Stockschwämmchen - Nameko
Čínské nebo také japonské Stockschwämmchen (Pholiota nameko), známé také pod názvem Nameko, je vzácná houba, která je v Čín...
Tyto houby patří mezi nejznámější, protože se pěstují více než jedno století, intenzivně. Také se jim říká "pařížské houby", když jsou pěstovány v jes...
Tyto šedé nebo hnědé houby s bílou dužninou a příjemnou chutí jsou vhodné pro všechny pokrmy.
Tipy na přípravu
Pokud jsou celé, před vařením houby dů...
Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uva...
Žluté citronové žampiony, s bílou dužninou a mírně anýzovou chutí. Ideální do houbové fricassée.
Tipy na přípravu
Před vařením žampiony očistěte kart...
Hřib, plátky, granule nebo prášek. K dispozici v organické nebo konvenční kvalitě.
Organické a konvenční plátky hřibu A, granule v různých velikostec...
Kouzlo lesa, vůně přírody a chutě podzimu okamžitě evokují houby: výživné a chutné ingredience, které tvoří náplň tohoto lahodného receptu. Takto jsme...
Jedná se o houby a houbové plody, které jsou podrobeny procesu sušení ihned po sklizni, aby je bylo možné přidávat do různých typů pokrmů nebo používa...
Mota askotako platerům lze přidávat nebo připravovat nové produkty, které procházejí dehydratací, což jsou houby, které se velmi snadno uchovávají, be...
Jedná se o houby a houby, které byly podrobeny procesu dehydratace ihned po sklizni, aby je bylo možné přidávat do různých pokrmů nebo je používat k p...