, přísně apulijským. Chléb zůstává hlavním prvkem i v apulijských polévkách; pancotto, zalitý extra panenským olivovým olejem, doprovází pokrmy na bázi typické zeleniny z této oblasti. Mezi pokrmy na bázi zeleniny vyniká lahodná pyré z bobů s divokými čekankami. Mezi těstovinami nemůžeme opomenout slavné orecchiette, ručně vyráběné, s brokolicovými vrcholky. V kuchyni garganské a apulijské obecně.
Itálie, Sicignano Degli Alburni
... charakterizované šedou srstí, s tendencí k tmavě šedé na krku, v Itálii se převážně chová v jižních vnitrozemských oblastech, jako jsou Abruzzo, Basilicata, Kalábrie, Kampánie, Molise a Apulie), nebo MOZZARELLE DEL CILENTO (slavná mozzarella z Battipaglie) či PASTA LUCANA jako Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli a mnoho dalších typů, SOTTOLI, SOPPRESSATE, SUŠENÉ KLOBÁSY a spousta dalších dobrot... TERRA MIA se snaží najít tyto poklady a přinést je na váš stůl.
Itálie, Racale
... citron, pomeranč, sépiový inkoust, rajčata, kurkumu a špenát, přičemž dodržujeme tradici v nejžádanějších formátech. Formáty zahrnují trie, sagne incanulate, orecchiette, makarony, olivové listy, salentinské a anellini. Naše víno má uznání DOC a IGP a patří také do kategorie vznešených vín pro některé odrůdy.
VÝROBA?BRAMBOROVÉ GNOCCHI PLNĚNÉ GNOCCHI - ČERSTVÉ TĚSTOVINY ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Právní sídlo a závod Fax E-mail Sekundární kancelář...
...Těstoviny "dei PASTAI DEL METAPONTINO" vznikají pečlivým výběrem tvrdých pšenic z produkce Lucany, které mají nejvyšší žlutý index a nejvyšší obsah bílkovin, který není nižší než 14 %. Výroba je zcela řemeslná, počínaje moukami, kdy se používá pouze semolina z takzvaného Fiore, přes proces zpracování těstovin až po pomalé sušení, které může trvat od 24 do 36 hodin. Pro regionální typy: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Pro bronzové lisované: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Kromě toho jsou již k dispozici regionální formáty vyrobené z semoliny "SENATORE CAPPELLI".
Populární země pro tento vyhledávací výraz