... potraviny.
Podávání produktu se provádí ručně.
MAX. VÝKON: 2,5 KW
NAPĚTÍ: 220 V
FREKVENCE: 50 Hertz
MAX. PRŮTOK: 7,5 A
ŠÍŘKA STROJE: 1242 mm
DÉLKA STROJE: 1522 mm
VÝŠKA STROJE: 1303 mm
HMOTNOST STROJE: 300 kg
MAX. KAPACITA: 10000 ks/hod
MAX. VÝŠKA ŘEZÁNÍ: 40 mm
MAX. VÝŠKA PRODUKTU: 70 mm
MAX. ŠÍŘKA PRODUKTU: 360 mm...
...všechny části jsou vyrobeny z materiálů vhodných pro styk s potravinami - stroje získaly certifikáty ISO a CE - záruka na jeden rok - funguje na plyn nebo na naftu - je plně automatický. - funguje na pneumatickém systému - pec funguje na infračerveném systému a odolává vysokým teplotám.
možnost umístění do velkých a středních prostor. naši inženýři jsou připraveni naplánovat vaše místo.
...Nabízíme výrobní linku na pita chléb vysoké kvality. Polovičně a plně automatické stroje. K tomu nabízíme bezplatné školení navýrobu těsta. Výrobní linka na pita chléb je vhodná pro velké i malé velikosti pita chleba. Kapacita výrobní linky na pita chléb se pohybuje mezi 500 až 6000 chleby za hodinu.
Kontaktujte nás nyní.
...V roce 1990 byla založena společnost ES-MAK třemi strojními inženýry s 39letou zkušeností v oblasti výroby pekárenských a těstárenských strojů, s cílem vyvinout stroje a technologie pro výrobuchleba používané v pekárenském a cukrářském průmyslu a přinést nové produkty do tohoto sektoru. Dnes je považována za jednu z nejvýznamnějších firem v oboru v naší zemi.
S více než 100 produkty, od pecí na...
...Rotující konvekční trouba byla navržena zejména pro výrobu dortů, pečiva a sendvičového chleba v cukrárnách, restauracích, hotelech a pekárnách. Díky rotační platformě a systémům cirkulace tepla s dvojitými ventilátory zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a vyvážené pečení na každém místě na plechu. Trouba může být vyrobena s dotykovým nebo manuálním ovládacím panelem. Trouba může být vyrobena s...
Společnost Kammaz Ovens se specializuje navýrobu moderních výrobních linek pro arabský chléb a související pekárenské produkty. Naše komplexní nabídka zahrnuje zařízení pro arabský chléb, pita chléb, irácký samoon chléb, strojena falafel a systémy balení chleba.
Naše stroje splňují mezinárodní standardy, což zajišťuje jak kvalitu, tak efektivitu. Kombinujeme moderní inženýrské techniky s...
Chléb je zdrojem esenciálních živin, které přímo ovlivňují lidské zdraví, a kvalita chleba je určena kvalitou jeho mouky. Před výrobou pšeničné mouky je důležité pečlivě provést vhodný výběr, kvalitativní analýzy a stanovení ideálních poměrů míchání pšenice v laboratoři výzkumu a vývoje. Od nákupu pšenice po výrobu mouky je klíčové monitorovat každý krok v laboratořích kontroly kvality, aby byla...
... na těsto, kulaté stroje, kynárny a formovače
-FERMENTAČNÍ JEDNOTKY Konečné fermentační jednotky a klimatizační systémy
-PECE Rotující, vícepatrové pece, elektrické pece, konvekční pece, pece na pizzu s dopravníkem
-PRŮMYSLOVÉ TUNELOVÉ PECE
- CHLAZENÍ SYSTÉMY
-LINKY Plně automatizované nebo poloautomatizované výrobní linky na chléb
-Pro průmyslovou výrobu a snížení pracovní síly...
Naše společnost vstoupila do pekárenského sektoru v roce 1986 v Turecku tím, že vyřešila zásadní problém našich pekařů v Turecku výrobou objemových strojů na dělení těsta, které umožňují výrobu tureckého typu chleba. Později byla výrobní linka rozšířena o strojena zpracování těsta (kulatění, kynutí, dlouhé formování), konvekční pekárenské pece, cyklotermické pekárenské pece se kamenným základem...