...
•Dopravník obsahuje vibrační systém na výstupu produktu, aby odstranil bubliny, které se mohly během dávkování v produktu vytvořit.
•Odnímatelná hlava pro snadné čištění a možnost výměny.
•Na začátek dopravníku lze přidat zásobník na tácky nebo jednotku na polevy po dávkování.
...Použitím našeho zařízenínavýrobučokolády můžete;
Vyrobit širokou škálu typů čokoládyna jedné výrobní lince,
Výroba čokolády v různých barvách a tvarech,
Rychle přepínat mezi různými produkty,
Rozšířit rozmanitost hmot s různými kombinacemi, jako jsou oplatky, sušenky a další, zvýšením rozmanitosti tvarů, výrobou náplní a cukrovinek. Jakákoliv hmota může být použita: čokoláda, karamel, pralinkové hmoty, nugát, halva, marcipán, sušené ovoce, fondán, soufflé, marmeláda atd.
Téměř zcela bez manuální práce.
...Kapacita výroby formované čokolády až do 100 kg/s. Navrženo pro malé podniky s omezeným prostorem. Chladicí tunel je vícestupňový s kluznými a polyuretanovými pásy. Chladicí tunel na čokoládu je umístěn paralelně podle postupu formování. Linka byla navržena zejména pro výrobu formované čokolády s náplní, ale také má schopnost přímo nanášet kapkovou čokoládu na pás. Různé produkty mohou být díky potahovacímu pásu pokryty čokoládou. Plnění může být prováděno různými styly plnění. Vzhledem k tomu, že dávkovač je typu one-shot, není vhodný pro čokoládu s kousky ořechů.
...Mol d’Art prodává široký výběr forem pro různé aplikace. Každá z nich je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují dokonalé tvarování čokolády a cukrovinek.
Webová stránka poskytuje stručný přehled sortimentu. Pro kompletní a aktuální přehled všech našich produktů se můžete vždy obrátit na obchod v naší budově v průmyslovém parku ve Webbekomu.
...Kuchyně navýrobučokolády s požadovanou kapacitou
Čokoládové mixéry
Nádoby na tavení tuku
Nerezové zásobníky na čokoládu
Mlýn na práškový cukr
Turbo mixér na předpřípravu...
CT Engineering je dynamicky se rozvíjející inženýrská firma, která zahájila svou činnost v roce 2018 jako specializované konstrukční kanceláře. Naší misí je poskytovat klientům komplexní inženýrská řešení, počínaje koncepcí projektu až po jeho realizaci.
Naše přístup je založen na profesionalitě, inovativnosti a pečlivosti v každé fázi projektového procesu. Díky zkušenostem našeho týmu a neustálém...
...Moderní systém depozice pístem
pro tekuté konfekční hmoty. "Ovocné bonbóny, želé, krémy, horká čokoláda atd." Tento modul umožňuje aplikaci depozic v kulovém a podélném směru. Používá se například k nalévání tekutých konfekcí do forem.
IntelleDrop proces může být použit jako samostatný stroj pro depozici tekutého džemu nebo tekuté čokoládyna sušenky. Jako integrální součást zařízení Creasweet...
...Temperovací stroje, enrobovací stroje a jejich příslušenství pro enrobování a formování čokolády, které umožňují výrobu bonbónů, pralinek, napolitánů, čokoládových tabulek, truffles a formování dutých výrobků, ideální řešení pro enrobování pralinek, tyčinek z obilovin, rýžových chlebíčků, pečiva, sušenek… Chladicí tunel na čokoládu s linkou na enrobování nebo formování pro bonbóny a tabulky, enrobovač pro žvýkačky a lízátka. Automatický enrobovací stroj kompletní na klíč a na míru. Linka na formování kuliček a čoček a figurek ...
...Jako značka ICE FRUTTI vyvíjíme produkty, které jsou v Turecku ještě nové, známé jako thajská (Tava) zmrzlina, a vyrábíme zařízení pro jejich prodej v nákupních centrech, turistických oblastech, na plážích a podobně, a také poskytujeme franšízy.
S našimi stroji na Tava zmrzlinu můžete připravit přírodní ovocnou zmrzlinu z čerstvého a skutečného ovoce, ořechů, čokolády a dalších ingrediencí podle přání vašich zákazníků během 3 minut, a nabídnout tak neomezené možnosti chutí.
...Tina s kapacitou 8 kg čokolády vybavená míchadlem, které udržuje čokoládu tekutou a homogenní.
Equipada s pedálem pro zastavení toku, programovatelným dávkovačem a vyhřívanou vibrační stolem, příslušenství určené pro výrobu pralinek, čokoládových tyčinek, velikonočních vajec a různých typů dutých forem.
