AGRANA vyrábí škrobové produkty na nejvyšší úrovni – s moderními a ekologickými metodami. Suroviny: kukuřice, brambory a pšenice. Výsledek: vysoce kvalitní škrobové produkty pro širokou škálu aplikací v různých průmyslových odvětvích. Složité vlastnosti škrobu se využívají v potravinářském průmyslu, kosmetickém průmyslu a také v mnoha technických průmyslových sektorech, jako je např.: stavební che...
...Bramborový škrob se získává mechanickým oddělením ostatních částí brambor pomocí oplachování, čištění, sušení a prosévání. Konečný produkt je nerozpustný ve studené vodě.
V potravinářském průmyslu je kukuřičný škrob složkou do dušených pokrmů, polévek, náplní do koláčů, hotových jídel, dezertů, krémů na pečení, konzervovaného masa a ryb a předem balených strouhaných sýrů. Používá se také do pudinků a želé. Kukuřičný škrob se používá k vylepšení křupavé textury jako součást obalů, strouhanky, obalovacích směsí a tempura prášků.
...Prémiový kukuřičný škroborganický
Kukuřičný škroborganický od společnosti VehGro je organický certifikovaný produkt prémiové kvality. Díky tomuto certifikátu víte, že to, co kupujete, bylo vytvořeno s ohledem a péčí o lidi a přírodu.
VehGro představuje produkty, které jsou zdravé a nejvyšší kvality. (Organické) přírodní produkty, které jsme vybrali, pocházejí z různých regionů světa. Všechny...
...Ingredience (INCI): Olej z kokosových ořechů*, Bikarbonát sodný, Škrob z kukuřice*, Včelí vosk*, Parfém, Citral**, Citronellol**, Eugenol**, Farnesol**, Geraniol**, Limonen**, Linalool**
Ingredience: kokosový olej*, jedlá soda, kukuřičný škrob*, včelí vosk*, směs esenciálních olejů šalvěje a rozmarýnu.
* Ingredience pocházející z ekologického zemědělství
** Přirozeně se vyskytuje v esenciálním oleji.
Návod k použití: aplikujte tuhý deodorant Šalvěj & Rozmarýn pod paže jednou až dvakrát denně.
Hmotnost: 70 g v PET tyčince o objemu 50 mL s etiketou.
Hmotnost: 0,110 kg...
...Javorový sirup je sirup, který se obvykle získává z xylémové šťávy cukrových, červených nebo černých javorů, ale může být také vyroben z jiných druhů javorů. V chladných klimatických podmínkách tyto stromy ukládají před zimou škrob do svých kmenů a kořenů; škrob se pak přeměňuje na cukr, který na konci zimy a na začátku jara stoupá v šťávě. Javorové stromy se napichují tím, že se do jejich kmenů vyvrtávají díry a zachycuje se šťáva, která se zpracovává zahříváním, aby většina vody odpařila a zůstal koncentrovaný sirup. Většina stromů může za sezónu vyprodukovat 20 až 60 litrů šťávy.
...Nová velikost, nový recept
Od 6 měsíců věku
1 plechovka obsahuje 800 g práškové formule (28,22 oz)
Obsahuje probiotické a prebiotické vlákniny (GOS)
Obsahuje přírodní kyselinu mléčnou
Obsahuje pouze laktózu - používá se jako sacharid
Obsahuje Omega 3 (ALA)
Obsahuje železo, vitamíny A, C a D
Neobsahuje škrob ani sóju
EU organicky certifikováno
HiPP-Bio pečeť (překračuje požadavky EU na organické produkty)
Vyrobeno v Německu...