Španělsko, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. je agroalimentární společnost, která zahájila svou činnost v roce 1986 jako pokračování komplexního projektu zahrnujícího celou řetězec od produkce prasat, jatka, řeznické dílny až po zpracování produktů. Filozofie, se kterou byl tento projekt zahájen, vzešla od čtyř společníků s myšlenkou generovat přidanou hodnotu k produkci vepřového masa a zároveň vytvořit pracovní m...
Portfolio (34)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu. Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru. V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
Portfolio (28)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Jeho stylizovaná forma a jemná noha, typická pro exempláře čistokrevné iberské rasy, jsou prvky, které identifikují náš vlajkový produkt na první pohled. Kromě jeho velikosti, která je menší než u kusů křížených zvířat, a této užší formy, je velmi významná jeho tmavá kopyto, které je opotřebované, protože zvíře páslo volně po dehesa a mohlo si užít dvou montaneras. Uvnitř objevujeme šunku intenzivní červené barvy s velkým množstvím bílých a čistých žil, neboť prase sto procent iberské má až 75 % své tuku infiltraci v svalovině. Celkový vzhled je díky tomu lesklý.
Portfolio (55)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
OD ROKU 1983 Produkty Masné BRISA, S.L. je rodinná firma sídlící v Guijuelu, která má více než 35 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních iberských produktů. Její počátky sahají do března 1983, kdy byla otevřena malá továrna o rozloze přibližně tisíc metrů čtverečních v centru města Guijuelo. Místo, kde byly postaveny první provozy, byla stará továrna na foie gras, která se jmenovala BRISA, od...
Španělsko, Madrid
Společnost La Iberica je firma zaměřená na výrobu a obchodování s masem iberského prasete v různých formátech balení, podle potřeb zákazníka. Jsme dodavateli masa iberského prasete, šunky, iberské plece, iberského hřbetu, sušených uzenin z divočáka a dalších vlastních sušených produktů. Práce s nejlepšími surovinami a tým zkušených pracovníků v oboru dělá z našich produktů nejlepší volbu pro nároč...
Portfolio (3)
Španělsko, Guijuelo
Společnost Black Pork Sociedad Limitada se specializuje na export 100% iberské šunky z žaludů, a to jak v celých šunkách, tak v plátcích. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Jednotlivé balení 100 gramů Cena: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Španělsko) Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby 40 jednotek na krabici (každá krabice má průměrnou hmotnost 6,55 kilogramu) Minimální objednávka: 50...
Portfolio (2)
Španělsko, Sant Andreu De La Barca
...Je to kus masa, který má poměrně hodně intramuskulární tuku, což přispívá k tomu, že je maso šťavnaté a chutné. Je třeba zdůraznit, že i když iberské prase má vyšší podíl tuku než bílé prase, je považováno za zdravější pro naši kondici.
Portfolio (1)
Španělsko, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo vysoké kvality pocházející z prasat plemene 50% iberické, krmených žaludy během montanery (posledních 6 měsíců života). Zrání více než 24 měsíců. Prase 50% iberické de bellota je prase, jehož původ pochází z čistokrevných iberických prasat (100% iberická) křížených s prasaty plemene Duróc. Tato prasata byla chována na svobodě a krmena během montanery žaludy a bylinami v posledních 6 měsících života.
Portfolio (10)
Španělsko, Higuera La Real-Badajoz
Od roku 1994, kdy jsme začali jako společnost transformující sádlo z iberského prasete, jsme v INTEXUR chtěli udržet ducha, se kterým jsme vznikli, a využít excelence, které nám iberské prase poskytuje, abychom je mohli nabídnout našim nejnáročnějším zákazníkům. Tento duch nám umožnil čelit všem výzvám, které dynamika trhu vyžaduje, a proto jsme se rozhodli pro neustálý a kontinuální vývoj, jak v oblasti kvality, tak v technologii, což nám umožňuje přizpůsobit se potřebám každého z našich zákazníků. Produkty: sádlo, škvarky, masová mouka, iberská žebírka, iberský slanina, iberská pancetta, atd.
Španělsko, Talavera La Real (badajoz)
...Jsme chovatelé, máme dobrého prasete a z něj získáváme ty nejlepší produkty. Našim prasatům věnujeme pozornost od chovu až po porážku, což nám umožňuje nabídnout vám naše vynikající šunky, plece, hřbety a klobásy z belloty. Vynikající iberské prase krmené na pastvinách, ze kterého získáváme označení "Bellota 100% Ibérico" a "cebo de campo". Disponujeme více než 4.000 hektary lesů s stoletými korkovými duby v Extremaduře, kde vybíráme, chováme a krmíme naše prasata iberského plemene. Chov a sledování prasete zajišťuje, že naše produkty jsou vynikající a vyznačují se svou kvalitou.
Španělsko, Salamanca
Jamon ibericos artesanos J.Sanz ze Salamanky (Španělsko) je společnost, která prodává uzeniny z vlastní produkce. Jsme firma s více než 70letou tradicí, která vám může nabídnout svou řadu potravinářských výrobků vyrobených z naší suroviny, kterou je iberské prase.
Španělsko, Vélez-Blanco
... a ekologicky. V "Olijfolie en Meer" vám nabízíme pouze olivový olej, víno a exkluzivní řemeslné produkty pocházející z Comarca De Los-Vélez. Tyto přísné předpisy se vztahují nejen na zemědělství, ale také na chov prasat. Pata negra je v některých oblastech Španělska používaný termín pro španělskou iberijskou šunku, která patří mezi nejlepší sušené šunky. Název pata negra je odvozen od černých nohou prasete. Iberijské prase se zde nachází v různých chovech. Comarca de Los-Vélez, region, který je známý svou iberijskou šunkou, která je zde připravována tradičním způsobem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play