Konstrukce z oceli AISI304.
Systém cirkulace čokolády je vyjímatelný, což umožňuje rychlé a pečlivé čištění pro přechod z jednoho typu čokoládyna druhý.
... možnost realizovat estetické a inovativní výtvory, ať už se jedná o dorty, koláče nebo sušenky, vkládání a dlaždice.
Svíčky: Vyrábíme formy na svíčky, stejně jako kompletní výrobu svíček z přírodního vosku, bez parafínu, obohacených o esenciální oleje a přírodní barviva.
Personalizované dekorativní prvky: Pro akce nebo specifické potřeby vytváříme formy pro jedinečné dekorace, včetně vašich vzorů...
...Jsme turecká společnost vyrábějící systémy navýrobučokoládyna ploše 2000 m² v Istanbulu.
Naše výrobní linky na čokoládu jsou používány mnoha zeměmi v Evropě, Africe a dalších.
Naše nejdůležitější vlastnosti jsou:
- Speciálnost a jedinečnost strojů pro zákazníka
- Stroje nemají opotřebení
- Řešení zaměřená na zákazníka
Zde je naše stránka s produkty:
https://alpermakinatr.com/urunler/...
... desky pro termotransferové lisy. Silikonové ohřívače HORN najdete v napáječkách pro dobytek, lisech navýrobu dýhy, vanách a válcích pro výrobučokolády, stejně jako ve skříních jako ohřívače skříní. Další informace o možných použitích naleznete na našich internetových stránkách www.horngmbh.com pod klíčovým slovem „Příklady použití“.
Tvar silikonového ohřívače téměř nezná žádné hranice...
... přinesli technologická řešení, která zlepší způsob, jakým vyrábějí své nejlepší produkty.
Chocologie a technologie.
Jsme odborníci navýrobučokolády od fazole po tabulku a naše řešení jsou podpořena znalostmi a praxí. Založili jsme školu pro čokolatéry, abychom prozkoumali vědu o čokoládě, testovali naše inovace a učili a inspirovali lidi k výrobě skutečné jemné čokolády.
Nyní rozhodujete, jak...
Firma RF Maschinen- und Anlagenbau GmbH realizuje již více než 40 let stroje, zařízení a komponenty přizpůsobené potřebám zákazníků pro potravinářský průmysl. Hlavní důraz je kladen na oblasti čokolády a cukrovinek.
RF je vaším partnerem pro speciální stroje a zařízení, automatizaci, výrobu nádobí a také míchací a dopravní techniku.
Kromě toho jsme výrobci: produktových podávacích systémů...
Kromě výroby strojů na potahování čokoládou a chladicích kanálů se firma Dedy GmbH specializuje navýrobu čokoládových tavidel a temperovacích kotlů, kráječů pralinek, vykrajovačů a drobných zařízení, jako jsou např. vidlice na pralinky, škrabky na čokoládu nebo plničky na truffles pro zpracování čokolády.
Firma Dedy GmbH nabízí stroje a zařízení pro následující účely:
- Tavení a temperování...
Od roku 1950 se specializace na zpracování čokolády stále více rozvíjí. V této oblasti hraje obchodní společnost Zilco B.V. vedoucí a inovativní roli. Od samého začátku spolupracujeme s firmami jako Brunner, Chocoma a Dedy. Od roku 1970 se Zilco také specializovalo na čisticí zařízení, přičemž naším hlavním partnerem je Jeros. Díky tomuto partnerství můžeme snadno a rychle dodávat produkty jako...
SOLLICH KG nabízí produkty a stroje pro zpracování čokolády, výrobu tyčinek, formování pralinek a čokolády, zdobení pečiva a zpracování cukrových hmot.
Produkční program SOLLICH KG dnes zahrnuje formovací, extrudovací a řezací zařízení, plně automatické obalovací linky a chladicí tunely, stroje na temperaci čokolády až po odlévací zařízení pro cukrovinky.
SOLLICH nabízí mimo jiné:
- Obalovací zařízenína čokoládu
- Chladicí kanály
- Řezací systémy
- Čokoládové pumpy
- Systémy na formování pralinek
- Glazovací zařízení
- Stroje na posypávání, dekoraci, míchání a dávkování...
Jako značka ARSONi vyrábíme chladicí zařízení, zařízenína ohřev a temperaci čokolády, stroje navýrobu listového a tekutého (gelového) ledu, stroje na sušení oliv a ovoce, kuchyňské vybavení a zařízení pro rychlé občerstvení, kromě vitrín a strojů na zmrzlinu, pro cukrárny, pekárny, sladké salony, restaurace, bary a podobná místa. Od roku 2014 vyrábíme stroje na Tava zmrzlinu - Rulo zmrzlinu...
