...Známá jako "perla" hub, hlíva ústřičná má velmi jemnou chuť a rychle se vaří, což ji činí skvělou pro rychlésmažení nebo jednoduché polévky.
Jezena syrová má houba mírně hořkou a kyselou chuť.
Díky své křehké povaze je hlíva jednou z mála hub, které není třeba před vařením rehydratovat.
Přidává se na konci vaření, hlíva se dobře kombinuje s bílým masem a mořskými plody, smažením a dušením.
Popis...
...Tento olej, nazývaný Olej z pomace, je vyroben ze 100% olivového oleje. Byl získán z druhého lisování. Je maximálně 0,5 kyselý. Do tohoto oleje bylo přidáno 20% přírodního extra panenského olivového oleje. Je to olej skvělé kvality.
Tento olej můžete také použít do salátů, do všech vašich pokrmů s olivovým olejem, do všech druhů pečiva, na smažení, do všech druhů teplých a studených pokrmů...
... tepla, zlepšuje vůni, zajišťuje měkkou strukturu a zachovává stabilitu emulze.
Potažené produkty: zvyšuje přilnavost, snižuje absorpci oleje během smažení.
Cereálie: umožňuje bobtnání a křupavost.
Dětská výživa: slouží jako stabilizátor pro zvyšování viskozity a vůně.
Pudinky a další dezerty v práškové formě, jako jsou koláče, koblihy, palačinky a vafle: zvyšuje měkkost, tekutost a chuť, umožňuje kontrolu vlhkosti, absorpce, viskozity, difuze a celkové struktury produktu. Nikdy nezakrývá citlivé vůně.
... zkrácené době úspory oleje. Zároveň, protože je to rychlé a praktické, také šetří pracovní sílu.
CHUTNĚJŠÍ PRODUKTY; Kuře je lahodné, když je na povrchu křupavé a uvnitř měkké a jemné. Zachycení kuřecí šťávy uvnitř během vaření zvyšuje jeho chuť.
ZDRAVĚJŠÍ JÍDLO: Smažení, spolu s vařením a pečením, je jednou z nejpopulárnějších a nejběžnějších kuchyňských technik a bohužel také nejméně zdravou.