Francie, Boulogne-Sur-Mer
Varlet Machines, francouzská společnost se sídlem v Boulogne-sur-Mer, se specializuje na návrh, výrobu a prodej strojů pro zpracování ryb, masa a drůbeže. Všechny naše stroje jsou navrženy z robustních materiálů a vyráběny ve Francii v našich vlastních dílnách. Naši technici se přemístí, aby dodali a nainstalovali vaše stroje na místě. S více než 80 lety zkušeností navrhujeme inovativní stroje p...
Portfolio (48)
Itálie, Forlì
... vlákninu, minerální soli a vitamíny. Není potřeba namáčení: stačí ho propláchnout pod tekoucí vodou, aby se odstranily případné zbytky, a vařit ho ve vodě (proporce: jedna část obiloviny na dvě části vody) asi 30-40 minut. Po uvaření se doporučuje počkat deset minut před dochucením, aby dobře absorboval vodu. Může být také vařený v páře nebo opražený. Může být použit také jako hlavní ingredience v salátech, přílohách nebo k přípravě chutných pokrmů na bázi ryb nebo zeleniny.
Portfolio (50)
Francie, Ham
...Petrželové vločky jsou jemně nasekané listy bio fenyklu, pečlivě sklizené z naší produkce v Pikardii. Fenykl je rostlina známá svým bulvem, ale jeho listy také obsahují mnoho zdravotních přínosů a charakteristickou chuť. Jeho jemně anýzová vůně dodává vašim pokrmům z ryb a korýšů delikátní a aromatickou notu. Skvěle se také hodí k přípravám zeleniny po provensálsku, čímž dodává vašim receptům středomořský nádech. Petrželové vločky jsou biologický produkt z naší ekologické kultury, bez přísad a konzervantů. Reference: AR803787 Ean13: 3760306803787...
Portfolio (127)
Francie, Descartes
...Uzený norský losos S ohledem na kvalitu produktu klademe velký důraz na kvalitu našich surovin. Proto s našimi dodavateli vytváříme specifikaci výběrem chovných farem v Norsku, Skotsku a Irsku. Uzený divoký švédský losos Tento produkt je k dispozici pouze v období rybolovu (od října do dubna), protože náš uzený losos vyrábíme výhradně z čerstvých ryb. Bio uzený losos Jsme certifikováni...
Portfolio (1)