...Typ: Sójová moučka
Použití: Pes, Ryba, Kůň, Prase, Skot, Kuře
Příměs (%): max 1%
Vlhkost (%): max 10%
Třída: Nejvyšší třída
Balení: 50 kg/pytel
Název značky: Sója
Číslo modelu: 8970
Bílkoviny: min 46%
Typ pěstování: Organické
Aflatoxin: max 20 PPB
Balení: 50 kg pp pytel, Přizpůsobené...
... pádu (HIC): 60 cm
Pohltivá plocha: 7,75 m²
Rozměry: délka 1000 x šířka 220 x výška 1000 mm
Hra na pružině 2 místa
Model na výběr: husa, slon, prase nebo šnek
Celkové rozměry: 0,66 x 0,72 m
Pohltivá plocha: 8,35 m²
Výška pádu (HIC): 0,60 m
Hra na pružině Beruška 5 míst
Výška pádu (HIC): 42 cm
Celkové rozměry: 1,0 x 1,0 m
Ref:PROMABEILLE...
...IncinerPro i500 je jedním z nejznámějších modelů v řadě IncinerPro stacionárních spaloven s hlavní spalovací komorou. Je to univerzální model, dostupný ve 2 variantách: s předním (frontalním) nebo vertikálním (shora) způsobem nakládání. V vertikálním režimu nakládání je to vynikající spalovna pro širokou škálu odpadů pocházejících z mnoha aplikací, jako jsou: chov zvířat (drůbež, ovce, prase...
...'Když jsem byl mladý, inspiroval mě muž, který se věnoval řezbářství. Začal jsem vyrábět nějaké bicykly a pak jsem přešel k výrobě slonů a gekonů.' Morris vyrábí různé recyklované zvířata, hračky, dekorace, velké svařované kovové zvířata a mnoho dalšího. Jedním z nejoblíbenějších zvířat, divoké prase, si zakoupilo mnoho návštěvníků a bylo odesláno do Evropy a Ameriky. Morris se ujistí, že má skvělou rozmanitost výrobků a zaručuje, že si každý vybere.
Jiţ 25 let se považujeme za ambasadory exkluzivního ručně vyšívaného ubrusu, který sami navrhujeme, vyrábíme a prodáváme. Každý model je svým způsobem unikát a zdobí jídelní stůl v extravagantní podobě.
Prodáváme po celém světě a vyrábíme také speciální rozměry, které však vyžadují dodací lhůtu tři až čtyři měsíce.
Naše ubrusy ztělesňují požitky a kvalitu života a mnohé nadšené ohlasy našich zák...
...Sója je nejdůležitějším zdrojem bílkovin používaným k krmení drůbeže a hospodářských/ruminantních zvířat. (Skot, kůň, prase, ryba, ovce)
Sója je standard, s nímž jsou porovnávány ostatní zdroje bílkovin, a je vedlejším produktem extrakce sójového oleje. Úrovně bílkovin, vlákniny a tuku se liší v závislosti na procesu, kterým je olej extrahován. Sója je vysoce chutným zdrojem bílkovin a často se používá jako dominantní zdroj bílkovin v krmivech většiny hospodářských zvířat, včetně ruminantů, prasat, drůbeže a akvakultury.
Rodinný obchod vám nabízí originální produkty pro miminka, děti, rodiče a prarodiče. Celá rodina si zde najde to své!
Na našem online obchodě najdou děti i dospělí dárky jako hrnky, konvice na čaj, vajíčka na měkko a misky Tassen, užitečné gadgety pro každodenní použití, dekorační předměty, venkovní hry, stolní hry, oblečitelné plyšové hračky, plyšové deky, koloběžky, vnitřní a venkovní stany na t...
Tři přátelé, vášniví milovníci gastronomie a přírody, Thomas, Thibault a Andréa, založili JOKO. Jejich ambicí je valorizovat divoké francouzské zvěřiny a černé vepřové z Bigorre AOP pomocí krátkých dodavatelských řetězců. Nabízejí přírodní kvalitní produkty prostřednictvím autentických a inovativních receptů, přičemž bojují proti plýtvání potravinami spojenému s lovem. Jejich cílem je zpřístupnit ...
...Je to kus masa, který má poměrně hodně intramuskulární tuku, což přispívá k tomu, že je maso šťavnaté a chutné.
Je třeba zdůraznit, že i když iberské prase má vyšší podíl tuku než bílé prase, je považováno za zdravější pro naši kondici.
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo vysoké kvality pocházející z prasat plemene 50% iberické, krmených žaludy během montanery (posledních 6 měsíců života). Zrání více než 24 měsíců.
