...Sacco System, společnost specializující se na výrobu mléčných kultur pro mlékárenský sektor, vyrábí řadu lyofilizovaných a zmražených mléčných kultur navržených speciálně pro výrobu tvrdých sýrů, zejména pro výrobu sýrů s procentem vlhkosti na suché hmotě bez tuku 56%:
- Grana Padano
- Emmental
- Gruyere
- Comtè
- Pecorino tvrdý
Navštivte web https://www.saccosystem.com/ pro stažení brožur!
...Caciotta fior di bontà je čerstvý sýr s přidanými mléčnýmikulturami, který prochází krátkým obdobím sušení.
I když se jedná o sýr s polotvrdou kůrkou, uvnitř je krémový, s jemně sladkou/lehce kyselou chutí a je nesmírně chutný. Vyrábíme ho také v variantách s papričkami a olivami.
Je to skvělý produkt, který si můžete vychutnat samostatně nebo s chlebem či crostini, nebo v kombinaci se saláty či předkrmy.
... výsledky pečlivými kontrolami. Mléko pochází výhradně z KONTROLOVANÝCH CHOVŮ, okamžitě analyzováno a kontrolováno naším interním laboratoří, a jakmile projde kontrolami, je pasterizováno a zrají smléčnýmikulturami: výběry specifických mléčných kultur, nezbytné pro úspěšné zpracování, připravené předem pro každý produkt.