Francie, Chatel Guyon
...Vyvíjíme a vyrábíme premixy na koláče, muffiny nebo energetické či proteinové brownies. Naše zkušenosti ve vrcholovém sportu nám umožňují vyvíjet velmi specifické a vysoce kvalitní nutriční nápoje. Přizpůsobujeme formát balení vašim požadavkům.
Portfolio (15)
Francie, Lalinde
...Objevte směs jedlých květin, pěstovaných v bio kvalitě v našem regionu a na jihu Francie, které osvěží vaše saláty, dezerty a koláče. Složení se může mírně lišit v závislosti na ročních obdobích a dostupnosti našich producentů, ale najdete v ní převahu máku, slézu, měsíčku a chrpy, pocházejících z ekologického zemědělství. Čistá hmotnost: 6g...
Portfolio (46)
Francie, Cadeilhan
...Jemná směs francouzského bio medu a bio černého česneku z Gersu, která spojuje výhody a nutriční kvality dvou superpotravin. Med s černým česnekem je ideální pro vaše přípravy jak slané, tak sladké. Sladká a jemná chuť černého česneku a sladkost medu z něj činí ideální ingredienci pro mnoho pokrmů, marinád, zálivek nebo jednoduše na toast. Perfektní pro glazování vašich mas a ryb, doplnění vašich...
Portfolio (9)
Francie, Biguglia
...Karamely s švestkami a kakaem Recept na 12 karamelů ● 120 g smetany ke šlehání s 35 % tuku ● 1 sklenice cukru U Zuccaru Sucre Gourmand se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà! Smíchejte 120 g cukru Gourmand se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà se smetanou ke šlehání. Ohřejte směs v hrnci. Jakmile karamel získá krásnou jantarovou barvu, sundejte z ohně a na pečicím papíře vytvořte malé hromádky. Nechte vychladnout. Rukama vytvořte měkké karamelové kuličky. Obalte v cukru se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà! Vychutnejte si je s radostí a prsty!
Portfolio (68)
Francie, Jarnac
... aroma pochází z cognaců na vrcholu jejich plnosti. Díky zrání po několik desetiletí náš Maître de Chai udržuje toto aroma sušeného ovoce, aby se vyvinulo směrem k kořeněným tónům teplého ovocného koláče. JAK HO DEGUSTOVAT Suchý: trvá desetiletí, než vznikne Initiale Extra, která si zaslouží být pijena a degustována po malých doušcích. Doporučujeme podávat Initiale Extra ve sklenici tulipánového...
Portfolio (12)
Populární země pro tento vyhledávací výraz