Ukrajina, Pervomaysky
...Nutriční hodnota rýže, stejně jako u ostatních obilovin, závisí na typu zrna a způsobu jeho zpracování. Po odstranění slupky a leštění zrna se množství vitamínů, minerálních solí a vlákniny snižuje, ale zároveň se zlepšuje stravitelnost sacharidů a bílkovin. Rýže se vyznačuje vysokým obsahem škrobu (až 85 %), který se snadno vstřebává, takže je rýže klasifikována jako dietní produkt. Na druhou stranu je rýžový škrob složený sacharid, který je nezbytný pro udržení svalové síly a vytrvalosti, takže sportovci vždy zahrnují rýžové pokrmy do své stravy.
Portfolio (123)
...Mleté rýžové krupice balené do pytlů o hmotnosti 45-50 kg...
Portfolio (21)
Ukrajina, Novomoskovsk
...Bezlepkové rýžové těstoviny se zeleninou, amarantem, spirulinou, kakaem, banánem, špenátem, stévií a dalšími. Sooperfood Amarantové krupice. Snídaňové cereálie s nafouknutým amarantem, čokoládové bonbóny a pomazánka bez cukru, palmového oleje, lepku. Prémiové oleje Amarant, Chia, Černý kmín. Všechny produkty bez cukru, lepku, palmového oleje.
Portfolio (44)
Německo, Bad Camberg
...Příjemné textury a vybrané chutě prezentované v atraktivních tvarech Nejčastější extrudované produkty jsou široká škála slaných, přímo expandovaných snacků. Každý zná produkty jako "Sýrové kuličky", "Arašídové kroužky", "Bramborové tyčinky" atd. Suroviny: Většina slaných snacků je vyrobena z kukuřice. Někdy se používají i jiné suroviny, jako je bramborový prášek, pšeničné nebo rýžové krupice...
Portfolio (6)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Rýžová semolina jsou rýžové krupice o velikosti od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Tento produkt neobsahuje gluten. Produkt je testován na gluten v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou "Křížené zrno". Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávaná ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 450 g...
Portfolio (116)
Německo, Badenweiler
S třemi směsmi rýžové mouky od KOMEKO je bezlepkové pečení jednodušší než kdy jindy. Všechny KOMEKO rýžové mouky jsou přirozeně 100% bezlepkové a vyráběny podle japonské tradiční metody. To nejlepší: Mouky můžete ve většině receptů jednoduše nahradit 1:1 pšeničnou moukou a na rozdíl od jiných rýžových mouk nepotřebujete žádné pojivo nebo přísady pro snadno zpracovatelné těsto. Výběr různých odrůd rýže, intenzivní a šetrné čištění rýžových zrn, jejich poměr a mletí určují pečící vlastnosti a aroma těchto tří jedinečných mouk.
Portfolio (3)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play