Turecko, Kocaeli
... nebo léků, což umožňuje jejich prodej jako 100% přírodních. COLDMER® Přírodní mořská voda nosní sprej eliminuje mikroorganismy ve vzduchu (bakterie, viry), dráždivé látky (kouř z cigaret, znečištění ovzduší) nebo reakce vyvolané alergeny, které způsobují ucpání nosu a potíže s dýcháním, a výrazně snižuje potřebu léků, zejména perorálních antihistaminik. COLDMER® Izotonický/Hypertonický Přírodní...
Turecko, Kocaeli Turkey
..." profily (formy), které potřebujete, s dobrou kvalitou a konkurenceschopnými cenami. V přiloženém úvodním listu naší společnosti najdete také vzorky našich výrobků. Naše společnost "Baransan Aluminyum" byla založena v roce 2006 jako výrobce hliníkových profilů se sídlem v Kocaeli/Gebze s roční kapacitou 6000 tun. Máme dvě extruzní stroje s následujícími kapacitami: · 1100 US tun · 2000 US tun Nabízíme...
Turecko, Güngören
Z Turecka vyvážíme mražené pekárenské výrobky (páčidla, otevřené pečivo, simit, různé druhy pirohů, baklava, dorty atd.) do evropských zemí. Naše továrna, založená v roce 2000, zajišťuje rozmanitost našich produktů a standardy kvality podle tureckého kodexu.
Turecko, Izmir
Enra Tekstil byla založena v roce 1995 a od roku 2000 může měsíčně vyvážet 200 000 kusů produktů do mnoha evropských zemí, zejména do Německa, Anglie, Itálie, Rakouska, Švédska a Švýcarska, z nových prostor o rozloze 4500 m2. Díky otevřenosti k novinkám a profesionálnímu týmu tvoří 60 % produkce Enra Tekstil pletené zboží, přičemž 30 % tvoří pánské a 10 % dětské oblečení. Enra Tekstil neustále investuje a rozvíjí se s cílem udržet si stabilní místo na zúžujícím se trhu tím, že se přizpůsobuje vývoji v odvětví a neustále se inovuje s nejmodernějšími technologiemi.
... flexibilním přístupem k službám. Estar Tekstil začal v roce 2000 vyrábět hlavní suroviny, jako jsou tyl a základní látky, a v roce 2002 zahájil proces barvení a úpravy v rámci vlastní společnosti, čímž se výrobní proces stal plně integrovaným. Naše silná výrobní struktura, která byla integrována, nám umožňuje poskytovat služby světově proslulým textilním značkám, což je výsledkem našeho...
Bozbay Deri, který působí již tři generace, byl poprvé založen Tabakem Hasanem BOZBAYem. Naše firma, která od roku 1979 funguje jako Mehmet BOZBAY a synové Koll. Šti., byla aktivní až do roku 2001. V roce 2001 jsme změnili název na Bozbay Deri a Kösele Sanayi a nadále poskytujeme služby s roční výrobou 100 tun kösele na uzavřené ploše 2000 m2. Naše firma vyrábí 3-6 mm silné stélky z hovězí a mladé býčí kůže dovážené z Francie, Itálie, Irska a Belgie pro pánské a dámské obuv. Vyrobené kösele jsou zasílány do obuvnických dílen.
... v oblasti spotřebitelského chování a přináší radost. S výrobou začala v jednotce pletených tkanin a v roce 2000 dosáhla integrace výroby přidáním konfekční a dalších jednotek. Muteks také poskytuje služby dodávky tkanin mnoha firmám, které vyvážejí v rámci země. Díky vlastnictví certifikátu GOTS Organic a certifikátům Oeko-Tex nabízí své produkty s ekologickou udržitelností, aniž by snižovala...
Portfolio (2)
Turecko, Afyon/iscehisar
...jednou linkou na pryskyřici desek, jednou leštící linkou desek, třemi mostovými pilami, šesti stroji Este, třemi úzkými leštícími a přesně velikostními linkami v naší továrně vybavené moderními tureckými a italskými technologiemi a expedovány do celého světa. Náš podnikatelský život, který začal pouze s jedním dělicím strojem, pokračuje v jedné z nejmodernějších mramorových továren a mramorových...
