...Nutriční hodnota rýže, stejně jako u ostatních obilovin, závisí na typu zrna a způsobu jeho zpracování. Po odstranění slupky a leštění zrna se množství vitamínů, minerálních solí a vlákniny snižuje, ale zároveň se zlepšuje stravitelnost sacharidů a bílkovin.
Rýže se vyznačuje vysokým obsahem škrobu (až 85 %), který se snadno vstřebává, takže je rýže klasifikována jako dietní produkt. Na druhou stranu je rýžový škrob složený sacharid, který je nezbytný pro udržení svalové síly a vytrvalosti, takže sportovci vždy zahrnují rýžové pokrmy do své stravy.
...Příjemné textury a vybrané chutě prezentované v atraktivních tvarech
Nejčastější extrudované produkty jsou široká škála slaných, přímo expandovaných snacků. Každý zná produkty jako "Sýrové kuličky", "Arašídové kroužky", "Bramborové tyčinky" atd.
Suroviny: Většina slaných snacků je vyrobena z kukuřice. Někdy se používají i jiné suroviny, jako je bramborový prášek, pšeničné nebo rýžovékrupice...
...Rýžová semolina jsou rýžovékrupice o velikosti od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Tento produkt neobsahuje gluten. Produkt je testován na gluten v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou "Křížené zrno". Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávaná ve většině vyspělých zemí.
Hmotnost: 450 g...
S třemi směsmi rýžové mouky od KOMEKO je bezlepkové pečení jednodušší než kdy jindy. Všechny KOMEKO rýžové mouky jsou přirozeně 100% bezlepkové a vyráběny podle japonské tradiční metody. To nejlepší: Mouky můžete ve většině receptů jednoduše nahradit 1:1 pšeničnou moukou a na rozdíl od jiných rýžových mouk nepotřebujete žádné pojivo nebo přísady pro snadno zpracovatelné těsto. Výběr různých odrůd rýže, intenzivní a šetrné čištění rýžových zrn, jejich poměr a mletí určují pečící vlastnosti a aroma těchto tří jedinečných mouk.