... snadné použití, snadné skladování a pohodlnou přepravu.
Mléko DANA UHT je mléko s dlouhou trvanlivostí, které má 12 měsíců trvanlivosti. Balení v Tetra Paku lze skladovat při pokojové teplotě, pokud zůstane uzavřené od výroby.
Až po otevření by mělo být balení skladováno v chladu a spotřebováno během několika dní.
Naše mléko UHT vyrábíme z čerstvého kravského mléka. Mléko je zpracováváno a baleno podle evropských norem.
Mléko UHT DANA mělo velký úspěch u spotřebitelů v mnoha zemích Afriky, zemích Blízkého východu a Dálného východu.
...Snížené odtučněné pasterizovanémléko v prášku – 200g sklenice.
A co je uvnitř?
Snížené odtučněné mléko, stabilizátory: sodné fosfáty, karagenany. Obsahuje přírodně se vyskytující cukry.
Jak správně skladovat, není to složité
Před otevřením skladujte při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v chladničce a rychle spotřebujte.
Sklenici: vyhazujte s domácím odpadem.
...Pasterizované kravské mléko a smetana (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý.
Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny)
Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními 1829/2003...
...Pasterizátory jsou automatické systémy, které systematicky ohřívají a ochlazují mléko pomocí deskových výměníků tepla, aby zvýšily teplotu mléka, aniž by došlo k degradaci fyzikálních a biochemických vlastností (vitamíny a diastázy) patogenních bakterií a živin.
Obchodní jednotka MEGGLE pro potravinářské ingredience vyvíjí a prodává funkční, vysoce kvalitní sloučeniny a ingredience pro potravinářský průmysl. Inovativní výrobní technologie, moderní výrobní zařízení a stabilní procesy nám umožňují vyrábět produkty vynikající kvality a funkčnosti.
Naše jednotlivé ingredience: Laktóza (Meggletose®), laktóza pro kojence v suché a mokré směsi (Meggletose® Infa...
...Vysoce proteinový demineralizovaný syrovátkový prášek se získává koncentrováním 70 % (1D) pasterizované syrovátky, snížením obsahu minerálů demineralizačním procesem a sušením metodou sprejového sušení. Obsahuje vysokou úroveň mléčného proteinu a je jedinečným sladkým produktem, protože je snížen obsah minerálů.
...Při šetrném sušení se pasterizované kozí mléko zbavuje vody a následně se balí. Tím zůstávají aktivní mnohé cenné účinné látky a vitamíny kozího mléka.
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě (ne v lednici). Po otevření důkladně uzavřete. Poznámka: Otevřenou plechovku spotřebujte do 3 měsíců.
...Sýr pecorino ochucený hruškou.
Hmotnost: 350 g. Produkt balený vakuově.
Vlastnosti: Těstovina s očky je velmi křehká s výraznou chutí hrušky.
Organoleptické vlastnosti: Zrání: přibližně 60 dní. Formát: v misce.
Složení: Pasterizované kravské mléko, pasterizované ovčí mléko, hrušková aroma (min 1%), sůl, syřidlo, kultury. Ošetřeno v kůře s olivovým olejem. Kůra není jedlá.
Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Průměrná trvanlivost: 120 dní.
...":"připraveno k jídlu (připraveno k jídlu); spotřebujte do 3 dnů od otevření.","NÁZEV PRODUKTU":"MASCARPONE","INGREDIENCE":"Pasterizovaná smetana (99,40%) a pasterizovanémléko (0,50%) - vše italského původu. Bez přidaných konzervantů.","POPIS PRODUKTU":"Krém, který se na jazyku rozpouští, s mírně mléčnou bílou barvou a slámově žlutým nádechem, s jemnou chutí a aroma mléka a smetany."}...
...Mrkve*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizované kravské mléko) (14%), sůl, mléčné a zrající kultury, slunečnicový olej*, cibule*, sůl, rýžová mouka*, jablečný ocet*, černý pepř*
*Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergeny
Doporučení k použití
Ideální na namazání na čerstvý chléb, k doplnění zeleninových tyčinek nebo grissini. Můžete také obohatit své chlebíčky o další...
...Pasterizované ovčí mléko s černou houbou.
Zrání alespoň 3 měsíce.
