Turecko, Istanbul
... Istanbulu na severozápadě Turecka, v jednom z nejprůmyslovějších a kulturně nabitých metropolitních center v zemi. Literal Tekstil působí po celé východní Asii, Evropě, Africe a mezinárodně ve více než 1500 výprodejních obchodech. Nyní je společnost online pro celý svět. Každý rok se prodá dva miliony kusů zboží ve 40 zemích. V našem skladu najdete 2000 různých modelů produktů a každý měsíc přidáváme nové. Díky naší neustálé kreativitě, zkušenostem a marketingové politice Literal Tekstil každý den roste.
... výrobních typů a dosažení kapacity a způsobilosti k výrobě kompletního klíčového dodání mlýna v požadované kapacitě. V průběhu času, v důsledku rostoucí poptávky a zvyšujícího se počtu výrobních typů, se ukázala potřeba pracovat v širším prostředí, a tak byla v roce 1994 postavena naše současná továrna o celkové ploše 7000 m2, z toho 2000 m2 zastavěné plochy, kde pokračujeme v naší činnosti. Díky obětavé práci našich výrobních, montážních a diagramových týmů jsme schopni garantovat kompletní klíčové dodání mlýna v jakékoli požadované kapacitě.
Turecko, Konya
...Vyrábíme pánské a dámské baleríny, loafery, tenisky, boty, sandály a pantofle. Naše měsíční výrobní kapacita je 2000 párů, což znamená roční výrobu 24000 párů. Na požádání můžeme zvýšit kapacitu a dosáhnout dvojnásobné produkce. Naše prodeje se uskutečňují v baleních po 8 a 10 kusech. Minimální objednávka je 100 párů. Budeme potěšeni, pokud vám můžeme pomoci s vašimi požadavky a přáními.
Další produkty
Kožené dámské boty
Kožené dámské boty

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play