...Tato dobře vyvážená směs byla navržena tak, aby pivu dodala typickou chuť, barvu, sladkost a kyselost piva "framboise-framboos". Ta se tradičně získává jako výsledek macerace "malin" v lambickém pivu (mladé Gueuze pivo). Všechny složky směsi jsou potravinářské, 100% přírodní a nebyly v kontaktu s žádným rozpouštědlem kromě CO2, které má status GRAS (obecně uznávané jako bezpečné pro výrobu potravin FDA) a které se po extrakci zcela odpaří. VÝHODY Vysoká výrobní flexibilita, protože charakterizace značky přichází v...
Portfolio (49)
Rakousko, Königsdorf
...Čerstvé a jemné ovocné tóny, delikátní sladová sladkost a vyvážená hořkost pro čistý, svěží závěr. Budweiser je středně plné, chutné, křupavé a čisté pivo s kombinovanými vrstvami prémiových amerických a evropských chmelových aromat, vařené pro dokonalou rovnováhu chuti a osvěžení.
Belgie, Beringen
...Čerstvé a jemné ovocné tóny, delikátní sladová sladkost a vyvážená hořkost pro čistý, svěží závěr. Budweiser je středně plné, chutné, křupavé a čisté pivo s kombinovanými vrstvami prémiových amerických a evropských chmelových aromat, vařené pro dokonalou rovnováhu chuti a osvěžení.
Portfolio (189)
Maďarsko, Budapest
...Jedná se o funkční sladidlo na bázi stévie, prebiotické inulinové vlákniny; prospěšné pro zdraví, 100% přírodní. Může být použito při výrobě průmyslových produktů, vhodné pro úplnou náhradu cukru. Má stejnou chuť jako cukr, bez dozvuku. Sladkost: Je 350-400krát sladší než cukrová třtina. Doporučujeme pro: Výrobu tekutých potravinářských produktů (nealkoholické nápoje, ochucená piva, jogurty, džemy, omáčky atd.), pro oslazení instantních prášků, potravinových doplňků.
Portfolio (3)