Prase 50% iberické de bellota je prase, jehož původ pochází z čistokrevných iberických prasat (100% iberická) křížených s prasaty plemene Duróc. Tato prasata byla chována na svobodě a krmena během montanery žaludy a bylinami v posledních 6 měsících života.
... na volno, jako jsou skot plemene Podolica a černé prase z Kalábrie.
Půdy, které jsou vápenito-jílovité a písčité, jsou velmi úrodné, protože jsou bohaté na přírodní prameny. Celá oblast, políbená středomořským klimatem, s horkými a suchými léty a krátkými a deštivými zimami, poskytuje ideální podmínky pro pěstování vinné révy a oliv.
Dnes v rámci společnosti vykonává přesně vymezené úkoly 35 spolupracovníků. Během období sklizně hroznů a oliv se počet dělníků ztrojnásobuje.
Od roku 1994, kdy jsme začali jako společnost transformující sádlo z iberského prasete, jsme v INTEXUR chtěli udržet ducha, se kterým jsme vznikli, a využít excelence, které nám iberské prase poskytuje, abychom je mohli nabídnout našim nejnáročnějším zákazníkům. Tento duch nám umožnil čelit všem výzvám, které dynamika trhu vyžaduje, a proto jsme se rozhodli pro neustálý a kontinuální vývoj, jak v oblasti kvality, tak v technologii, což nám umožňuje přizpůsobit se potřebám každého z našich zákazníků. Produkty: sádlo, škvarky, masová mouka, iberská žebírka, iberský slanina, iberská pancetta, atd.
...Jsme chovatelé, máme dobrého prasete a z něj získáváme ty nejlepší produkty. Našim prasatům věnujeme pozornost od chovu až po porážku, což nám umožňuje nabídnout vám naše vynikající šunky, plece, hřbety a klobásy z belloty. Vynikající iberské prase krmené na pastvinách, ze kterého získáváme označení "Bellota 100% Ibérico" a "cebo de campo". Disponujeme více než 4.000 hektary lesů s stoletými korkovými duby v Extremaduře, kde vybíráme, chováme a krmíme naše prasata iberského plemene. Chov a sledování prasete zajišťuje, že naše produkty jsou vynikající a vyznačují se svou kvalitou.
... ekosystém, který v Alenteju převládá, charakterizovaný porosty korkových a dubových stromů, v nichž černé prase využívá žaludy, plody těchto stromů bohaté na olejovou kyselinu, které spolu s genetikou plemene dodávají masu charakteristickou mramorovanou strukturu, jež jej činí jedinečným a zdravým, poskytujícím nezaměnitelnou chuť a aroma.
--------
Zpracování černého prasete chovaného na pastvinách.
Čerstvé maso z černého prasete,
Šunky a plece z černého prasete a uzeniny.
Přirozené zrání Garvão - Ourique Alentejo...
...Huisbrouwerij Den Tseut je malý řemeslný pivovar uprostřed vesnice Oosteeklo. Název "den Tseut" odkazuje na posměšné jméno Oosteeklonarů pro prasata. Oosteeklo je obec známá chovem prasat a Den Tseut je v dialektu výraz pro prase. Začali jsme v červnu 2008, kdy bylo uvařeno naše první pivo, naše domácí pivo Den Tseut. Zůstáváme malí a řemeslní, ale mezitím máme na našem seznamu několik piv: Den Tseut, Den Bras, Den Bi3r, Belle Cies, De Mulder, Den Krulsteirt a Hoppesnoet.
LIC nabízí hodinkové pásky v široké škále vybraných kožených druhů: krokodýl, ještěrka, pštros, buvol, žralok, koza, prase, tele,...
Zvlášť krokodýlí kůže, pocházející z chovů v Louisianě, je velmi žádaná.
Díky duze barevných provedení (klasické, letní a podzimní odstíny) obsahuje LIC sortiment vhodné pásky pro každé hodinky, pro všechny příležitosti, pro každou chuť.
Jamon ibericos artesanos J.Sanz ze Salamanky (Španělsko) je společnost, která prodává uzeniny z vlastní produkce. Jsme firma s více než 70letou tradicí, která vám může nabídnout svou řadu potravinářských výrobků vyrobených z naší suroviny, kterou je iberské prase.
... a ekologicky. V "Olijfolie en Meer" vám nabízíme pouze olivový olej, víno a exkluzivní řemeslné produkty pocházející z Comarca De Los-Vélez. Tyto přísné předpisy se vztahují nejen na zemědělství, ale také na chov prasat. Pata negra je v některých oblastech Španělska používaný termín pro španělskou iberijskou šunku, která patří mezi nejlepší sušené šunky. Název pata negra je odvozen od černých nohou prasete. Iberijské prase se zde nachází v různých chovech. Comarca de Los-Vélez, region, který je známý svou iberijskou šunkou, která je zde připravována tradičním způsobem.