Turecko, Bursa
Miralbueno Otomotiv, který byl založen v roce 2000, posiluje svou značku novými investicemi a vyrábí traktory, pracovní stroje a sedačky pro vysokozdvižné vozíky, které splňují světové standardy z hlediska estetiky, ergonomie a výkonu, a to pomocí nejnovějších výrobních technologií. Firma se vypracovala na pozici, kdy vyváží do více než 15 zemí na pěti kontinentech (Španělsko, Francie, Itálie...
... přístup, zákaznicky orientované služby a kvalitní přístup. KEM-P Vibrační motory; Se svou hluboce zakořeněnou průmyslovou kulturou, odbornými lidskými zdroji, zkušenostmi s korporátním řízením, porozuměním udržitelnosti a společenské odpovědnosti pokračuje v produkci jako jedna z předních společností ve svém sektoru.
Turecko, Ankara
Naše firma se zaměřuje na poskytování kvalitních a zaručených služeb v oblasti betonáren a strojů na zpracování surovin. Naše společnost vyrábí pevné a mobilní betonárny, pevné a mobilní třídící a drtící zařízení na ploše 2000 m2, z toho 1200 m2 zastřešeného a 800 m2 otevřeného prostoru, s maximální pečlivostí. Abychom našim cenným zákazníkům mohli nabídnout nejlepší služby, neustále sledujeme měnící se a vyvíjející se technologie a pokračujeme v našich aktivitách. S vědomím důležitosti spokojenosti zákazníků se snažíme posunout naše zákaznicky orientované aktivity na vyšší úroveň.
Portfolio (2)
... spolupráce s podnikateli, obchodníky a zástupci sektoru z různých zemí jsme v srpnu 2020 položili základy značky, která prodává produkty ve 20 zemích a je řešením pro více než 2000 firem po celém světě. Důvody za tímto úspěchem, který jsme dosáhli za méně než jeden rok, lze definovat jako neustálou snahu o nejvyšší kvalitu, udržitelné vztahy se zákazníky a inovativní a rozvojově orientovaný přístup k...
... kvalitní potažené brusivo od světově známých výrobců. Pro lešticí výrobky používáme pouze nejlepší materiály z bavlny a sisalu. Naše společnost je jediná, která vyrábí určité výrobky (například Jumbo netkané flap kola až do délky 2000 mm a průměru 500 mm nebo široké brusné pásy až do šířky 3000 mm s nekonečnými délkami.
Turecko, Istanbul
... doby, a nakonec začala svým zákazníkům poskytovat nejlepší služby s nejnovější technologií dneška, tedy LED produkty. Během let vytvořila zákaznické portfolio, které dosáhlo 2000 po celé Turecku díky prodeji a poprodejní podpoře. Využila výhod dovozní firmy a měla příležitost pečlivě sledovat všechny světové trendy. Mnoho produktů z jejího sortimentu, který přesahuje 1000 položek, poprvé představila Turecku.
Turecko, Istanbul
...kterým jsme poskytovali designovou a aplikační podporu v oblastech spravedlivé reklamy, v obdobích, kdy byli bez řešení. Dobrovolná podpora, kterou jsme poskytli, vedla k založení společnosti Perge Architecture. Kromě toho jsme spojili moderní architekturu a klasickou architekturu minulosti na jednom místě s zkušenostmi, které jsme získali z návrhů kancelářských konceptů.
...GürTour je institucí, která prokázala svou důvěryhodnost, zatímco zvyšuje své zkušenosti a znalosti v oboru. Aby mohla GürTour poskytovat rychlé služby svým zákazníkům, vytvořila nový koncept a v roce 2000 uvedla do provozu webovou stránku "www.FuarTakip.com", která má za cíl pomáhat našim podnikatelům na výstavách a být průvodcem na obchodních cestách. Aktualizace našeho webu, který si získal oblibu a uznání našich návštěvníků, jsou pečlivě prováděny naším technickým týmem. Hizmetler: Výsledkem let zkušeností a dlouhého úsilí...
