Polsko, Bydgoszcz
Naše firma ProLedy.pl se zabývá výrobou a distribucí LED osvětlení, LED žárovek a LED hadic po celé Polsku. Spolupracujeme s dodavateli z Polska, Německa, Francie, Španělska a Číny. Počátek naší činnosti se datuje do roku 2000, kdy jsme si všimli mezery na trhu a zároveň velkého poptávky. Nabízíme nejlepší poměr kvality a ceny. Srdečně vás zveme na naše webové stránky.
Turecko, Istanbul
... Istanbulu na severozápadě Turecka, v jednom z nejprůmyslovějších a kulturně nabitých metropolitních center v zemi. Literal Tekstil působí po celé východní Asii, Evropě, Africe a mezinárodně ve více než 1500 výprodejních obchodech. Nyní je společnost online pro celý svět. Každý rok se prodá dva miliony kusů zboží ve 40 zemích. V našem skladu najdete 2000 různých modelů produktů a každý měsíc přidáváme nové. Díky naší neustálé kreativitě, zkušenostem a marketingové politice Literal Tekstil každý den roste.
Španělsko, Malgrat de Mar
Jsme tým lidí k vašim službám, máme tým složený z více než padesáti profesionálů, kteří pokrývají oblasti technického oddělení, technické podpory a instalací v oblasti průmyslového chlazení, solární energie, klimatizace a pohostinství. GLAÇFRED byla založena v roce 2000 a naším hlavním cílem od té doby je nabízet produkty a služby s vysokou přidanou hodnotou pro blaho našich klientů, jako je plánování, vývoj, design a technologická řešení pro každý z našich realizovaných projektů.
Spojené království, Lancashire,
... pro vyhledávání prodejních příležitostí. Cílujte společnosti na základě velikosti, umístění, odvětví, konkurentů a dalších faktorů. Zlepšete svůj prodejní výzkum s databází společností D&B Hoovers. Prozkoumejte náš průmyslový adresář, abyste si prohlédli hlavní body z našich průmyslových zpráv a získali přehled o rostoucích trzích a pochopili trendy a prognózy. Využijte poznatky z odvětví k cílení...
Itálie, Volvera
LA STEEL METAL SRL Z VOLVERA TORINO-ITALIE VYRÁBÍ OD ROKU 2000 OKNA A DVEŘE Z HLINÍKU A PVC SCHUCO - JSME PARTNEREM SCHUCO ITALIA A JAKO TAKOVÍ VYRÁBÍME VYSOCE KVALIFIKOVANÉ A ELEGANTNÍ MODERNÍ DESIGNOVÉ RÁMY. JSME PŘÍTOMNI NA ITALSKÉM A TAKÉ FRANCOUZSKÉM TRHU S TÝMEM ODBORNÍKŮ K VAŠIM SLUŽBÁM, KTEŘÍ SPLNÍ VAŠE POŽADAVKY. DALŠÍ NAŠÍ PŘEDNOSTÍ JE PROFESIONÁLNÍ A EFEKTIVNÍ INSTALACE.
Německo, Köln
Amidom Fairhandel GbR se opírá o dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby chirurgických, zubních a veterinárních nástrojů, stejně jako nástrojů pro manikúru, a spolupracuje pouze s odborníky druhé generace. Všechny naše produkty se vyznačují dodržováním mezinárodního průmyslového standardu ISO-9001-2000 a evropského průmyslového standardu kvality CE. Naše produkty jsou vyrobeny pouze z nerezové oceli a celá výroba je kontrolována zkušeným personálem kus po kuse.
...Režisérský hledáček OIC 16; Režisérský hledáček OIC 35; Follow Focus "Studio"; Lehký Follow Focus; Univerzální úhlový mostový držák; Podpůrné systémy; LCD monitor 5,8" LCM-02; Super širokoúhlový okulár; Analogový video link AVL-01; Systém video ovládání barev VCSC digitální 2000; Ovládání digitálního zoomu DLC-01; Kardanové posuny a naklápění; Dveře kamery a proměnlá závěrka; Modifikace kamery z 16mm na Super 16; Hard-Fronty pro Nikon a 54 PL objektivy; Adaptér objektivu; Podvodní pouzdro a příslušenství...
Itálie, Milano (Mi)
Inoda + Sveje je designové duo složené z Kyoko Inoda, narozené v Osace v roce 1971, a Nils Sveje, narozeného v Dánsku v roce 1969. Inoda + Sveje bylo založeno v Kodani v roce 2000. V roce 2003 přesunuli své sídlo do Milána. Kromě nábytku a jiného produktového designu se Inoda + Sveje angažují i v dalších oblastech, jako jsou lékařské přístroje a reproduktory.
Maďarsko, Budapest
... našeho podnikání naši řidiči nasbírali podrobné místní znalosti v evropských zemích. Naším cílem je usnadnit pronájem více než kdy jindy. Rádi vypracujeme detaily vašeho cestovního plánu a přineseme vám nejvíce personalizovanou možnost, samozřejmě zdarma. Věříme, že kvalita je důležitější než množství. Naše plány do budoucna jsou promyšlené, neustále rosteme a chceme být pevným bodem v Maďarsku pro cestovatele z celého světa v tomto rychlém světě.
Řecko, Athina
Byzantské ikony z čistého stříbra a zlata, nejvyšší kvality a estetiky z dílen Argyropoulos. Export do celého světa od roku 2000.
