...Kakaová vláknina je přípravek získaný z pražených kakaových slupek prostřednictvím čištění, sterilizace a mikronizace.
Popis přípravku: přípravek kakaové vlákniny je sypký prášek s jednotnou, snadno se rozpadávající konzistencí (malé hrudky jsou povoleny). Hnědá barva. Chuť a vůně charakteristická pro kakao, bez cizích dochutí a pachů.
Použití: přípravek kakaové vlákniny může nahradit od 50 % do 100 % kakaového prášku v pečivu a čokoládových výrobcích.
Produkt je také k dispozici v BIO / organické verzi.
... bezlepkové pečení, palačinky a lívance. V pohance najdeme mnoho bílkovin, které se vyrovnají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Kaše je bohatá na hořčík, obsahuje více než hořká čokoláda. Kaše obsahuje esenciální aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu, a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu. Pohanka obsahuje velké množství draslíku, vitamínů B - B1, B2, B3, B6, PP, vitamín E.
...Brusinka je cennou součástí polské kuchyně. Známá je jako vynikající příloha k masům a sýrům. Někdo ji jednou zkombinoval s hořkou čokoládou a ukázalo se, že tím získala zcela nové využití. Brusinka je ovoce, které nám může nabídnout mnohem více než jen rafinovanou chuť. Je pokladem vitamínů a minerálů cenných pro zdraví, které dokážou zlepšit naši pohodu.
Vlastnosti produktu: Bez lepku, Bez soli, Veganské...