...Naše výrobní principy jsou založeny na ochraně zdraví lidí, bezpodmínečné spokojenosti zákazníků a schopnosti nabízet řešení přizpůsobená konkrétním systémům. Některé z našich referencí zahrnují: Roche, Unilever, Ülker, Nestle, Ford, Beko, Evyap, P&G, Paşabahçe, Petlas, Arçelik, Basf, Colgate, Danone.
Turecko, Istanbul
... mnohaletými zkušenostmi. Tým, který je kompetentní v detailech od A do Z, má vysoký smysl pro odpovědnost a věří v filozofii "dokonalého řemesla"... Kromě kvality řemeslné práce je tajemstvím dobrého panelu také kvalita použitých materiálů. Proto můžeme vidět dominanci "kvality" od nejmenšího kusu materiálu po ten největší v G-PANO. Jak uvedl slavný filozof: "Pokud nevíte, kam jít, nemá smysl, jak se tam dostat!" G-PANO primárně analyzuje vaši práci, naslouchá vašim požadavkům. Vytváří akční plán ve spolupráci s vámi a s vaším rozumem.
Turecko, Istanbul
... tým připravený a čekající, 24/7 leteckou ambulanci a helikoptérovou službu, 24/7 transfery, překladatelskou a průvodcovskou podporu. Máme vícejazyčný personál a tlumočníky, usnadnění přijetí, propuštění a následných procedur, transfery z letiště, do hotelu a nemocnice, další výhody prostřednictvím našich smluvních turistických agentur.
Turecko, Karatay
S 30 lety zkušeností v průmyslu jeřábů naše společnost zahájila svou činnost v roce 2000 s podporou a důvěrou našich cenných zákazníků a je jednou z předních firem v tomto sektoru, která se sebevědomě posouvá vpřed. DEWİNCH využívá inženýrské znalosti nejefektivnějším způsobem od fáze projektu až po finální produkt; neustále se zlepšuje díky pokračujícímu vzdělávání. Naše společnost má certifikát...
... také provádí VÝROBU NA ZAKÁZKU pro firmy na evropském a tureckém trhu, přičemž tyto produkty mazacích zařízení jsou speciálně navrženy podle jejich požadavků. Formak Engineering, který čerpá sílu z zkušeností a přijal kvalitní přístup k službám, si dal za úkol stát se jedním z nejlepších ve svém oboru. Správná volba v mazacích zařízeních je FORMAK.
Portfolio (6)
Turecko, Istanbul
Propolisové kapky, které používají dospělí a děti, nabízíme na našem oficiálním webu. Tyto produkty jsou vyrobeny z propolisu získaného z úlů na horských pastvinách Torosů ve výšce 2000 metrů, v souladu s pravidly organického zemědělství, aby zajistily nejlepší kvalitu propolisu.
...Od svého vzniku uplatňuje princip 100% spokojenosti zákazníků nejen pro své zákazníky, ale také pro dodavatele, zaměstnance, distributory a partnery, a věří, že tyto vztahy představují skutečnou sílu AC/DC. AC/DC považuje čestnost, otevřenost a přesnost za nezbytné principy ve všech svých vnitřních vztazích i ve vztazích se světem. Jedním z hlavních cílů AC/DC je poskytovat prodej, servis a údržbu produktů, které splňují a překračují požadavky a očekávání zákazníků, a to bezpečně, v souladu s mezinárodními standardy, s reálnými ekonomickými a technologickými výhodami pro zákazníka.
Turecko, Manisa
...Etkin Plastik je firma, která od roku 2000 vyrábí plastové obalové nádoby pro potravinářský a průmyslový sektor. Naše výrobní zařízení, které pracuje na plnou kapacitu, je umístěno na celkové ploše 36.000 m2, z toho 14.700 m2 je zastavěná plocha, a skládá se ze dvou částí: lisovna a plastové obaly. Naše mise je stručně shrnuta jako "Být inovativním a vedoucím hráčem v oboru."...
