...Vyvíjíme a vyrábíme premixy nakoláče, muffiny nebo energetické či proteinové brownies.
Naše zkušenosti ve vrcholovém sportu nám umožňují vyvíjet velmi specifické a vysoce kvalitní nutriční nápoje.
Přizpůsobujeme formát balení vašim požadavkům.
...Objevte směs jedlých květin, pěstovaných v bio kvalitě v našem regionu a na jihu Francie, které osvěží vaše saláty, dezerty a koláče.
Složení se může mírně lišit v závislosti na ročních obdobích a dostupnosti našich producentů, ale najdete v ní převahu máku, slézu, měsíčku a chrpy, pocházejících z ekologického zemědělství.
Čistá hmotnost: 6g...
...Jemná směs francouzského bio medu a bio černého česneku z Gersu, která spojuje výhody a nutriční kvality dvou superpotravin.
Med s černým česnekem je ideální pro vaše přípravy jak slané, tak sladké.
Sladká a jemná chuť černého česneku a sladkost medu z něj činí ideální ingredienci pro mnoho pokrmů, marinád, zálivek nebo jednoduše na toast.
Perfektní pro glazování vašich mas a ryb, doplnění vašich...
...Karamely s švestkami a kakaem
Recept na 12 karamelů
● 120 g smetany ke šlehání s 35 % tuku
● 1 sklenice cukru U Zuccaru Sucre Gourmand se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà!
Smíchejte 120 g cukru Gourmand se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà se smetanou ke šlehání.
Ohřejte směs v hrnci.
Jakmile karamel získá krásnou jantarovou barvu, sundejte z ohně a na pečicím papíře vytvořte malé hromádky.
Nechte vychladnout. Rukama vytvořte měkké karamelové kuličky.
Obalte v cukru se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà!
Vychutnejte si je s radostí a prsty!
... aroma pochází z cognaců na vrcholu jejich plnosti. Díky zrání po několik desetiletí náš Maître de Chai udržuje toto aroma sušeného ovoce, aby se vyvinulo směrem k kořeněným tónům teplého ovocného koláče.
JAK HO DEGUSTOVAT
Suchý: trvá desetiletí, než vznikne Initiale Extra, která si zaslouží být pijena a degustována po malých doušcích. Doporučujeme podávat Initiale Extra ve sklenici tulipánového...