Embutidos La Hoguera S.A. je agroalimentární společnost, která zahájila svou činnost v roce 1986 jako pokračování komplexního projektu zahrnujícího celou řetězec od produkce prasat, jatka, řeznické dílny až po zpracování produktů.
Filozofie, se kterou byl tento projekt zahájen, vzešla od čtyř společníků s myšlenkou generovat přidanou hodnotu k produkci vepřového masa a zároveň vytvořit pracovní m...
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu.
Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru.
V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
...Jeho stylizovaná forma a jemná noha, typická pro exempláře čistokrevné iberské rasy, jsou prvky, které identifikují náš vlajkový produkt na první pohled. Kromě jeho velikosti, která je menší než u kusů křížených zvířat, a této užší formy, je velmi významná jeho tmavá kopyto, které je opotřebované, protože zvíře páslo volně po dehesa a mohlo si užít dvou montaneras. Uvnitř objevujeme šunku intenzivní červené barvy s velkým množstvím bílých a čistých žil, neboť prase sto procent iberské má až 75 % své tuku infiltraci v svalovině. Celkový vzhled je díky tomu lesklý.
OD ROKU 1983
Produkty Masné BRISA, S.L. je rodinná firma sídlící v Guijuelu, která má více než 35 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních iberských produktů.
Její počátky sahají do března 1983, kdy byla otevřena malá továrna o rozloze přibližně tisíc metrů čtverečních v centru města Guijuelo. Místo, kde byly postaveny první provozy, byla stará továrna na foie gras, která se jmenovala BRISA, od...
Společnost La Iberica je firma zaměřená na výrobu a obchodování s masem iberského prasete v různých formátech balení, podle potřeb zákazníka. Jsme dodavateli masa iberského prasete, šunky, iberské plece, iberského hřbetu, sušených uzenin z divočáka a dalších vlastních sušených produktů. Práce s nejlepšími surovinami a tým zkušených pracovníků v oboru dělá z našich produktů nejlepší volbu pro nároč...
Společnost Black Pork Sociedad Limitada se specializuje na export 100% iberské šunky z žaludů, a to jak v celých šunkách, tak v plátcích.
JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA
Jednotlivé balení 100 gramů
Cena: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Španělsko)
Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby
40 jednotek na krabici (každá krabice má průměrnou hmotnost 6,55 kilogramu)
Minimální objednávka: 50...
...Je to kus masa, který má poměrně hodně intramuskulární tuku, což přispívá k tomu, že je maso šťavnaté a chutné.
Je třeba zdůraznit, že i když iberské prase má vyšší podíl tuku než bílé prase, je považováno za zdravější pro naši kondici.
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo vysoké kvality pocházející z prasat plemene 50% iberické, krmených žaludy během montanery (posledních 6 měsíců života). Zrání více než 24 měsíců.
Prase 50% iberické de bellota je prase, jehož původ pochází z čistokrevných iberických prasat (100% iberická) křížených s prasaty plemene Duróc. Tato prasata byla chována na svobodě a krmena během montanery žaludy a bylinami v posledních 6 měsících života.
Od roku 1994, kdy jsme začali jako společnost transformující sádlo z iberského prasete, jsme v INTEXUR chtěli udržet ducha, se kterým jsme vznikli, a využít excelence, které nám iberské prase poskytuje, abychom je mohli nabídnout našim nejnáročnějším zákazníkům. Tento duch nám umožnil čelit všem výzvám, které dynamika trhu vyžaduje, a proto jsme se rozhodli pro neustálý a kontinuální vývoj, jak v oblasti kvality, tak v technologii, což nám umožňuje přizpůsobit se potřebám každého z našich zákazníků. Produkty: sádlo, škvarky, masová mouka, iberská žebírka, iberský slanina, iberská pancetta, atd.
...Jsme chovatelé, máme dobrého prasete a z něj získáváme ty nejlepší produkty. Našim prasatům věnujeme pozornost od chovu až po porážku, což nám umožňuje nabídnout vám naše vynikající šunky, plece, hřbety a klobásy z belloty. Vynikající iberské prase krmené na pastvinách, ze kterého získáváme označení "Bellota 100% Ibérico" a "cebo de campo". Disponujeme více než 4.000 hektary lesů s stoletými korkovými duby v Extremaduře, kde vybíráme, chováme a krmíme naše prasata iberského plemene. Chov a sledování prasete zajišťuje, že naše produkty jsou vynikající a vyznačují se svou kvalitou.
Jamon ibericos artesanos J.Sanz ze Salamanky (Španělsko) je společnost, která prodává uzeniny z vlastní produkce. Jsme firma s více než 70letou tradicí, která vám může nabídnout svou řadu potravinářských výrobků vyrobených z naší suroviny, kterou je iberské prase.
... a ekologicky. V "Olijfolie en Meer" vám nabízíme pouze olivový olej, víno a exkluzivní řemeslné produkty pocházející z Comarca De Los-Vélez. Tyto přísné předpisy se vztahují nejen na zemědělství, ale také na chov prasat. Pata negra je v některých oblastech Španělska používaný termín pro španělskou iberijskou šunku, která patří mezi nejlepší sušené šunky. Název pata negra je odvozen od černých nohou prasete. Iberijské prase se zde nachází v různých chovech. Comarca de Los-Vélez, region, který je známý svou iberijskou šunkou, která je zde připravována tradičním způsobem.