Finsko, Espoo
...biologicky odbouratelné, ultralehké, snadno použitelné, vyrobené z recyklovatelných surovin a velmi šetrné k životnímu prostředí. Po absorpci můžeme z produktu vytlačit 99 % absorbované kapaliny (olej, benzín atd.) a klient ji může získat zpět. Po vytlačení můžeme použitý absorbent vyčistit a prodat jako hnojivo. Produkty MICORS: - MICORS Original (krupice) absorbuje všechny kapaliny lehčí než...
Turecko, Konya
...Vyrábíme pánské a dámské baleríny, loafery, tenisky, boty, sandály a pantofle. Naše měsíční výrobní kapacita je 2000 párů, což znamená roční výrobu 24000 párů. Na požádání můžeme zvýšit kapacitu a dosáhnout dvojnásobné produkce. Naše prodeje se uskutečňují v baleních po 8 a 10 kusech. Minimální objednávka je 100 párů. Budeme potěšeni, pokud vám můžeme pomoci s vašimi požadavky a přáními.
Další produkty
Kožené dámské boty
Kožené dámské boty
Švýcarsko, Lausanne
Španělsko, Pedro Muñoz
Důvěryhodnost založená na prokázané důvěře našim zákazníkům díky přísným kvalitativním procesům, kterými Automóviles Comercom podrobuje každý z vozů, které usilují o zařazení do našeho skladu. Každé z našich vozidel je jedinečný a unikátní produkt, který bezpochyby splní očekávání každého zákazníka. Disponujeme několika centry v Madridu, abychom mohli poskytovat nejlepší služby.
Francie, Carros
Itálie, Pontinia
Itálie, Castelnuovo Di Garfagnana
Spojené království, Eastleigh
Itálie, Taranto
Polsko, Bielsko Biala
Polsko, Mazancowice

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play