... výrobních typů a dosažení kapacity a způsobilosti k výrobě kompletního klíčového dodání mlýna v požadované kapacitě. V průběhu času, v důsledku rostoucí poptávky a zvyšujícího se počtu výrobních typů, se ukázala potřeba pracovat v širším prostředí, a tak byla v roce 1994 postavena naše současná továrna o celkové ploše 7000 m2, z toho 2000 m2 zastavěné plochy, kde pokračujeme v naší činnosti. Díky obětavé práci našich výrobních, montážních a diagramových týmů jsme schopni garantovat kompletní klíčové dodání mlýna v jakékoli požadované kapacitě.
...Ve své bohaté historii, po více než 50 let, byly remorkéry JPS d.d. Rijeka důležitým subjektem bezpečné navigace v severní části Jadranu, a v této souvislosti, díky naší oddanosti záchranným akcím, jsme v letech 1996 a 2000 obdrželi nejvyšší uznání v námořnictví, cenu "Modrá krajka". Se svými 11 remorkéry s výkonem od 1.000 kW do 2x1920 kW, společnost vlastní koncesní smlouvy, které jsou realizovány v přístavu Rijeka, na terminálu pro surovou ropu Omšalj a v přístavu Zadar.
Chorvatsko, Zagreb
Agentura pro marketing, reklamu a tržní komunikaci Unex Group, založená v roce 1992, se brzy stala jedním z lídrů na trhu v tomto segmentu. V lednu 2000 agentura rozvinula svůj kreativní potenciál a připojila se k globální agenturní síti HAVAS – divize Euro RSCG WW – dnes známé jako HAVAS Worldwide, druhé největší evropské a páté největší globální agenturní síti pro tržní komunikaci. Až do roku...
Vorsprung díky know-how a zkušenostem, vývoj Hardcopy Supplies Společnost CS-Computer Supplies GmbH byla založena v Berlíně v roce 1984 a od té doby se stala celosvětově známou v oblasti konstrukce a výroby vstřikovacích nástrojů pro kazety s barevnými páskami. Dnes je CS-Computer Supplies GmbH považována za jednoho z nejvýznamnějších výrobců komponentů pro průmysl Hardcopy Supplies. V roce 2000...
Německo, Neumarkt i.d.OPf
...výroba a dodávka betonových kolejových a výhybkových pražců, stejně jako kolejových systémů pro železniční dálkovou a městskou dopravu. Kromě klasického dodavatelského obchodu nabízí společnost inženýrství, výrobu, dodávku, logistiku a řízení kvality z jedné ruky.
Kontejnery (skladové kontejnery, kancelářské kontejnery), stropní bednění, příslušenství k bednění, stropní podpěry. Zcela nové 3S bednicí panely 500 x 2000 mm.
Spojené království, Aberdeen
Výrobci a dodavatelé obalových materiálů, výroba vlnitého papíru a papírových desek a kontejnerů z papíru a papírových desek...
Německo, Wermelskirchen
Čisticí prostředky a vůně do místností, které neutralizují zápachy, vyrobené z obnovitelných surovin. Speciální čisticí prostředky pro zachování hodnoty automobilů, domů a lodí.
Itálie, Sciacca
...Zakázky N.U. - Sběr a přeprava R.S.U. - Speciální a nebezpečné? Mytí kontejnerů - Úklid pláží - Odstraňování znečištění? Sběr tříděného odpadu - Vysávání černých jímek - Odvodnění kanalizace? Televizní inspekce - Přeprava vody s.r.l. Certifikát č. 6040 e-mail Tel./Fax Certifikovaná společnost ISO 9001 - 2000...
Spojené království, Leeds
PVC-U Produkty - Výrobci a Dodavatelé, Výroba stavebních výrobků z plastu...
Spojené království, West Kilbride
Garážová vrata - Dodavatelé a instalatéři, Výroba truhlářství a tesařství z kovu pro stavebnictví...
Spojené království, Harrow
Objednávky poštou a nákup z katalogu, maloobchodní prodej prostřednictvím poštovních domů...
Společnost FD Poultry se nachází ve Strzegomi, v Dolnoslezském vojvodství. Působíme od roku 2000 a zabýváme se výrobou drůbežího masa, které následně vyvážíme do zemí Evropy, Asie a Afriky. Při naší práci přísně dodržujeme standardy BRC A a HACCP a naše masné výrobky podrobujeme laboratorním testům. Certifikáty, které jsme získali, potvrzují, že našim zákazníkům nabízíme organické drůbeží maso...
Itálie, Torino
... zahraničních veřejných činitelů v mezinárodních ekonomických transakcích. Zákonodárce ratifikoval, zákonem č. 146/2006, Úmluvu a protokoly Organizace spojených národů proti transnacionálnímu organizovanému zločinu přijaté Valným shromážděním dne 15. listopadu 2000 a 31. května 2001.
Spojené království, London
...kuchařské kalhoty a mnohem více. Jsme si jisti, že máme správné uniformy pro vaše podnikání nebo váš obor. Více než 50 různých výšivkových balíčků na skladě. Vysoce kvalitní služby s více než 2000 různými obchodními portfolii pouze z roku 2020. Přidejte své podnikání do řady ostatních. Cíle na úspěch.
Bosna a Hercegovina, Novi Travnik
... hmotnosti 100 gramů, bagrových lžic, ocelových konstrukcí s strojním zpracováním, buněčných skříní a karoserií pro stavební stroje, které se skládají z více než 2000 položek, nebo složitějších strojů s několika tisíci položkami.
Lisovací formy z slitiny zama...
Itálie, Nettuno
Keramika a stavební materiály...
Spojené království, York
Potrubí, Doprava potrubím...
Spojené království, Manchester
Organické potraviny, Jiné maloobchodní prodeje potravin, nápojů a tabáku ve specializovaných obchodech...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play