Portfolio (10)
Turecko, Ankara
... - Spalovna na palubě lodí - Spalovna pohonných hmot SANTES si klade za cíl vyrábět nejefektivnější a nejrealističtější spalovny, přičemž zachovává kvalitu životního prostředí a udržitelnost. V souladu s těmito cíli bylo vyrobeno mnoho spaloven sloužících různým účelům a většina z nich splnila požadavky zákazníků a stále je v provozu. Spalovna SANTES je nadřazená jiným systémům likvidace odpadu díky: - Snadné údržbě - Plně automatizovanému řídicímu mechanismu, který zabraňuje provozním problémům - Souladu s předpisy EPA a EU (2000/76/EU)...
Turecko, Doganköy/bursa
... zajišťuje ekologickou výrobu se svými integrovanými linkami a stroji kompatibilními se speciálním výrobním systémem, provádí hromadnou výrobu se svým zkušeným a technickým personálem na celkové ploše 2000 m2, z toho 1500 m2 uzavřené a 500 m2 otevřené plochy ve své továrně v Nilüfer Organized Industrial Zone. Seta Raf zajišťuje, že všechny společně vyráběné, dovážené nebo obchodované produkty jsou schváleny v Turecku s -ISO nebo ekvivalentním certifikátem kvality. Kromě toho Seta Shelf dodává produkty včas a bez kompromisů na kvalitě.
Turecko, Kirsehir
... standardů (TUV- CERT- DIN EN ISO 9001-2000- CE), aby zajistila nejlepší výsledky při nákupu, instalaci a údržbě. Dnes si UYGURLAR MAKINA dala za cíl uspokojit své zákazníky v oblasti kvality, odbornosti, blízkosti a cen, případně i dodacích lhůt, zejména díky svým službám a dovednostem a kvalifikovanému týmu. Zaměstnanci nejsou pouze pracovníci, ale lidé, kteří odrážejí pracovní ducha a obětavost, které se vyvinuly během naší přítomnosti na trhu.
Portfolio (4)
Naše firma působí v sektoru vlnité lepenky od roku 1197. Naše společnost, která si klade za cíl spokojenost zákazníků, pokračuje ve své činnosti v závodech v Esenyurtu s kvalifikovaným a zkušeným týmem, aniž by slevila z kvality produktů. Naše továrna má 2000 m2 uzavřené plochy. Naše podnikání je schopno splnit všechny vaše potřeby na krabice a balíky díky stávajícímu strojovému parku. Neustále sledujeme sektorové trendy a technologie a neustále vylepšujeme náš strojový park.
Portfolio (3)
Turecko, Konya
Alkaranlılar Döküm se od roku 2000 zabývá odléváním. Specializuje se na odlévání slitin z železa a neželezných kovů nejvyšší kvality a vyrábí podle přání a požadavků zákazníků. Díky svým zkušenostem v oblasti odlévání splňuje požadavky svých klientů. V případě potřeby provádí nejlepší možnou obrábění odlitků. Na základě spolupráce s našimi zákazníky vznikají odlitky s vysokou přesností a funkčností.
Turecko, Istanbul
... oblasti hotových oděvů a textilu. V 2000. letech naše firma začala uzavírat dohody s továrnami na výrobu bavlněných přízí. Uzavřeli jsme dohodu s Tureckým patentovým a značkovým úřadem na bavlněné příze a páskové příze. Mezitím nás zaujaly příslušenství, tašky a příze pro domácí dekoraci, a naše firma se začala zabývat papírovými, rafia, voskovými bavlněnými a makramé přízemi. V současnosti se...
Turecko, Antalya
... DÁLE NABÍZÍME: - BÍLÉ A ČERNÉ SLUNEČNICOVÉ SEMÍNKO, PRAŽENÉ A ČERSTVÉ, TAKÉ SYROVÉ. - 1. TŘÍDA MEDOVÉHO KOSTIČKY. - DALŠÍ OŘECHY: SKLENĚNÉ OŘECHY, MANDLE, CIZRNOVÉ OŘECHY, SUŠENÉ HROZNY, HROZNY Z BESNÍ, MERUŇKY, MALATYJSKÉ MERUŇKY, OŘECHOVÉ JÁDRO, OŘECHY VE SKORUPINĚ, LÍSKOVÉ OŘECHY, PLAIN LÍSKOVÉ OŘECHY, PRAŽENÉ LÍSKOVÉ OŘECHY, DÝŇOVÉ SEMÍNKO, SYROVÉ A PRAŽENÉ SLANÉ PRAŽENÉ OŘECHY. NA ŽÁDOST MŮŽEME VZORKY ODESLAT NA POŽADOVANÁ MÍSTA.
