Provádíme ohýbání všech typů konstrukčních profilů od 80 do 1000 mm, s možností ohýbání v silné ose (x-x') nebo slabé ose (y-y'), nebo dokonce ve spir...
Máme následující velikosti vajec:
Malá (43 - 53 g)
Střední (53 - 63 g)
Velká (63 - 75 g)
Datum expirace: 6 měsíců
Balení: K dispozici je široká škál...
Perfektní krmivo pro slepice v snášce, které zajišťuje hojnou a stálou produkci vajec vysoké kvality.
Vhodné jak pro amatérské, tak profesionální cho...
Zemina z diatomitů je jedním z těch přírodních produktů, které mají široké využití a přínosy pro naše zvířata.
Stále více profesionálů důvěřuje tomut...
Původní Rhode Islandy pocházejí ze státu Rhode Island v USA.
Jedná se o těžkou, velmi klidnou slepici, která vypadá krásně se svým hnědým peřím a čer...
Perličky mají modro-bílé skvrnité peří a dospělé váží přibližně 2,5 kg – 3 kg.
Jemné maso perliček má chuť mezi bažantem a brojlerem. K dispozici pou...
Sledování kvality vzduchu v interiéru, kompatibilní s Apple HomeKit, IFTTT, WiFi kompatibilní (2,4 GHz),
Podpora pro smartphony / tablety s IOS a Andr...
Gril na dřevěné uhlí Big Green Egg XLarge. Kryt ZDARMA do 31. května 2021.
Tento extra velký Big Green Egg je určen pro velké skupinové jídla pro přib...
Stacionárně montovatelné na budovách jako nouzový východ, na strojích, jako zvýšené pracovní místo. Speciální nosník z pevného hliníkového profilu. Pr...
Pudr z kuřecích vajec - základní potravina s dlouhou trvanlivostí a snadným skladováním. Díky výrobnímu procesu jsme schopni generovat specifické funk...
Různorodá funkčnost díky schopnosti šlehání a gelovým silám
Vysoce šlehaný proteinový prášek pro výrobu pěnových polibků
Vysoce gelový protein pro zl...
Úsilí vynaložené na výrobu vedlo k vytvoření technických specifikací pro zpracování na vařené a čerstvé uzeniny: klobásy, venkovský paštik a šunku.
M...
Tradiční farmářský chov
Vaječná produkce farmářů z Argoat byla založena v roce 1983. Dnes zahrnuje 65 chovatelů z Bretaně. Naše specifikace pro farmá...
150 chovatelů drůbeže Label Rouge, členů sdružení Fermiers d’Argoat, spolupracuje s pěti jatkami (ARNAL, LDC Bretagne, RONSARD, ARRIVE a SAVEL) a zaji...
Možnosti použití bílkovin jsou extrémně rozmanité. Ať už jako náplň, pěna, pusinky, stabilizátor nebo jako strukturální prvek v náhražkách masa. Rádi ...