Turecko, Istanbul
... prostorách), akustické zvukově izolované pracovní kabiny do kanceláří (poskytují vám vlastní zvukově izolované pracovní prostory ve společných prostorách), akustické nehořlavé pěny, akustické panely pro potlačení zvuku a ozvěny a další veškeré akustické izolační materiály si můžete prohlédnout na našich webových stránkách nebo nás kontaktovat. Všechny naše produkty mají potřebné certifikace a jsou vyrobeny z prvotřídních surovin a materiálů. Jako Turkish Acoustic exportujeme naše produkty do celého světa a zároveň jsme schopni vyrábět produkty na zakázku v požadovaných rozměrech.
Turecko, Bursa
Jsme rodinná firma působící v sektoru. Od roku 2000 se také zabýváme výrobou dílů pro minibusy a prodloužení minibusů. Vyrábíme nejširší sortiment prodloužení dodávek v zemi. Hlavně vyrábíme prodloužení pro Mercedes Sprinter, MAN TGE, Volkswagen Crafter, IVECO Daily a Hyundai H350. Na základě vašeho požadavku však můžeme vyrobit díly pro jakýkoli typ vozidla. Také vyrábíme náhradní díly pro všechny typy vozidel. Bez ohledu na to, k čemu je vozidlo používáno - přizpůsobujeme díly vozidla tak, aby výjimečně sloužily vašemu účelu z hlediska stylu, kompatibility a odolnosti.
... Profily: Máme mnoho profilů ve standardech 10, 12, 14 a 16 cm v mnoha produktech, jako jsou ploché zárubně, zakřivené zárubně, ploché lišty, L lišty, zakřivené lišty, astragalové lišty, skleněné lišty. Jedním z důležitých produktů naší továrny jsou masivní panely vyrobené z dubu, borovice, smrku, sapeli, iroko, ořechu a kaštanu. MASIVNÍ PANELY: Masivní panel měl vždy výjimečné místo v naší...
Turecko, Istanbul 34775
...Sacform / AGMline je jedním z předních výrobců strojů v Turecku, specializující se na návrh, výrobu a instalaci standardních a na míru vyrobených strojů po celém světě. Naše společnost zahájila svou obchodní činnost na začátku roku 2000 v oblasti strojů pro výrobu kovových dílů a linií pro dělení / řezání na délku cívek a pokračuje ve svých operacích s vysoce kvalifikovanými zaměstnanci. Jsme...
Turecko, DENIZLI
MS poskytuje klientům nekonečné příležitosti se svou flexibilní a silnou strukturou od roku 2000. V současnosti vyrábíme výrobky z ručníků a ložního prádla pro známé obchodní domy, maloobchodníky, velkoobchodníky a hotely. Náš dobře motivovaný tým, odborné znalosti v oblasti příze a finální úpravy a zkušenosti s výrobou nám pomáhají vytvářet jedinečné, konkurenceschopné výhody. Díky zkušenostem získaným z exportu po více než 20 let vytvořil tým MS značku: IRYA, která rychle roste v oblasti domácí módy.
Tor Metal je dceřinou společností Big Limes Gmbh v Berlíně. Jako Tor Metal, se sídlem v Berlíně a 2000 m2 ocelárnou s nejmodernější technologií, působíme v ocelářském průmyslu od roku 2005. S 24 zkušenými zaměstnanci a technickým týmem spolupracuje Tor Metal s globálními firmami z oblasti stavebnictví a vlastní mezinárodní certifikáty. Produkujeme pro a spolupracujeme s globálními jmény jako Iss...
Turecko, Hadimkoy
BTS je jedním z nejlepších výrobců nástrojů pro brošení a brošících strojů na světě. Můžeme vyrobit jakýkoli typ brošícího nástroje podle vašeho výkresu dílu nebo vzorku. Naše výrobní kapacita zahrnuje brošící nástroje až do délky 2000 mm a průměru 300 mm. V naší výrobě používáme materiály Bohler HSS nebo ASP a také nabízíme povrchovou úpravu Tin, ALCrona, AlTin. Naše nástroje vyvážíme do více...