V CACAO VENEZUELA DELTA se specializujeme na obchodování s kakaovými boby, čokoládovými produkty a kakaovými deriváty z různých původů (Venezuela, Ekvádor, Madagaskar, Ghana a další..)
Naše kakaové boby, čokoládové produkty a kakaové deriváty, které nabízíme, jsou považovány a uznávány Velkými Mistry Čokolády jako nejlepší kakao na světě.
Jsme specializováni na dodávky surovin pro výrobu vysoce...
Ideo Tecnica, od roku 1980, navrhuje a realizuje stroje a kompletní zařízení pro zpracování čokolády a sušeného ovoce, nabízející řešení pro specifické potřeby každého jednotlivého zákazníka, sektoru a trhu.
Pokročilá řešení pro výrobu a tvarování čokolády a dalších produktů na bázi sušeného ovoce a kakaa.
Nabídka se rozšiřuje od zpracování surovin, kakaa a sušeného ovoce, až po realizaci...
Návrh, konstrukce a výroba zařízení a strojů pro potravinářský a cukrářský průmysl. Produkty: zařízenína mytí ovoce a zeleniny, mixéry, nádrže, dopravní pásy, vařiče, čerpadla, zařízení pro výrobučokolády atd.
Jako Artemis Arıtım působíme od roku 1998 v oblasti úpravy vody pro domácí a průmyslové účely. Na základě měnícího se množství vody a zátěže znečištění navrhujeme potřebné projekty, provádíme výrobu, instalaci, montáž a uvedení do provozu navržených projektů, čímž zajišťujeme kompletní dodávku projektů od A do Z. V případě potřeby také provádíme pravidelnou údržbu a opravy zařízení, která jsme...
Investujte do úspor - agathon je světovým lídrem v oblasti výroby forem na čokoládu pro průmyslovou hromadnou výrobu. Kromě výroby forem na čokoládu z potravinářských plastů je agathon kompetentním systémovým partnerem všech významných výrobců čokolády a každého renomovaného výrobce zařízení. Od vývoje produktu přes konstrukci formy až po výrobu:
agathon zákazníci získávají v co nejkratším čase...
Blomsterhuset Slagelse je obchod, který vytváří krásné kytice pro všechny příležitosti. Nabízíme mimo jiné věnce, pohřební kytice, květinové dekorace a různé druhy květinových kytic. Kromě toho, že jsme experti navýrobu kytic, máme také široký výběr vína, piva, lihovin, čokolády a dalších specialit, které si můžete prohlédnout na našem e-shopu. E-shop usnadňuje vám jako zákazníkovi orientaci v...
Specializující se na potravinové dekorace, PCB CREATION nabízí profesionálům v cukrářství a pohostinství velmi širokou paletu dekorací: hotové dekorace z čokolády nebo marshmallow, dekorace pro vlastní výrobu, dekorace pro čokoládové bonbóny nebo dezerty, to vše jsou produkty určené k usnadnění dekorování.
PCB neustále hledá nové postupy, aby uspokojila potřeby zákazníků nebo vytvořila událost. V laboratoři zkušení cukráři experimentují s tím, co budou jejich příští výtvory.
PCB navrhuje a vytváří vysoce kvalitní dekorace určené pro všechny milovníky gastronomie: cukráře, čokoládníky a restauratéry.
... automatické formovací linky pro výrobu tabulek a plněných čokolád
- kontinuální temperovací stroje pro dávkovou výrobu
- zařízení pro výrobu řemeslné čokolády od kakaových bobů
- technologie pro výrobu různých čokoládových produktů s aplikací na konkrétní zájmový sektor
- Škola řemeslné čokolády: "od bobu k tabulce"...
...ME.TRA je jednou z mála společností na světě, která dokáže poskytnout stroje a kompletní zařízení pro výrobučokolády a sušenek. Kompaktní zařízení pro výrobučokolády, compoundů, krémů, polev na zmrzlinu a pomazánek. Výroba od 50 do 1000 kg/h. Naše úsilí o kvalitu naší práce vychází z našich výrobních a manažerských procesů: to již dlouho vedlo k certifikaci kvality ISO9001.
... více než 40 zaměstnanci s velkým nasazením. Naše firma, která je již přibližně 28 let bezkonkurenční v oblasti potravinářských strojů, se vyznačuje svými úspěchy. Mateks Makine má bohatý sortiment produktů, včetně strojů navýrobu mantı, strojů navýrobu nudlí, linek navýrobu yufky, linek na cigaretové závitky, linek na baklavu, linek na formování čokolády a plnění, a také různých typů dopravníků, přičemž vyrábí speciální objednávky. Pro více informací navštivte prosím mateksmakina.com.