Turecko, Izmir
... technologie ve světě, zahájila intenzivní činnost a nabídla své produkty k využití světovými farmáři. Výroba hnojiv z nejkvalitnějších surovin. Granulární, vodou rozpustná, suspenzní, kapalná a jakákoli jiná chemická hnojiva jsou vyráběna v jakékoli barvě a formulaci. Navštivte www.unikeyterra.com pro více informací o naší společnosti a produktech.
Medikal 2000 Tıbbi Cihazlar ve İleri Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi je jedním z prvních a předních podniků v sektoru zdravotnických produktů. Výrobní závod, který se rozkládá na ploše 27 000 m2, se v roce 2014 připojil k Saraylı Grubu a urychlil inovace a výzkumné a vývojové aktivity. S novým nadšením firma zvyšuje investice do financování, strategie, rozvoje podnikání a lidských...
...„Ezport Drip Irrigation Pipes“ sídlí v Izmiru/Turecko. Vyrábíme systémy pro kontrolu vody, které umožňují mnoha farmářům šetřit vodu a energii udržitelným způsobem. Naše společnost vyrábí kapkovou zavlažovací trubku od roku 2000. Naše výrobní linka může poskytovat různé produkty podle potřeb farmářů. Naše společnost má know-how v oblasti systémů pro kontrolu vody. Naším cílem je poskytovat našim zákazníkům nejvhodnější produkty z hlediska kvality a služeb. Kromě toho jsme distributorem zavlažovacích systémů a ploché kapkové zavlažování.
... hladkého vzhledu oblasti hrudníku u obleků. V letech 1990-2002 se snažilo nahradit kıl tela netkanými tkaninami, avšak výkon uvedených tkanin nedosáhl úrovně kıl tela. Naše činnost, která začala v roce 1952 s ručními tkalcovskými stavy, se v průběhu času rozvíjela s automatickými stavy a na začátku 2000. let jsme získali moderní výrobní budovu o rozloze 6500 m², z toho 1000 m² zastavěné plochy, a v těchto letech jsme také vyměnili stroje, čímž jsme dosáhli nejlepších výrobních podmínek v oboru.
... poradenstvím ohledně víz pro rodinné spojení a všech ostatních vízových záležitostí. Překlady z němčiny do turečtiny a z turečtiny do němčiny provádějí soudní překladatelé. Pro podrobné informace o výše uvedených tématech nebo o všech kurzech, zkouškách a poradenských službách nás neváhejte kontaktovat. Od roku 2000 jsme pomohli tisícům lidí. Budeme rádi, když budeme moci pomoci i vám. Matdilkom jazyková škola a autorizované zkušební centrum pro cizí jazyky. Naši partneři Telc Language Tests, Goethe-Institut, Idp Ielts, Tgd, Sabev v Mersinu a regionální partneři pokračují ve spolupráci.
Sn: Odpovědný Howin Tekstil San ve Tic Aş byla založena v roce 2000. Naší výrobní oblastí jsou sportovní oděvy a plavkové šortky z tkanin a pletenin. Hlavně vyrábíme pod našimi značkami HWN a HOWİN a máme zkušenosti s domácími zakázkami i exportem do zahraničí.
Portfolio (4)
Turecko, Istanbul
...Hiko textile Inc. byla založena v roce 2001 a je rodinnou firmou, která slouží mezinárodnímu oděvnímu průmyslu. Naše společnost, která začala vyvážet hotové oblečení z pletených látek na začátku 2000. let, zaměřila své investice do této oblasti a zvýšila kvalitu služeb pro všechny zákazníky. Hiko textile posílila svou dodavatelskou strukturu svými principy "kvalita a důvěra". Navíc se jí podařilo...