Turecko, Konya
Aviva nábytek; byla založena v roce 1979 jako GÜÇLÜ MOBİLYA v Konya. V roce 2000 pokračovala pod názvem AVİVA. Díky vysoké výrobní kapacitě a trvalému růstu se stala jednou z předních značek v oboru. Při pohledu na uplynulých 40 let od svého založení se jí podařilo každoročně zvyšovat svůj zákaznický portfoli a kvalitu, čímž dosáhla neustálého rozvoje a růstu. Pro AVİVA, která má zkušenosti a...
Turecko, Merkez-Corum
Jsme přední slévárenská společnost v Turecku a vyrábíme litinové odlitky z tvárné - vysoce a nízko legované oceli pro různé sektory, maximální velikost 1000 kg jako jednotlivý kus. Našimi zákazníky jsou převážně cementárny, energetické elektrárny, výrobci drtičů agregátů, průmysl ventilů a čerpadel a obecné inženýrské společnosti. Máme certifikace ISO 9001 - 14001 - OHSAS 18001 - AD WO HO 2000-97...
Portfolio (2)
Turecko, Konya
... filtračních systémů, klapkových ventilů, kulových ventilů, sít, zpětných ventilů, vzduchových ventilů a hydrantů, které vyrábí. Naše společnost, která neobětuje kvalitu ve výrobě, používá od roku 2000 systém řízení kvality ISO 9001-2000. V rámci důležitosti, kterou přikládáme jak lidem, tak životnímu prostředí, jsme od roku 2007 postupně rozvíjeli naši institucionální strukturu s certifikátem systému...
Portfolio (1)
Turecko, Istanbul
... rozhodnutí rozšířit se po celé Turecku. Naše firma, která dodává promoční tašky po celém Turecku, včetně Istanbulu, také zasílá tašky na základě mezinárodních objednávek. Promočná taška je společnost, která od roku 2000 profesionálně vyrábí promoční tašky. V roce, kdy vstoupila do sektoru, byla naše firma zaměřena pouze na výrobu, ale později jsme přidali týmy pro řezání, marketing a kontrolu kvality, abychom neustále zvyšovali spokojenost našich cenných zákazníků a nyní vám poskytujeme služby pod názvem 'Promočná taška'.
Turecko, Istanbul
AR Elektrik byla založena vysoce zkušeným týmem pro elektromechanickou montáž elektrických panelů středního a nízkého napětí v roce 1997. V průběhu času AR Elektrik zlepšila své dovednosti díky zkušenostem získaným z různých sektorů a aplikací. Poskytujeme výrobu panelů, instalace a aplikace v obytných, průmyslových a komerčních oblastech. Pokračujeme ve své činnosti s 50 odbornými pracovníky v 2000 m2 vnitřní ploše a 500 m2 venkovní ploše podle standardů TSE-60439-1 a systému řízení kvality ISO9001:2008.
Od roku 1978 máme 41letou zkušenost v oblasti výroby podešví a s nadšením jako v prvním dni poskytujeme služby v oboru obuvnického průmyslu. Díky modernímu strojovému parku, široké škále produktů, zkušenému personálu a silnému výzkumu a vývoji jsme se stali jedním z předních podniků v tomto odvětví. V uzavřeném prostoru o rozloze 2000 m2 máme průměrnou denní výrobní kapacitu 10 000 párů, což nám umožňuje dodávat vaše velké objednávky bez kompromisů na kvalitě a včas. Naše firma vyrábí všechny druhy fantazijních, společenských a sportovních podešví.
Turecko, Denizli
Abychom se přizpůsobili měnícím se ekonomickým podmínkám 2000. let, využili vzniklé příležitosti a mohli přetavit naše úspory a zkušenosti v rámci naší společnosti do zisku, byla založena jako osobní firma. Hlavní kategorií je potravina, avšak zabýváme se velkoobchodním prodejem všech druhů produktů na domácím i zahraničním trhu. (Nabízíme rostlinné aromatické oleje a mouky, jako je olej z hroznových jader, olej z granátových jader, olej z fíků, neupravené jádra, melasu, ocet, všechny druhy luštěnin a široký sortiment potravin.)...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play