Turecko, Saraykoy
...Známá jako "perla" hub, hlíva ústřičná má velmi jemnou chuť a rychle se vaří, což ji činí skvělou pro rychlé smažení nebo jednoduché polévky. Jezena syrová má houba mírně hořkou a kyselou chuť. Díky své křehké povaze je hlíva jednou z mála hub, které není třeba před vařením rehydratovat. Přidává se na konci vaření, hlíva se dobře kombinuje s bílým masem a mořskými plody, smažením a dušením. Popis...
Portfolio (5)
...Tento olej, nazývaný Olej z pomace, je vyroben ze 100% olivového oleje. Byl získán z druhého lisování. Je maximálně 0,5 kyselý. Do tohoto oleje bylo přidáno 20% přírodního extra panenského olivového oleje. Je to olej skvělé kvality. Tento olej můžete také použít do salátů, do všech vašich pokrmů s olivovým olejem, do všech druhů pečiva, na smažení, do všech druhů teplých a studených pokrmů...
Portfolio (10)
Turecko, Izmir
... tepla, zlepšuje vůni, zajišťuje měkkou strukturu a zachovává stabilitu emulze. Potažené produkty: zvyšuje přilnavost, snižuje absorpci oleje během smažení. Cereálie: umožňuje bobtnání a křupavost. Dětská výživa: slouží jako stabilizátor pro zvyšování viskozity a vůně. Pudinky a další dezerty v práškové formě, jako jsou koláče, koblihy, palačinky a vafle: zvyšuje měkkost, tekutost a chuť, umožňuje kontrolu vlhkosti, absorpce, viskozity, difuze a celkové struktury produktu. Nikdy nezakrývá citlivé vůně.
Portfolio (10)
... zkrácené době úspory oleje. Zároveň, protože je to rychlé a praktické, také šetří pracovní sílu. CHUTNĚJŠÍ PRODUKTY; Kuře je lahodné, když je na povrchu křupavé a uvnitř měkké a jemné. Zachycení kuřecí šťávy uvnitř během vaření zvyšuje jeho chuť. ZDRAVĚJŠÍ JÍDLO: Smažení, spolu s vařením a pečením, je jednou z nejpopulárnějších a nejběžnějších kuchyňských technik a bohužel také nejméně zdravou.
Portfolio (1)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play