Turecko, Izmir
Společnost Venüsline Kozmetik Fırça Sanayi, založená v roce 1953 v Izmiru, rychle vstoupila do odvětví výrobků štětců díky svým kvalitním produktům. V průběhu let značně zvýšila svou výrobní kapacitu a přizpůsobila se a rozvíjela, aby si udržela svou pozici a stala se jedním z lídrů v oboru. V roce 2000 začala firma vyrábět také pro kosmetický sektor a stanovila si za cíl připravit zdravější a...
Turecko, Istanbul
... kusů zimních bund a máme také kapacitu na pletené sportovní oblečení / volnočasové oblečení, jako jsou mikiny, bundy z polar fleece, polo trička, mikiny s kapucí a tepláky. Staráme se o přírodu a neustále zkoumáme lepší využití recyklovaných a udržitelných materiálů pro naše produkty. Naším hlavním trhem prodeje je Evropa, kde se 90 % našich produktů prodává v dobře známých řetězcích a e-trzích. Prosím, kontaktujte nás, pokud potřebujete kvalitního výrobce a obchodního partnera v Istanbulu / Turecku.
Turecko, Akhisar
...přináší čerstvost a chuť na vaše stoly, když je připraveno s Ideální okrou. Roční kapacita výroby okry je 500 tun. Velká část produktů IDEAL Zemědělství je exportována do Dánska, Francie, Německa, Ameriky, Kanady, Austrálie, Itálie, Iráku a Íránu. Ideální zemědělství certifikovalo své procesy systémem řízení kvality ISO 9001: 2000. Kvalitu a spolehlivost v oblasti bezpečnosti potravin potvrdilo...
... Konya Büsan Özel Organize Sanayi Sitesi. V Konya, Sivas a Alanya se nacházejí prodejny TASAŞ Alüminyum. Kromě toho má skupina Tasaş v Antalyi čtyři obchody, jeden stavební trh a stavební společnost. Díky podnikům, které zahrnuje, poskytuje skupina TASAŞ služby v mnoha oblastech stavebního sektoru. V továrně TASAŞ Alüminyum se nacházejí dva lisy s lisovací silou 1600 tun o průměru 6 palců a 2000 tun o...
Turecko, Konya
... a strojů na ohýbání trubek s využitím zkušeností a pozorování našeho týmu, který se sešel z oboru. Naše společnost čerpá sílu ze spolupráce se svými zákazníky a v blízké budoucnosti se stane první volbou profesionálů s inovativními, kvalitními, vysoce kapacitními a ekologicky šetrnými stroji, které vyvine. Uplatňujeme své místo s naším úsilím, prací, know-how a odvahou sledovat nejnovější trendy, držet krok se životem a neustále usilovat o vyšší cíle ve světě, kde je zlepšování a rozvoj neustálý.
Další produkty
BEND90
BEND90
Portfolio (1)
...MERT ČELÍK byla založena v roce 2001 v Istanbulu, Turecko, a specializuje se na návrh, výrobu a dodávku ocelových konstrukcí a předem navržených ocelových budov. Celková plocha závodu MERT ČELÍK KONSTRUKCE činí 2000 m², z toho 1000 m² je určeno pro uzavřenou výrobní část. Společnost má kapacitu 450 tun/měsíc. Hlavním cílem společnosti je zajistit spokojenost zákazníků tím nejlepším způsobem...
Společnost Burokuran Office Furniture byla založena v roce 2000 a sídlí v Burse. Burokuran je jednou z předních malých a středních podniků v oblasti výroby kancelářského nábytku v Turecku. Naše společnost vyrábí VIP nábytek, nábytek pro výkonné skupiny, operační nábytek, konferenční stoly, konferenční stolky, skříně, podstavce, kancelářské židle, měkká sedadla, čekací jednotky, panelové systémy...
... produkt je vyráběn z kvalitních surovin", spolupracuje s největšími dodavateli na světě v oblasti nákupu surovin. Soulad produktů Espaş Cosmetics se standardy Evropské unie byl prokázán a produkty byly zkoumány a schváleny místními laboratořemi Evropské unie. Espaş Cosmetics, která sleduje budoucí trendy již dnes a organizuje všechny úrovně od výrobního procesu po prezentaci klientům s moderní vizí, přivedla na trh mnoho inovací, zejména v oblasti rozmanitosti produktů. Espaş Cosmetics den za dnem posiluje svou výrobní sekci novými investicemi a provádí výrobu.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play