Lehce kyselá a aromatická chuť, doplněná nuancemi, které poskytuje houbu.
Párování: Cava, šampaňské nebo bílé víno fermentované v sudu.
...Inženýrství potravin nabízí širokou škálu nádrží pro všechny možné potřeby skladování: pro vodu, víno, pivo, tekuté potravinářské látky jako jsou šťávy, koncentráty zeleniny a ovoce, fermentované nebo pasterizované produkty jako mléko a jeho deriváty. Díky desetiletým zkušenostem v oblasti návrhu a vývoje tohoto typu zařízení jsme schopni našim zákazníkům nabídnout vysoce konkurenceschopný...
...Naše sýrové prášky poskytují vynikající stavební blok pro podporu chuťových profilů v pekárenských výrobcích, snackových potravinách, hotových jídlech, omáčkách a dresincích.
Ingredience: Sýrové pevné látky, pasterizovanémléko, sůl, startovací kultura, enzymy, mléčné pevné látky, sůl, potravinová kyselina (kyselina mléčná)
Nutriční informace na 100g
Energie: 2030 kJ
Bílkoviny: 25,2 g
Celkový tuk: 28,3 g
Nasycené tuky: 19,2 g
Sacharidy: 32,5 g
Cukry: 30,3 g
Sodík: 2720 mg...
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizovanémléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
...linky na pasterizované pitné mléko, mléčné linky; linky na jogurt, ayran a kefír; výrobní linky pro mnoho druhů sýrů, jako je bílý sýr, tvaroh, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, smetanový sýr; výrobní linky na ovocné šťávy, džemy, marmelády a melasu, výrobní linky na zmrzlinu a mléčné sladkosti; nealkoholické nápoje, kolové nápoje, čokoláda, margarín, rajčatový protlak atd. zřízení speciálního vybavení pro výrobní zařízení a zajištění směrové dodávky do potravinářského průmyslu.
...pasterizované pitné mléko, mléčné linky; jogurt, ayran a kefír; výrobní linky pro mnoho druhů sýrů, jako je bílý sýr, tvaroh, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, smetanový sýr; výrobní linky pro ovocné šťávy, džemy, marmelády a melasu; výrobní linky na zmrzlinu a mléčné sladkosti; nealkoholické nápoje, kolové nápoje, čokoláda, margarín, rajčatový protlak atd. zřízení speciálního vybavení pro výrobní zařízení a zajištění směrového dodání do potravinářského průmyslu.
Společnost GEMAK se sídlem v Turecku se specializuje na výrobu strojů pro produkci mléka a jeho derivátů - cisterny na přepravu mléka, - příjem mléka, - linky na pasterizaci a standardizaci, - linky na pasterizovanémléko, - linky na UHT mléko, - linky na výrobu mnoha druhů sýrů, jako je tvaroh, sýr lor, kashar, sýr edam a gouda, smetanový sýr, lehká smetana, smetanový sýr, edam a gouda, - linky...
LB Bulgaricum má dlouhou tradici v produkci a exportu mléčných výrobků, startovacích kultur a technologií. Společnost je jedinečná státní firma v sektoru zpracování mléka v Bulharsku.
Naše produktová řada zahrnuje:
• Bulharský jogurt;
• Pasterizovanémléko;
• Mléčné nápoje;
• Mléčné dezerty;
• Slané bílé sýry;
• Žlutý sýr;
• Speciální sýry;
• Smetana, máslo atd.
Startovací...
Společnost působí v oblasti strojů na mléko a potraviny od roku 1980. KROMEL sleduje inovace a vývoj v technologii a implementuje pokročilé technologie ve svém zařízení a poskytuje inženýrské a technické služby. Společnost nabízí technologickou spolupráci v oblasti výzkumu a vývoje, inovací a vývoje a plánování produktů. Produktové portfolio KROMEL zahrnuje: pasterizovanémléko, kaskaval, bílý...
Španělsko, San Felices De Buelna. Cantabria. Spain
2008
5-9
Doručení: Evropa
Výroba
Lacteos Diego prodává čerstvé pasterizované a homogenizované mléko. Hlavním produktem je PROBIOTICKÝ NÁPOJ DIEGO, dostupný v příchutích přírodní, jahodová a citronová. Vyrobeno bez konzervantů a bez lepku.