...25 KG Kraft Bag. Určené použití Sudem chlebová směs (10 kg), ingredience droždí (na housky 300 g, na velké chleby 400 g) a voda (6 litrů) se smíchají a zpracují na těsto. Teplota těsta 25-27 °C, hnětení 10 minut pomalu, 7 minut rychle. Pro 1. fermentaci 15 minut (na pultu). Pro 2. fermentaci trvá 30 minut. Pečeno 30-35 minut. Skladování 1 rok na chladném a suchém místě.
Od roku 1994 vyrábíme a dodáváme cukrářské a pekárenské výrobky. Naše velká rodina má 95 zaměstnanců a poskytujeme veškeré vybavení a produkty pro naše zákazníky. Zajišťujeme distribuci po celé Turecku z našeho skladu o rozloze 3000 m², který se nachází v Istanbulu. Naše výrobky jsou vyráběny pod značkou Beyköyü a vyvíjejí je naši potravinářští a chemici v našem oddělení výzkumu a vývoje. Naše pro...